FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)
Raspunsuri - Pagina 4
bytzi spune:
offfff mai rodicutza atit de mult imi doream sa mai trec si io o gravidutza pe listutza,dar nu a fost sa fie
imi pare ffff rau speram ca ai sa reusesti,imi urez mult succes pe mai departe
asa eram si io ,primele 3 IA la Giulesti le-am facut in 3 luni consecutiv,eram plina de energie si de speranta,cred ca asa e la inceput,ma bucur ca te gindesti la urmatoarea incecare
vad ca te gindesti la stimulare,e f bine ,asa vei avea mai multe sanse
te imbratisez si sint alaturi de tine
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Off Rodi, imi pare tare rau ca n-a iesit luna asta. dar eu zic ca pana la Craciun ramanem toate. Multumesc de incurajare...si eu sper sa ne intoarcem cat mai multi...va dau si voua cate unul.
simonete spune:
Rodicuta imi pare rau de nereusita ta , dar totusi sa nu fi foarte suparata , foarte putine IA reusesc de prima oara , mai ales pe ciclu nestimulat .
Cu stimulare cresc sansele foarte mult .
Intrebare intrebatoare : cine este cea care va rupe odata lantul asta al ghinioanelor la inseminari ?
Se inscrie cineva ?
bytzi spune:
offfffff ce egoista sint yarrina si apoi io si pe urma voi la rind fiecare dupa cind va inscrieti,o sa vedeti voi se sperge si ghinionul asta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
rodicuta32 spune:
Ma-nscriu si eu dupa Yarrina; Bytzi-imi pare rau ,cred ca ti-o iau inainte,dar stai linistita e bun si locul 3!
Am sunat la Sibiu,de sambata incep stimularea cu Gonal F 37,5 unitati pe zi si de maine intr-o saptamana trebuie sa fim acolo pt. prima monitorizare! Am si reusit deja sa cumpar Gonal-ul in urma cu o ora!
I-am zis sotului sa nu fie suparat,ca de data asta ies gemeni!
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodicuta32 Ma-nscriu si eu dupa Yarrina; Bytzi-imi pare rau ,cred ca ti-o iau inainte,dar stai linistita e bun si locul 3! Am sunat la Sibiu,de sambata incep stimularea cu Gonal F 37,5 unitati pe zi si de maine intr-o saptamana trebuie sa fim acolo pt. prima monitorizare! Am si reusit deja sa cumpar Gonal-ul in urma cu o ora! I-am zis sotului sa nu fie suparat,ca de data asta ies gemeni! |
cum cu 37,5 ui /zi???
ti-ai luat gonal la pen?
nu inteleg de ce asa de putin ? caci ei dadeau 75 ui/zi(o fiola) cel putin...
????????
iti doresc succes si gemenasi
hai ca te las si pe tine,daca tot mi-o luasi inainte
e bun si locul 3 doar tot cistigator e ,nu?
va dati seama in fiecare saptamina vom astepta cite un bhcg
simonete ,te inscrii si tu? dar nu inaintea mea
pupici la toate fetele
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
bubu,tu ce mai faci?cum sinteti?
ai facut eco?sint gemenasi?
sarcina usoara si fara probleme iti doresc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Buna dimineata
Ma mir Rodi ca ti-a dat doza asa mica. Eu am facut tot cu Gonal dar de 75. Poate s-a gandit s-o ia treptat...nu stiu ce sa zic.
Sa dea Domnu fetelor sa fiu eu prima care sparge gheata! Oricum nu plec de aici pana nu va iau pe toate cu mine.