Copii nostri speciali...*9*
Raspunsuri - Pagina 7
wnimra spune:
Este o arta sa fii fericit printre necazuri .... asta mi-a zis babette cand eram praf praf si nu o sa uit cat o sa traiesc.
Multumesc de felicitari babette , astept ziua de 1 nov sa te felicit.
pooop pe toate de la A la Z ....nu pot sa stau deloc.
Azi am avut un necaz la centru cu Alex, kinetoterapeuta l-a aranjat binisor....intindere de tendon la piciorul drept , piciorul bun chiar, a tras de el ca animala, i-am zis ca il doare ....statea cu talpita moooale si facea unghi de 90 de grade infiorator de repede(asta acasa am depistat) si in acelas timp urla pana se facea vanat...mi-am dat seama ca e nasol si am fost la spital , abea acum o ora am ajuns acasa si il tin cu un gel calmante si ma bucur ca nu e rupt sau fisurat...dr s a exprimat asa , intindere si la baza putin tras de pe os, o sa treaca cu repaos si asteptam ziua de maine.
Mentionez ca nu l-a incalzit pt terapie , pur si simplu il ia de picioare si le face unchi de 90 cu forta .
merg la el ca maraie si sta cu piciorul cocotat pe perna.
revin maine
poop
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
mari_paun spune:
wnmira imi pare rau ca Alex are de suferit...refacere rapida sa nu mai doara piciorusul si pupam baiatul si mamica
Ema azi a avut o zi proasta, a plans, a tipat la scoala ...si a facut pishu pe ea de 2 ori in timpul lectiei(acasa)...asta se keama PRITEST numa ca nu stiu ce sa-i mai fac sa o potolesc, in seara asta ne-am apucat de construit castele din lego...si i=-am pus colinde si muzica de relaxare...ma intreb daca trebuie sa merg la medic si sa ii cer niste calmante pt momentele de ...criza. Nu-mi place ca tipa si ca este agitata...nu e in fiecare zi dar macar 1 data pe saptamana trebuie sa faca un spectacol...
ce sa mai zic? ce sa mai fac?
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
mari_paun spune:
am vrut sa scriu PROTEST - in puii mei!!! ca nu mi-a iesit din prima]
si in seara asta voi dormi cu Ema ca am bagat la mine in camera reshoul si e caldut...ne da caldura dupa 01 nov...deci o incalzeste mama ei pe pisica razgaiata
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
andru_mami spune:
mada-imi pare tare rau ptr alex,sper din tot sufletul sa nu fie nimic de durata,sa se refaca repede si sa va reluati activitatea;
curaj mult si multa sanatate,alinta-l acum ca doar e si el imobilizat,mititelul de el,ce durere cred ca a avut.
iona-e o veste buna ca incepeti sa papati la lingurita,e un pas important,da doamne sa fie si mai bn si sa iti lingurita din mana sa pape ea singurica,ma bucur mult ptr voi;
altfel toate bune si la locul lor?
tu cum mai esti?poop doua fete frumoase si mai vb
kari-
tu ce mai faci?
ce fac copiii?
ce face sotul?
vezi ca nu fac exceptii si intreb de toata gasca ta
restul fetelor:evelinele,mihaela,nicoleta,asteryaro,Dodo,mari paun,nikena,adriana,crismac,paula,babooo
voi sunteti bine fetelor?
copiii sunt bine?
poate dati si voi o tura pe aici sa mai stim de voi
pooop toata gasca de la mic la mare si va doresc o seara placuta
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
mdanicoleta spune:
buna fetele
sunteti pilula mea de fiecare zi
chiar daca nu reusesc sa scriu, va citesc zilnic, printre jocurile si filmele baiatului respectiv sotului
ma bucur pentru fiecare realizare a voastra si ma gandesc ca si noi vom fi bine
wnimra, pupici lu alex si ia putin atitudine fata de tipa de la centru...doar noi ne chinuim cu ei, nu ele. sunt ai nostrii nu experimentele lor
adriana, ce faci? ce fac puiutii?
pupici la toate fetele si puiutii
andru_mami spune:
azi am muncit pe rupte,am taiat 6 pui f mari de vreo 3 kg,oparit,jumulit,parlit,ciopartit,pusi la pungi ptr mama mea,ca una lume e mai lejera,facut friptura de pui,ciorba de rata,spalat frigiderul care necesita saracul,aspirat in casa,mutat calc in dormitor,hranit copilul,spalat 2 masini,intins rufe,strans rufe,calcat rufe,sunt beata de oboseala,mi-am facut o baie fierbinte si cred ca trag pe dreapta imediat ca si andrei incepe sa dea semne de oboseala;
fetelor va doresc o seara plavuta,se apropie we si sincer de maine i-ar am treaba,sa mai tai si maine vreo 5 pui,sa fac niste nuci,niste placinta cu mere ,cu dovleac,ptr fiecare pofticios,si sa vad ce altceva mai imi vine in minte,eventual un tort,maine este ziua sotului meu,si trebuie sa il rasplatesc pe masura,nu?
deci maine va fac cinste cu ce vreti voi,asa ca nici sa nu aud vreo veste trista sau sa vad vreo fata trista ca nu e voie,da?
poop toate fetele si noapte buna,un somn linistit sa aveti si maine o zi superba sa aveti!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
raspund repede intr-o maniera macabra ca sa fiu fresh maine la prajituri si tort de la Vera(sotul ei)
este 2 si tot nu ma ia somnul, sunt beata de suparare, a plans , nu se poate intoarce, nu poate sa faca mai nimic, maraie si sa nu ii atingi piciorusul, l-am uns cu crema antiinflamatorie, i-am dat nurofen si in sf la 1 a adormit,....pe langa faptul ca par mai dura(zic unii) sunt atat de varza si plangacioasa , nu mai pot de mila si nervi , l-am auzit racnind rau si nu am intrat,a mai zis si mama, chiar ea mi-a zis, am zis sa il las sa faca bine terapie cu ea sa nu ii mai suflu in fundulet, si asta cand i-a facut intinderea cred ca a inebunit de durere dupa l-a terorizat incontinuu axata tot pe picioarele lui, ce a fost in sufletelul lui ca il las sa ii faca atata rau nu stiu...il are doar umflat putin si mai fierbinte decat piciorul stang, echimoze nu i-au aparut decat cele facute de ea cand l-a strans/tinut.
Am sunat-o ca nu mai puteam , i-am zis "felicitari" i-am multumit pt servicii si ca nu mai avem nevoie de ele , i-am zis ce a patit si nu a scos un sunet, marti cand am terapie merg la dir(vroiam maine dar cine sa stea cu alex),ii arat ce mi-a scris dr ortoped si sa vad ce zice.
poze Alex
wnimra spune:
Vera vreau sa fiu prima care iti ureaza "la multi ani! sa iti traiasca sotul , sa fiti fericiti si sa va iubiti toooata viata
poop pe Andrei
La multi ani! sotu' lu' Vera
iona2005 , felicitariii ...un pas maare pt printzesa ta , sa o tina tot asa si sa te aud ca zici ca mananca friptura furculita si cutitul
mari_paun una calda una rece....o sa isi revina, eu zic asa din capul meu sa nu ii dai tratament,cel mai bun tratament a fost ca te-ai jucat cu ea si acum doarme la caldurica, si noi mai scapam prin porumb , asa mai scapa si ea de frustrari, s a gandit ca prea le face pe toate bine si dupa cum vor altii si azi a facut pisu pe toti.sa ma scuzi ca am luat-o la gluma dar maine o sa se simta mai bine si poate pana la urmatoarea descarcare nervoasa o sa treaca 2 sapt, dupa 3 si tot asa....o poop pe micuta Ema
mdanicoleta atitudine am luat la tel ca nu mai puteam, fiinta aia nu mai pune mana pe alex, face terapie de la 10 luni si nu am patit nimic cu el, kineto nu poate face oricine dar un "oricine" ca mine si-a pierdut rabdarea, a suferit prea mult de cand s a nascut ca sa o las pe asta asa.
O poop pe ioana , sper ca a depasit faza de care povesteai si merge inainte.
kary tie si copiilor
restul fetelor nikena,adrianapop,asteryaro,miha,crismac,babette,Dodo-pui,evelinele,Paula2003
poze Alex
wnimra spune:
Adriana da un semn ca stim ca esti ok, nici pe mess nu te-am mai vazut
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Dodo-pui spune:
La multi ani sotz de Vera!
Noi...
La Navodari a ploat..acum e nor dar frig si urat.Isabellai mucioasa inca,Bodo vrea sa-i citesc povesti m-a capiat iar eu n-am mancare....prin urmare stau pe net
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!