Copii nostri speciali...*9*
Raspunsuri - Pagina 6
wnimra spune:
hello
kari multumesc frumos pt urare ...imi doresc doar sa fim sanatosi si restul lumii la fel
Vera vezi vezi ca ti-ai mai ridicat moralul?cum zicea si Nicoleta ca la voi in zona e "ceva" si al noi la fel , face alex ca trenul, mai ales azi ca sa fiu si mai "fericita", eu ii zic "gresala" din cei 9 ani, radem la greu si el impreuna cu noi .Iti urez plimbare placuta si poop pe Andrei.
iona felicitari pt gargarita , incepe cate putin sa recupereze , fata vrea sa umble ....fac o comanda de soare pe strada ta si iti urez evadare placuta.
crismac si eu te ...lasa ca trec repede anii si o sa uiti cum se mai pune un pampers, sunt la fel ca tine , am zis ca ii mai dau putin timp si ne apucam de stat la wc, daca nu vrea sau nu poate nu stiu ce o sa fac, asta e intr-o buna zi tre' sa faca si singur la wc.O zi buna.
mdanicoleta tre' sa ajung la dr sa intreb si eu ce mi-ai zis , neaparat, nici nu stiu ce sa zic , m-am saturat de diagnostice pana peste cap, dana a zis ca l-a alex elementul extrapiramidal s a diminuat foarte mult , acum ca e sindrom sau doar element si cum se recupereaza sincer nici nu stiu sigur daca mai vreau sa aflu.Sper ca Ioana sa nu bata asul pe loc si sa recupereze si dr chiar sa se insele.O pe printzesa si pe tine.
pe restul feteleor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Dodo-pui spune:
La multi ani Mada!
Vera sa treaca toate.
Eu nu am intrat pe langa lipsa de timp si nerviii...mi-au marit rata la banca cu 100 euro..ca doar la mine cresc euro in pod....
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
wnimra spune:
buna
dodo stai linistita , timpul este atat de pretios pt noi, scriu slavez , trimit mai tarziu sau repede repede si fug la baiat ca sa nu stea singur...multumesc pt urare.
Astia de la banca sunt cretini si traim intr-o tara cretina, imi pare rau , stiu ca nu ai euro in pod ,... daca totusi ai venim sa te ajutam la aranjat, cules , facut fisicuri...tot ce ai nevoie.poate vin vremuri mai bune si la noi .
O seara buna dodo si poop copiii
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
mari_paun spune:
SALUTARE FETELE,
speram sa va gasesc mai optimiste si sa va bucurati ca mine...de nimik, pur si simplu pt ca e toamna, ca suntem puternice si ca o noua zi inseamna speranta...
imi pare rau sa va gasesc pe toate indispuse...
credeti-ma ca am momente cnd imi vine sa urlu mai tare ca Ema, cand ma incui in baie sa am o clipa linistita si cand adoarme ma bucur de ...liniste si de un dush antistres...
uneori imi spun ca nu mai rezist si ca o trimit pe Ema la taica-su sa mai ...respir, din fericire imi trece repede si ma mobilizez din nou, ma tarasc ...ma ridic, ma scutur,,,privesc in jur imi iau din nou "sacul cu griji" la spinare si merg mai departe...
sunt si la Ema momente cand varsa...dar noi ajungem sanatate urgente, perfuzii... din fericire e mare si se duce repede la baie, insa in urma lasa dare de voma pe care tre sa le strang ....of, fo, of... cresc ei mari...si sper sa fie mai bine, iar noi mai...relaxate...
va pup fetelor, va doresc rabdare multa si sanatate... voua si copiilor nostri
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
andru_mami spune:
aveti dreptate fetelor,stiu ca ei nu au nici o vina ca sunt asa,dar uneori se mai umple paharul si trebuie sa il golesti,si daca nu aici la voi,cele care intelegeti mai bine ca oricine,unde altundeva?
eu ma consider norocoasa ca va am,sincer va spun,ca nu am altcuiva cui sa spun,nu am decat un frate mai mic cu 7 ani ca ine si va dati seama ca nu pot sa vb cu el,cat despre prietene,cam greu,sunt f putine persoane care sa inteleaga ce spun eu,si sincer ,v-am spus ,doar voi puteti sa ma intelegeti.
andrei e bine,a papat destul de bine azi,sa speram ca ieri a fost doar o pasa proasta si ca a trecut,si sper din tot sufletul sa nu se mai repete,acum rade de nu mai poate si se rostogoleste prin tot patul si striga la tati,si eu am fugit putin in sufragerie sa mai va las o vb aici,nu am loc in dormitor si de cal si e si cam frig in sufragerie,asa ca ma limitez si scriu mai rar,ca nici nu pot sa il las nesupravegheat in pat.
in rest,toata lumea e ok?
pooop toata gasca si mare si mica si sa auzim de bine.
o seara placuta tuturor!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
http://www.gandul.info/reportaj/ultimele-9-zile-care-o-mai-pot-salva-pe-anamaria-4980083
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
kariguld spune:
hallo stilatelor! cafea fierbinte pentru toata lumea.
Andru, se pare ca noi doua suntem mohicancele de aici. fetele precis sunt ocupate. e bine sa te plangi la noi, la mine, stii ca oricand ne poti spune orice. asa este, toate vin si trec apoi, ca sa vina altele si tot asa....dar mergem inainte, orice ar fi !!!
Dodo, ce sa spun, banicile din Ro au o politica idioata de a creste ratele.....stiu ca e foarte greu, dar trebuie sa megi inainte!
Adriana, babette, crismac,nikena, eveline, Paula, iona, nicoleta, asteryaro, mihaela sper ca sunteti bine! mai dati si voi o semnatura aici la condica sa stim de voi! pupici la mamici si la pitici! o zi excelenta la toata lumea!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld Dodo, ce sa spun, banicile din Ro au o politica idioata de a creste ratele.....stiu ca e foarte greu, dar trebuie sa megi inainte! |
Asta ma lupt sa fac/facem...sper ca vom reusi.
O zi frumoasa tuturor.
Eu l-am dus pe Bodo la gradi iar fata doarme acum.Am intrat sa va salut si sa va spun putere si ca
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
iona2005 spune:
neazta..kariguld buna cafeaua
ce mai faceti?la noi a iesit un pic soarele cu dinti da'e bun si asta,de ieri fatuca a inceput cu papa la lingurita ....sper sa o tina mult si bine
vreau sa va intreb pe voi intai daca aveti careva nevoie de risatarun,tanakan,encephabol
pt.pici si pt.mamici
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
babette spune:
.... tooooot la Zalau!
Vreti... zapada?
Va dau pe saturate!!!!
Doua zile n-am avut net!
Am reclamat la romtlecom pt ca de acolo am modemul,
si ce credeti ca mi-a zis dupa ce am stat pe net 2
saptamani?
... ca mi s-a parut, ca in zona nu au semnal!
acum tot pe modemul meu scriu!
EEEEIIIII! Romania!
Si acum pt ca tot sunt o babetta, va dau un sfat (il urmati
daca vreti):
NU MAI ASTEPTATI MEREU SA TREACA TIMPUL! Stiu ca toate asteptam o
clipa, un moment fericit cand se va intampla ceva frumos, cand
vom vedea cum copilasii nostri vor reusi sa mearga, sa vorbeasca,
etc.... Dar odata cu trecerea timpului, noi vom imbatrani.
Invatati sa va bucurati de fiecare clipa, chiar daca va fi grea!
wnimra, iti amintesti ce am zis odata, pe forum?
Poate ai uitat , poate nu!
Unele fete nu au citit caci au venit mai tarziu, dar daca le amin
testi tu, poate o sa reflecteze si ele.
Repet, eu sunt la a treia generatie! Si deci vorbesc in cunostinta
de cauza!
Chiar daca e tarziu, eu tot iti transmit azi urarile mele pt o
casnicie fericita, bogata in evenimente fericite, multa iubire, multi bani, soare permanent si copii fericiti si sanatosi atatia cati
doriti voi
Pe 1 nov eu voi implini 33 de ani de casnicie. Am trecut de nunta de argint, de razboiul de 30 de ani, si ma indrept catre nunta de aur!
Daca fac un bilant, ies cu balanta la mijloc. Am avut muuuuulte ...rele, dar tot asa si bune!
Eu iti doresc sa incline balanta catre cele bune.
Andru, a fost o zi rea, acum vin muuulte bune.
Iona, ma bucur mult pt voi, bine ca si-a revenit!
dodo, stiu cum e!
Noua nu ne-au dat salariile luna asta!
dar mergem mai departe...
mari_paun, arunca cheia de la baie, zi si tu ca ai urlat, ti-a trecut, si mergi mai departe!
Kari, n-am baut de muuult o cafea asa buna.... mai ales ca sunt aici!
Va pup cu drag pe toate, sper sa pot iesi din nou, sa nu pierd semnalul