FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)
Raspunsuri - Pagina 8
simonete spune:
Eu astept cu drag z1 si apoi sa vad daca mai sunt in stare sa produc si eu vreun ouletz.
andrabirni spune:
Bytzi, cu mult optimism si sustinere din partea noastra, in curand vei fi mamica....
bytzi spune:
multumesc tare mult dragutele meleaici, alaturi de voi ma simt ca 'acasa' ,va simt ca sinteti alaturi de mine si va multumesc din suflet ,sper ca acest nou inceput sa fie unul norocos
andra,iti multumesc si la fel iti doresc si tie ,in curind sa fii mamica si mai mult de atit sa aveti copilasul vostru,al tau si al sotului tau,s-a luptat atit trebuie dumnezeu sa va si rasplateasca
simonete,poate te grabesti si tu cu z1 sa ne dam intilnire la Sibiu
yarrina,sper ca totul a mers struna,te asteptam cu vesti
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
rodicuta32 spune:
Bytzi-ai reusit sa vorbesti cu dr. Chicea? Eu zic ca e ok sa incepi stimularea si din ziua a 3-a,adica mie chiar asa mi-a indicat,din ziua a 3-a seara sa incep.Si in 19,precis vine si dr. Ispasoiu din concediu,lasa ca e numai bine asa!
Eu ma descurc bine cu injectatul,pen-ul preumplut cu 300 ui de gonal a costat 499,87 lei.
Deocamdata nu simt nimic deosebit.
Dar tu ce progesteron trebuie sa faci joi? analiza de sange?
bytzi spune:
rodicutza,nu am vorbit cu dr Chicea,am vorbit cu dr embriolog cred si ea s-a sfatuit cu asistenta cind a venit
stiu ca la IA se incepe in z3 ,dar la fiv tot timpul se incepe in z2
dar e ok si asa ca la mine azi fuse doar citeva picaturi si deci socotim miine z1 dar numai la stimulare,ca eco o fac in z2
da ,analiza progesteronului trebuie sa o fac
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bubu30 spune:
bytzi,
nu te mai stresa atat ca nu e nici o problema daca incepi in z 3 stimularea.
eu am inceput in z 3 si a fost cu noroc - o sa am gemeni
initial mi-a facut dr. I schema ca la tine, imi venise ciclul joi si vineri seara trebuia sa incep injectatul. Dar vineri seara pe la 6 m-a sunat dr. si a zis sa incep doar in z3 sa imi mai scada progesteronul si tin minte perfect cand mi-a zis ca nu e nici o problema ca amanam o zi ca stimularea se poate incepe in zilele 1-3.
la toate fetele si multa bafta.
sa nu va pierdeti increderea nici o clipa si Doamne ajuta sa aveti acelasi procent de reusita ca si mine (100% pt. ca s-au transferat 2 si s-au prins tot 2)
yarrina spune:
Buna dimineata fetite dragi! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!
Inseminarea a decurs foarte bine dar f tarziu. Daca ma intrebati ieri pe la 16 vroiam sa renunt!!!! Eram programata la 16.30 si am intrat la 17.15! Si imaginati-va ca in tot acest timp am stat cu vezica sa mi se sparga!!! Eram plina de nervi...ma duceam la baie...goleam un pic...iar stateam...iar la baie....Asta a fost partea cea mai urata!!! In rest foliculii erau grasani...din ce am vazut la eco...nu mi i-a mai masurat....sper sa fie cu noroc. O fi dr C foarte bun si cautat dar tre sa te incarci cu multa rabdare cand ai programare la el! Adik esti programata la o anumita ora si intri dupa o ora jumate daca ai noroc. Asta-i treaba....suferim daca vrem rezultate.
bytzi spune:
bubu,felicitari,draga mea pt gemenasi ,doamne trebuie sa fiti atit de fericiti,intradevar la tine a fost o minune,cind te asteptai mai putin atunci s-a intimplat
sarcina usoara si fara probleme iti doresc
cit despre mine am fost atit de stresata in zilele astea ,fiindca stiam ca-mi va veni CM inainte de cum le-a programat dr I ,daca era el la clinica sincer nu-mi faceam nici o problema,dar asta e...azi merg la eco sa vedem sa nu fie nici un chistulet si miine fac progesteronul si tot miine incep si cu injectatul
oricum eu as putea sa zic ca azi deabia e zi 1 ,dar lor nu le zic nimik
yarrina,bravo dragutza,peste 2 saptamini sa te vedem cu puiuti la purtator ,ok?
da ,am auzit si io ca nu prea se respecta programarile la dr C ,probabil e prea aglomerat
ce sa zic,eu la dr I tot timpul am intrat mai devreme de ora programata...
dar vorba ta ,acum sa merite asteptarea
doamne ajuta si noi sintem alaturi de tine
toate fetele
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Da, mi-a explicat si asistenta ca are programari in acelasi timp in 10 locuri si de asta e asa...trebuie sa ai rabdare. Si eu la dr I intram mai repede. Sper sa fie cu noroc.
Bafta multa Bytzi!! Sa dea Domnu sa fie cu noroc si la tine!