FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
cora79 spune:
Ma gandesc sa incerc IAD tot la Gynera,cu dr. Laura Dracea, acolo am facut si IA si FIV,dar nu sunt inca hotarata
IAD voi face probabil pe ciclu natural,pentru ca rezerva mea ovariana nu este tocmai buna,cu stimulare la FIv am obtinut 5 ovocite
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cora79 spune:
Am citit si capitolele din urma si am vazut ca DMA a reusit ambele IAD cu Laura Dracea
Va doresc succes celor care sunteti in focuri si sa dea bunul Dumnezeu sa ne indeplinim dorinta de a deveni mamici
yarrina spune:
Buna dimineata
Bine ai venit Cora! Si noi am trecut prin starile astea in care esti tu acum...cand trebuie sa accpeti ideea unui donator dar ai sa vezi ca apoi n-o sa te gandesti decat la reusita. Noi majoritatea aici mergem la Sibiu si avem si multe reusite...si mai ales cu gemenasi! Multa bafta si multa incredere! O sa reusim cu toatele.
Monty sper si eu ca sora mea a avut o viziune. Incerc sa stau calma pana in Z14 de la inseminare. Oricum nu fac nici un test decat daca imi intarzie. Mi se pare mai dureros testul la sange din Z10...parca ti se naruie tot...Asa ca de data asta astept cuminte si daca nu vine in ziua X a doau zi fac test.
Bytzi cand pleci la Sibiu? A venit dr I?
daria76 spune:
Buna dimineata, fetelor. Ieri am fost si eu la prima eco la dr. C ( desi sunt pacienta dr.I)si, dupa 6 zile de gonal, am 9 foliculi cu dim. 12-13.Sambata tb sa merg din nou sa vedem evolutia. Fetelor care ati mai facut fiv la Sibiu, la punctie tb sa fi pregatita cu papuci, halat, pijamale etc?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
buna dragutzelor
deci am facut eco ok,ieri am facut progesteronul in z3 si varza 1,5 (val de referinta in faza fol <1,13 ale lab)
asa ca asistenta a luat legatura cu dr I si a zis sa incep stimularea azi in z4 din cauza progesteronului,sincer ieri am fost dezamagita,dar apoi mi-am zis ca nu ma mai gindesc deloc ma las pe mina lui si in voia domnului,cum o vrea asa va fi
prima eco o fac tot miercuri dupa 5 zile de stimulare
monty,mersi esti tare dragutza,chiar am nevoie de optimism
rodicutza,bafta multa pt miine ,te asteptam cu vesti bune
yarrina,tin pumnii strinsi in continuare
iuca,raluca,andra,merci dragutzelor
cora,bine ai venit la noi,eu te stiu de la topicul FIV cind asteptam cu sufletul la gura ca cineva sa dea o veste buna...
imi pare rau ca nu ai reusit si ca nu sint posibilitati materiale sa mai incercati de la sotul tau,e dureros....
da,dma,e norocoasa care are o fetita si acum e din nou gravidutza ,ambele IA facute cu dr Dracea
dar tu stai bine cu ovulatia pe CM natural?parca tineam minte ca ai FSH 16?eiiii la un FSH de asta 5 ovocite cit ai produs e excelent
e ok Gynera fiindca lucreaza cu aceeasi banca de sperma ca si Polisano Sibiu ,de fapt cea mai buna din europa,daca te uiti pe prima pagina avem sait cu banca Cryos ,ce analize li se fac donatorilor si altele....
daca crezi ca esti pregatita si multumita sufleteste ca vei recurge la aceasta metoda e ok,noi iti sintem alaturi si te primim cu bratele deschise in 'clubul nostru' ,aici sintem o mina de fete care am suferit si ne-am bucurat impreuna la fiecare esec sau reusita
deci bine ai venit la noi si sa auzim de reusita
va pup pe toate cu drag
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Daria doar daca vrei iti iei...ei au acolo si camasute si papuci si sunt in regula. Bafta multa!
Bytzi pupa mama fata ei optimista si care ne ridica moralul la toate. E foarte bine ca ai dat de dr I si ca te-a putut sfatui. Ai sa vezi ca o sa fie super bine la eco si ai sa fii al doilea caz de tripleti la Polisano!
bytzi spune:
daria,superrr productie,felicitariiiiii,cind m-oi duce eu cu productia mea ,ma fac de rusine
eu cred ca nu e nevoie sa-ti ei nimik,caci au ei de toate,eu voi face fiv, azi incep stimularea(eu nu o sa-mi iau nimik de acasa,la IA cind am facut ne dadea de toate de acolo-camasa si papuci))
ia zi daca esti pacienta dr I ,ai facut monitorizari cu dr C ,dar punctia si ET il faci cu dr I?am inteles ca vine marti sau miercuri
eu oricum fac monitorizarea miercuri cu el
iti dores bafta si mai scrie-ne cum ai evoluat...presupun ca tu faci cu materialul sotului?
mult succes iti doresc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
yarrina,tripleti???
trebuie sa ma mai nasc odata ca sa produc 3 foliculi/ovocite/embrioni
m-as multumi si cu unul ,desi imi surid 2
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
cora79 spune:
Fetelor,va multumesc din suflet pentru primire
Va doresc sa spargeti gheata cat mai curand posibil si sa vina
Bytzi-bafta mare la FIV, sa fie cel norocos si sa se lase cu