Copii nostri speciali...*9*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Fetelor, iar n-am semnal!!!

In fuga, din cabinet va zic doua vorbe:

Vlad e mai bine.
Andru, LA MULTI ANI pt sotul tau !
wnimra, pupa-l pe Alex si spune-i ca-i trece dupa 7-10 zile. Si Vlad a patit-o! Stiu cum e.
Stefanut, bine ai venit!

Pupici la toti ceilalti, nu pot sa mai stau ca are treaba la calculatoooooor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata!
nu a dat nimeni cafea?
pai atunci din partea mea,poftiti va rog la calda ,tocmai buna ptr vremea asta

ce fac fetele?
copiii sunt ok toti?

stefanut-08-bine ai venit in familia noastra,asteptam povestea ta si ori de cate ori simti nevoia sa te descarci,noi suntem aici

babette-multam de urare;vladut ce face?
mai aveti un pic si mergeti acasa
poop baiat dulce si frumos

mada-cum se mai simte alex?
we placut si sper pana luni sa fie fresh,sa poata incepe terapia din nou
poop copil curajos si frumos

restul fetelor ,pe unde umblati?
we placut tuturor,si poate mai dati si un semn pe aici.

pooop toata lumea de la A la Z si o zi superba va doresc

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

buna dragele mele
cu scuzele de rigoare apar si eu,,,cam tarziu dar asta e
Noi santem bine mergem mai departe cu gradinita,gimnastica si voia buna,,,,toate bune doar un singur lucru ne lipseste ,,Timpulllllll,,,
Nu prea ne mai ramane timp de nimic,,,plus ca eu nu prea am acces la calculator din cauza copiilor,,,
Luna aceasta i-am invatat sa se joace si sa butoneze calculatorul si de ce ne-a fost frica nu am scapat,,devin niste mici teroristi si fac tot ce li se cere numai sa se poata juca un pic....
Pana acum nu i-am lasat deloc,,,ca am zis ca au timp si e prea devreme sa stea cu ochii in calculator ,dar acum i-am invatat si atat ne-a trebuit,,,fac ce fac si ajungem tot aici la calculator.
Asa ca toti 3 sant postati la masa la calculator,,in biroul lor au toti 3 calculatoare dar ei vor langa mine si asa ca stau la masa cu laptopul in fata (lapt meu bineinteles) si se disteaza de numa numa...
sant fericita ca adrian lucreaza foarte frumos cu mousul si are rabdare sa se joaca mai bine decat ne-am imaginat,,,asta e un lucru bun ptr el
In rest ne focalizam pe scris,atentie si tot ce e necesar avand in vedere ca la anul merge la scoala si stiti si voi ce mare lucru e ptr un copil cu tetrapareza sa poata reusi sa urmeze o scoala normala si sa tina pasii cu ceilalti....
Eu mi-am propus sa reusim,si cu ajutorul lui D-zeu si al lui adrian sper sa si reusim,,,avem un an de zile sa exersam,,,deocamdata picteaza acceptabil si traseaza linii,,,tine creionul in mana corect si exersam...
Imi pare rau ptr necazurile voastre,,,ma crucesc citind ce fel de oameni avem pe langa noi si cum pot sa se comporte cu niste copilasi si asa greu incercati de soarta,,,,,, dar asta e tara si oamenii nostrii!!!
Bun venit la toata lumea,,,ma bucur ca au aparut si alte mame,,in felul acesta cineva scrie mereu si auzim si alte povesti si pareri
Ptr voi dragele mele numai bine,,,multe pupicuri la ingerasi si voua, multa rabdare si credinta,,,stiti ca nu aveti voie sa abandonati,,,vorba unei prietene;
Copiii sant pe viata!!,,,,asa ca, cu dragoste si putere inainte,sant ai nostri si ne au doar pe noi
Sper sa mai revin mai tarziu

Mergi la inceput

adriana-
multumim ca ne-ai dat un semn,eram cam ingrijorate de tine,chiar mai devreme m-a sunat babette daca stiu ceva de tine,eventual un nr. de tel.
ma bucur mult ca ne-ai scris,cel putin stim cva esti bine si tu si copiii,asa este tp este prea pretios si fuge fuge ca nebunul;
ma bucur sa aud vesti bune despre adrian,sa dea DD sa reusiti tot ce v-ati propus si sunt sigura ca adrian va reusi destul de bine la scoala.

pooop 3 ingerasi frumosi si o mamica luptatoare,sa auzim numai de bine,si din cand in cand mai lasa-ne cate un semn de la tine.

we placut si o duminica frumoasa alaturi de cei dragi

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

andru_m multumesc de grija...
Nu am patit nimic,ca atunci va anuntam sa ziceti o rugaciune,,,doar ca am cedat locul meu la calc in favoarea copiilor,iar cand ei sant la somn sau fac altceva eu am tot timpul ceva de facut,,,plus ca am si un sot si familie care inainte se plangeau ca ii neglijez(Asa era).
Asa ca mi-am schimbat prioritatile,,,dar de uitat nu v-am uitat,,,asta niciodata,,,mai citesc pe fuga,zambesc sau ma enervez cand patiti cate ceva si merg repede la ale mele....
Sper si eu sa reusim cu scoala,,incercam,ne straduim altceva nu putem face,oricum sant fericita ca sant ai mei si ii iubesc mai mult decat lumina ochilor ,in rest cea vrea D-zeu.
Weekend placut si voua tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

buna fetelor
Inca sunt la zalau
luni plecam acasa si am vrut sa va salut.
suntem bine si abia astept sa ajung acasa
ca sa pot iesi mai mult cu voi.
wnimra:la multi ani pt 9 ani de casnicie!
andru: la multi ani sotului!
In rest va pup pe toate cu dotari cu tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna seara,

Va multumesc ca ma primiti printre voi.De foarte multe ori simt nevoia sa ma descarc, iar nimeni nu este mai potrivit sa te asculte decat cel care stie prin ce treci.
Eu am 2 copilasi, o fetita de 5 ani Irina si un baietel de un an Stefanut.Probleme avem cu baietelul.L-am nascut prin cezariana la 39 saptamani, APGAR 9, totul bine, pana pe la 6 luni cand am inceput sa vad ca nu prea face ce facea Irina la varsta lui.Am zis sa mai astept o luna sa vad poate incepe sa stea in sezut si nu sa alerg la doctor.Pediatrul l-a vazut in fiecare luna dar mereu mi-a spus ca e prea gras si de asta este ramas in urma.Adevarul e ca este destul de gras, la 6 luni avea 11 kg.Dar fiind exclusiv alaptat la san mi-a spus ca nu e de speriat totusi.La NPI am ajuns cand avea aproape 7 luni.Din prima mi-a spus ca este un retard neuromotor si sa incepem recuperarea.De atunci mergem la kinetoterapie si luam si diferite medicamente ( tanakane, cerebrolizin, risatarun).Dupa ce a inceput sa i-a medicamente a inceput sa tresara foarte tare in somnul de veghe.Chiar daca EEG a iesit bine ( in stare de veghe a fost facut), am primit si un anticonvulsivant ptr ca medicul spune ca sunt mioclonii.Chiar si cu acest medicament tot a tresarit, poate un pic mai incet.De 3 saptamani nu ii mai dau nimic si au disparut toate aceste miscari din somnul de veghe.Dar la anticonvulsivant nu am renuntat ptr ca nu am acordul medicului.Luni dimineata avem programare la Bucuresti la spitalul Obregia si sper sa ma lamuresc daca sunt sau nu mioclonii.Imi este frica sa nu ii dau acest medicament degeaba(DEPAKINE).
Acum Stefanut are un an, sta in fundulet de la 10 luni, isi sustine greutatea doar cate un minut doua pe picioare, prinde jucarii in manute, ma urmareste cu privirea dar tot este in urma cu achizitiile.De inteles nu cred ca intelege prea multe dar e un inceput ca a inceput sa intinda manutele daca il rog sa vina la mine, dar nu de fiecare data.
I-am facut multe analize si totul a iesit bine, la fel si eco transfontanelara.Poate o sa ii facem si un RMN la Bucuresti.
Durerea cea mai mare a noastra este ca am mai avut o fetita frumoasa, primul nostru copil si care a murit la 4 ani din cauza unui anevrism cerebral.Asa ca va dati seama ce disperata sunt.Au trecut 7 ani de atunci dar inca ma doare si imi este dor de ea.
Va doresc numai bine si ma simt deja mai bine dupa ce mi-am spus off-ul.

Mergi la inceput

heeeeei?????????

nu e nimeni acasa?
unde ati disparut toate?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

stefanut-imi pare tare rau ptr fetita ta,d-zeu sa aiba grija de ea acolo sus,si sa va dea putere sa treceti peste asta si sa luptati ptr baietelul vostru;
sincer m-a socat povestea ta,imi dau seama prin ce treceti ca si noi stim ce este durerea cand iti vezi copilul bolnav;eu zic sa mergeti in continuare pe recuperare si cred ca o sa aveti noroc si o sa recuperati repede;
suntem alaturi de tine si te sustinem oricand ai nevoie de o vorba buna,de un sfat,de o parere,de un umar pe care sa plangi.

poop micutii tai si aveti grija de voi si de copii,si fruntea sus,nu trebuie sa disperi ,cu ajutorul lui d-zeu vetti reusi.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

bunaa

eu numai la ore mici functionez ca e weekend.

Babooo, stefanut cand aveti timp poate lasati niste date.

Vera nu am apucat coffe de la tine ca azi am avut o zi plina, l-am sarbatorit pe socra miu cu tot neamul , in sf ne-am intalnit cu tontii si chiar m-am simtit super sa stiu ca inca mai suntem o mare femilie , verisori, unchi matusi si nepoti claie peste gramada.
Alex este bine, il doare inca nu il pot incalta dar il masez de 3 ori pe zi cu antiinflamator si o sa treaca.Pooop pe Andrei

Adriana ma bucur ca ai intrat pe aici, te cred ca nu ai timp , sunt zile in care ora la calc prefer sa o dau pe o ora in plus cu alex sau sa imi fac unghiile , cu sotul , sa fac ceva bun ....greu e sa fii super woman.Felicitari pt Adrian , progreseza destul de repede si bine, sa aiba mult spor ca acusi vine scoala si noi tre' sa ii facem galerie....ii poop pe Adrian, Cosmin, Andreea
Te mai asteptam cu vesti bune.

babooo ms de urari , te asteptam acasa cu vesti si sa mai stam la povesti

iona ms pt informatie

stefanut crunta povestea ta , chiar nu stiu ce sa zic ca sa nu "sune" aiurea , imi pare RAU pt fetita ta si totodata ma bucur ca esti o mamica fericita a doi copilasi minunati.Sunt sigura ca o sa fie bine baietelul tau, cel putin asa simt eu acum.Ceva a fost la nastere , ceva mic si care a trecut neobservat intentionat sau nu de medici si s a vazut dupa putin timp, dar o sa fie bine. Poate este doar o usoara intarziere motorie, poate nu a respirat cum trebuie cand s a nascut.
Cat despre medicamente o sa faci cum crezi ca e mai bine dar tine putin cont la TANAKANE ( am fost sfatuita sa nu ii dau baiatului meu)da niste reactii naspa si DEPAKINE mai bine mai intreaba inca un medic, mai mergi la un control la un npi-st bun si cere un sfat.Poate Stefanut chiar nu e de acest medicament destul de tare si sa nu aiba reactii urate.De ex baiatul meu a facut 3 EEG-uri , toate au iest ok dar cu niste varfuri, acele varfuri insemnau tresariri , tresarea din senin , chit ca dormea sau nu , de obicei treaz, nu avea in rest nimic nimic,ochii erau ok bla bla , am intrebat medicul si mi-a zis asa: in urma hipoxiei de la nastere a ramas si cu elementele(sindromul) piramidoextrapiramidal , care se manifesta in fel si chip daca ia medicamente mai bine nu o sa ii fie chiar mai rau.Un RMN bun am facut la Medix in cadrul spit Victor Babes.Conditii super numai sa nu ii dai nici un fel de medicament cu o sapt doua inainte de RMN ca ii face anestezie , asta ca o asigurate pt el.
Te poop si te mai asteptam, pooop piticii

-----------------------------------------------------------------
si un banc

O babuta mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade unu' de la etaj... Tipu' se ridica, se scutura si da sa plece.
Babuta, speriata il intreaba :
- Maica, da' nu ai patit nimic ?
- Ce sa patesc mamaie, ca eu sunt parasutist profesionist, antrenat !!
- Pai si un' ti-e parasuta ?!!
- A ramas sus, o bate barbatu-sau.

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput