Copii nostri speciali...*9*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mare petrecere mare!
azi implineste sotul meu 31 de ani si va multumesc mult ptr urari si va poftesc la o felie de tort si la un pahar sau ,o felie de placinta,cateva nuci,tot ce vreti voi,o friptura la cuptor ca de gratar nu se pune prob pe ploaia asta,asa ca va astept pe toate sa sarbatorim.

sper ca toata lumea e bn,si pe vremea asta nu ne ramane de facut decat sa stam la caldura ,o ciocolata calda si ca poate poate iese ceva,nu?
ca bani nu prea avem de numarat ca e criza,nu?

pooop toata lumea si va astept

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna fetele !
Andru - La multi ani ! pt. sot , sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Mada -La multi ani si tie pt. aniversare ! Nu ar trebui sa o lasi pe terapeuta aia sau ce o fi sa scape asa de usor ! Pai vindeca oameni sau mai mult rau le face ???
Vreau sa va spun ca starea mea de spirit este in ton cu vremea . Am tras o sperietura !!! Am plecat la servici de dimineata si pe Ionut l-am lasat acasa ca nu era doamna la gradinita . Cand l-am sunat la 12 sa vad ce face mi-a spus ca ii este rau ( sta cu mamaia dar ea nu stie sa sune ) . A spus ca il doare ceafa si capul . Am ajuns acasa instantaneu . ( noroc ca lucrez in localitate ) . Ieri a cazut la bucatarie pe gresie cu fundul de pamant si mi-a spus ca il doare ceafa ( operat la coloana si imi este teama de fiecare data cand cade ). Mai nou dr. mi-a spus ca are malformatia Arnold Chiari ( creierul mic mai jos spre coloana decat este normal ) Cand mi-a spus ca il doare ceafa m-am pierdut . ( este semn rau ) I-am dat niste Nurofen si deocamdata s-a mai linistit dar tot nu vrea sa se ridice de pe perna !
Mi-e groaza cand ma gandesc ca ar putea sa se agraveze din cauza unei cazaturi ! Cand era mai mic nu cadea asa !!!
Va pup si sper sa va fie mai bine ca noua !!!
Sanatate la copii

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mada-sper ca i-ai spus tot ce trebuia prin tel,terapeutei,ca eu cred ca o luam de par si maturam cu ea pe jos,pai ori lucrezi cu atentie si faci lucrul asta din placere,ori daca nu ,du-te frate si gaseste-ti alta meserie care face de tine,ca doar copii nostri nu sunt cobai,sa faca ei experimente;din moment ce vazuse ca alex plangea,ea chiar nu si-a dat seama ce ii facuse?
de ce a mai continuat sa il chinuie?
doamne ce personal;am mai auzit eu de terapeuti care nu lasa mama sa stea cu copilul inauntru si daca copilul plange prea tare si nu face cum trebuie il mai bate un pic;

doamne ajuta sa se refaca mai repede,imi dau seama mititelul de el,ce durere o avea si el;
trebuie sa te tii tare pana trece si cautati alt terapeut care stie sa isi practice meseria.
multam mult ptr urari,si eu va doresc voua la fel,sa traiti fericiti si sanatosi,sa aveti putere sa luptati ptr alex,si sa dea DD sa fie asa cum va doriti voi calea vietii.

poop pe alex luptatorul si mamica curajoasa

crismac-multumim mult ptr urarui,asemenea si voua;
cat despre ionut,imi pare rau sa aud ca aveti prob;sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav,poate ca e doar vreo raceala,ceva,mai asteapta un pic sa vezi cum ii mai este ,si daca nu trece,eu zic sa mergeti repejor la medic;
doamne ajuta sa fie bine,curaj si multa sanatate lui ionut.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

hello

am mancat tort , friptura , sunt atat de plina , ms Vera

Ma bucur ca am o terapeuta super buna , asta de la centru nu mai pune mana pe el si sa vad ce masuri iau.Am mai auzit si eu de copii batuti, este crunt si nici nu vreau sa ma gandesc.Alex e un pic mai bine, tot nu reusesc sa il ortezez ca nu sta si urla , am zis sa il mai las 2-3 zile dupa sa incerc iar, tre' sa o sun pe terapeuta noastra in seara asta si sa vad ce imi zice sa ii fac lui alex.
Mama e un frigalau aici si ploua , nu am chef de nimic , cred ca ma bag in pat langa baiat si acolo incremenesc.

crismac ms pt felicitari....este copil , mai cade se mai juleste dar cand are pr lui este nasol, te cred ca te-ai speriat , sper sa nu fie nimic grav, daca nu ii trec durerile de ceafa sa mergi la medic, poate este mai sensibil si la schimbarea de vreme.Va poop mai ales pe ionut

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna ziua,

Citesc de ceva timp toate mesajele voastre si ma simt atat de aproape de voi.
Si eu am un baietel cu ceva probleme si as dori sa ma primiti printre voi.Sigur am multe de invatat de la mamici ca voi.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mada sunt socata/mirata de ce "aud".Georgiana (pe care am cunoscut-o inainte sa nasca ea..acum nu stiu cum mai e cum s-a schimbat)era o tipa delicata ti-era drag sa vorbesti/sa lasi copilul sa lucreze cu el.In centru cat am sta eu cca 4 ani nu am auzit de astfel de accidente(or fi fost dar nu am auzit).
Eu nu am ce sa le reprosez cu mine si Bodo s-au purtat de nota 100 iar al meu a facut super progrese.Sincer imi pare fff rau ca sufera puiul tau,.Nu vreau sa le iau apararea dar eu asa le stiam......

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

salutari

andru LA MULTI ANI!pt.sot multa fericire,sanatate si putere sa treceti peste toate

crismac cred ca te-ai speriat ingrozitor si numai tu stii cum ai ajuns acasa ...sper sa nu fie ceva grav,multa sanatate si sa treceti cu bine

wnimra imi pare rau si de puiul tau ca trece prin asta si noi am patit-o,la un control d-na doctor i-a facut-o,dar nu asa tare...pe a mea a ajutat-o mult terapia cu lumina bioptron ..sa va faceti bine

stefanut-08

pt.pici si pt.mamici

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefanut-08

Buna ziua,

Citesc de ceva timp toate mesajele voastre si ma simt atat de aproape de voi.
Si eu am un baietel cu ceva probleme si as dori sa ma primiti printre voi.Sigur am multe de invatat de la mamici ca voi.
Multumesc mult!
Bine ai venit !
ASTEPTAM SA NE POVESTESTI DESPRE PUIUTZUL TAU

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

dodo sunt oameni ok toti, ea mi-a castigat cat de cat increderea, nu prea mi-a placut stilul ei mai brutal cu alex dar am zis ca stie ce face, nu toti sunt spastici la fel si nu toti se recupereaza dupa un anumit tipar, prea mult exces de zel ca sa il faca sa aiba picioarele la 90 de grade, i-am zis ca il doare si ca se face progresiv....este la fel de delicata dar nu la fel de dedicata cum era in trecut, asta o zic eu si mai sunt niste mamici.Trecem noi si peste asta oricum restul terapiilor raman in picioare.
Poop copiii tai

stefanut-08 bine ai venit la noi, o sa ne invatam reciproc si cand nu mai putem varsam tot ce avem in suflet aici.

iona vrei sa imi povestesti putin de terapia cu lumina bioptron.

va poop weekend placut, merg sa ung copilul cu crema sa ii dau ceva de durere si sa fac o baie buuuna si fierbinte.

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

neazta

wnimra noi il folosim cam de 2 ani aproape zilnic la cabinetul unde facem si kineto,il folosesc si eu pt.durerile de spate am avut o entorsa urata la picior si chiar a dat rezultate acu sigur sunt si pareri contra dar noua ne-a fost de folos ..sunt info multe pe net...eu zic ca merita incercat
www.medicina-naturista.ro/terapii-naturiste/cromoterapia/sistemul-de-terapie-cu-lumina-bioptron.html" target="_blank">http://www.medicina-naturista.ro/terapii-naturiste/cromoterapia/sistemul-de-terapie-cu-lumina-bioptron.html

o zi frumoasa va doresc
pt.pici si pt.mamici

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput