FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

'neata fetele

yarrina,doamne ajuta,ma voi gindi la tine ,sper ca de data asta sa fie cu noroc,sa fie bine la eco
raluca
rodicutza,sa dea dumnezeu ca tratamentul sa dea roade,cind incepi injectatul?bafta

si eu mai am un piculet pina incep ,cind deschid frigiderul si vad puregonul ,imi vine o pofta de injectat,deabia astept ,sper sa-mi iese bine progesteronul sa pot incepe ,ca am emotii pt el

un weekend minunat va doresc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata bytzi
weekendul urmator o sa fim injectate, cum esti?
eu incep sa am emotii cand ma gandesc,toata noaptea visez injectii,bebei..sa ne ajute d zeu la toate sa reusim..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bytzi-in seara asta am inceput "injectatul"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Am mai trecut pe aici sa vad ce mai faceti si vad ca nu e niciuna pe acasa .....
Pe unde umblati , fetelor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

M-am intors acasa ca sa plec din noua marti.Sambata in Z10 aveam 2 foliculi de cate 16 mm pe ovarul stang. Mi-a dat sa mai fac 2 Gonal, unul sambata si unul azi si maine la 15 sa fac Ovitrelle iar marti la 14 sa fiu acolo pt inseminare. Ovitrelle e in loc de Pregnyl? M-a spart la bani...eu ma asteptam sa fie cat Pregnylul.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine. Sp-er sa fie cu noroc de data asta.

Mergi la inceput

Yarrina-Doamne-ajuta!Bine ca ai 2 foliculi maricei!

Mergi la inceput

Fetelor chiar voiam sa va intreb:cele care ati facut mai multe inseminari la aceeasi clinica,ati ales acelasi donator sau nu?
Ma gandesc ca poate se mai modifica si listele lor intretimp, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

'neata dragutelor

brunim-am ascuns bine dar m-ai gasit
si eu am niste emotiiiiii,in primul rind sa nu-mi vina CM mai inainte de miercuri-joi fiindca ieri am terminat marvelon-ul si as vrea cel tirziu sa incep stimularea in z3 dar cel mai bine ar fi sa-mi vina CM joi sa incep din z2,offf am sa stau ca pe ace zilele astea ....si apoi pt progesteron sa iese bine sa pot incepe stimularea
deci dupa 1-2 zile ma urmeziiiiiii,bafta multa si tie si eu tot cu puregon pen fac stimularea si mi-am luat fiole de 300ui si am vazut ca are 6 ace,tot cu 150ui/zi faci?imi inchipui ca tu vei raspunde bine la astfel de doze dar eu cred ca tot unul voi produce
te pup si sa auzim de bine

yarrina,uau2 fol de 16mm!!! super tareeeee ,mei cine-i tinara tot tinara si productie dupa virsta
sa dea dumnezeu sa iese cu ochisori de data asta,sa nu uiti ca trebuie sa spargi gheata,intelesa-i?
te-a chemat tocmai marti?imi placea la Chicea ca el lasa foliculii sa creasca mai mari,cred ca dr I te punea sa faci dum pregnyl si luni IA, din cite am observat eu la el...
cit e ovitrelle?eu am dat in martie 110ron si in april pe gonasi tot 110 ron,acum cit e?aveau ei la clinica?

rodicutza,sa fie cu noroc injectatul ,te-ai inscris pe locul 2 ,ai vrut sa mi-o iei inainte ,iote ca tre sa ne anunti de foliculi grasi si inseminare reusita
donatorii sint aceeasi,alegi ce vrei,poate de data asta vei vrea pe altcineva daca asta nu ti-a purtat noroc,eu am ales de fiecare data alta persoanasi acum daca va fi cazul voi alege alta
bafta multa iti doresc

simonete ce? ti-e urit singura???pai tu nu ne lasasi de izbeliste intr-un timp?????
ia zi te inscrii pe locul 3 ,poate ne intilnim si pe la Sibiu?ce zici?te pup scumpa si stii ca eu iti sint alaturi,hai tre sa-i arati lui Ispasoiu ca nu-i chiar asa cum zice elmulti pupici

mai fetelor,dar ce se intimpla cu diana????dianasper ca nu ne-ai parasit si inca ne mai citesti,da?hai da-ne un semn ca esti bine

montyhai tu nu te hotarisi?nu vii la Sibiu?

cite un pupic special pt:cipcirip,iuca,dodo,andrabirni,copilutzu,alexia,raluca,inna,
evanescente,maya,dma,hundak-ali
sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Buna dimineata
Da, dr I m-ar fi bagat luni la inseminare dar vad ca dr C asteapta sa se faca mari mari. Si eu m-am mirat...chiar aveam de gand sa-i spun ca daca se sparg pana marti dar cred ca stie el mai bine cum e treaba.
Pe Ovitrelle am dat aprox 150 de lei...fata de Pregnyl care a fost vreo 20....Aveau acolo jos la farmacia de pe colt la ei. Am ales si noi alt donator...care nu era in lista de data trecuta....poate ne poarta noroc. Mi-a placut dr...chiar s-a ocupat cum trebuie de mine desi nu sunt pacienta lui. Ar fi culmea sa se prinda tocmai acum....la cine vii si la cine se prinde...
Rodi spor la injectat!! Sa fie o productie "grasana"!
Bytzi si tie la fel! Sper sa raspunzi foarte bine la tratament!
Trebuie sa spargem ghinionul luna asta!!!! Macar una dintre noi!!!

Mergi la inceput