FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)
Raspunsuri - Pagina 5
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina dar eu zic ca pana la Craciun ramanem toate. |
si desfiintam subiectulnu?
iti tin pumnii pt miine,ramii tot la Sibiu? sa-ti iei laptopul cu tine sa-ti tinem de uritvezi ce faci cu shopingul
mult succes ,trebuie sa spargi gheata,vezi tu cum faci?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
simonete spune:
Tu esti inscrisa deja pe locul 1 la FIV.....ce faci acum , joci pe 2 planuri ?
Sau ai planificat inca o IAD dupa FIV , in cazul in care nu vei obtine decat un singur , ca stiu eu ca vrei 2!
Pt. ca , in cazul asta draga mea , iti va veni randul dupa alte 9-10 luni !
Asa sa stii !
Citat: |
citat din mesajul lui bytzi eu _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite |
simonete spune:
Va rog , alinierea frumos pe 2 randuri.....unul pt. FIV si unul pt. IAD.
Cum a ramas liber locul 3 la IAD , ma inscriu eu pe el.
Dar daca e vreo mare urgenta , eu il cedez , ma multumesc si cu locul urmator , macar de-ar fi anul asta .
Cine mai doreste , cine mai pofteste !?
Maya_I spune:
Buna, , va vad tare optimiste.... Asa, asa! Ma bucur sa va vad cum faceti planuri. Bytzi, nu ceda! Pai de la locul 1 ajungi pe 4?
Of, oare sa ma inscriu si eu pe lista? Oare ce loc as merita? Pot sa fiu si ultima (na, ma sacrific eu), dar sa nu astept prea mult...
yarrina spune:
De data asta sta si soata cu mine plus cumnata si cumnatu...merg si ei in plimbare asa ca nu cred ca mai iau laptop. Oricum speranta mea este ca daca maine sunt Z10 si treaba e ok ca in prima luna duminica ma baga deja la fertilizat. Cum ajung acasa va dau de veste cum a fost. Oricum sunt ingrozita de drum!!! Iar imi vine sa vars cand ajung acolo...plec la 3 dimineata.
simonete spune:
Maya nu e vorba de vreun sacrificiu , trebuie sa fie una din noi mai norocoasa si sa sparga odata ghinionul asta al nereusitelor , apoi sa vedeti.....,legea seriilor , cum apar gravidutele , cate 2 , cate 3 odata .
Pe la toate subiectele sunt reusite , numai la noi nu si asta cam de mult timp , prea mult.
Asa ca inca noi mai asteptam norocoasa care sa inceapa seria .
Maya_I spune:
Simo, sa dea DD sa se sparga odata ghinionul. Avem mare nevoie de reusite, sa ne ridice moralul.
rodicuta32 spune:
Da,fetelor ati inteles bine:37,5 unitati de gonal/zi,asa mi-a indicat Dr. C,analizele mele hormonale sunt ok si n-am mai facut nici o stimulare pana acum.Stie el mai bine cum trebuie,eu sunt bucuroasa ca am scapat mai ieftin,ca suntem cam la limita din punct de vedere financiar.Am avut nevoie de un pen de 300ui care a costat 5 mil.
raluca30 spune:
buna fetelor!
nu am mai intrat ca am un program asa de incarcat si nu mai fac fata efectiv...imi pare rau ca nu ai ramas Rodicuta dar ramai optimista si cu Dzeu inainte...sigur o sa se intample minunea intr-o zi curand
bytzi-bafta multa
yarrina-si tie bafta
Sa aud numai de reusite!
pupici pt toate fetele