Copii nostri speciali...*9*
Raspunsuri - Pagina 5
wnimra spune:
hello
andru ms de coffeee bunaaa
kary ms muult ...nu stiu cat puternica sau inconstienta
iona ce frumos zici , ii distragi crizele cu muuulta dragoste si ea chiar reactioneaza, este minunat
fetelor o tai la treaba , va pooop
sper sa fac si vojta azi
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
mari_paun spune:
buna fetele,
azi sunt intr-o dispozitie mai bune, poate pt ca a cazut guvernul si ma incearca optimismul, poate pt ca am foat la sclala cu Ema si am mai stat de vb cu invatatoarea...nus tiu de ce, nu s-a intamplat nimik special si totusi sunt ...relaxata, linistita...si ema e pe langa mine cuminte.
va pup
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
andru_mami spune:
am o stare fff proasta,si sincer ma bate un gand nebun sa renunt la CIC si sa ma reintorc la servici,sincer nu cred ca mai rezist mult acasa cu andrei;
azi toata casa,dar toata,pat ,tasu,eu,pe pereti era numai voma;el a trait azi cu un biberon de lapte;sincer nu stiu ce sa mai fac,pe cuvant nu stiu cum sa mai rezist,simt ca am ajuns la capatul rabdarii,doar eu singura sa ma lupt cu el,ca sotul pleraca la servici si mai vine seara,si seara ce sa mai faca el cu andrei,ca ii e somn si gata noaptea.
nu stiu de unde au alte mamici atata rabdare,sincer va spun ca le stimez si totodata invidiez,nu sunt genul ala,am incercat din rasputeri de 2 ani de zile,va dati seama,dar parca incepe sa se rupa firul rau de tot;
de incercam sa il culc era tot un plans si o revolta numai sa nu doarma;
cu mancarea,cand mai avea 2 lingurite de iaurt l-a vomitat;mai tarziu am incercat sa ii dau ciorbita,s-a ales praful si de aia,si fara sa aiba vreun motiv ptr care sa vomite,fara rosu in gat,fara prob de genul asta.
pe cuvantul meu,sunt varza la capitolul nervi si rabdare,asta trebuie sa o ai de la d-zeu cred si sincer mie cred ca mi-a pus mult mai putina in sacosica.
in fine,m-am descarcat putin aici la voi,sper sa nu ma judecati gresit sau prea aspru,dar nu mai pot sa fac fata,ma straduiesc din tot sufletul,dar.....
toata lumea e bine,in rest?
copiii sunt ok?
poop toata lumea si mai vb maine ca azi nu sunt o companie placuta.cred ca m-am molipsit de la tine mada.
o seara placuta tuturor!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
Vera imi pare rau ca te-am molipsit.
Stiu ca este greu dar o sa treaca si zilele astea mai rele, Andrei mananca chiar destul de bine si stii asta , poate a avut o mica indigestie , este foarte posibil ca ceva sa ii pice greu la stomac si el fiind mititel sa reactioneze asa.Poate ii mai ies masele si are o stare naspa.Sigur o sa isi revina.
Cu jobul este decizia ta , dar daca sotul tau seara abea are timp de el tu crezi ca o sa poti mai mult? Mai multe responsabilitati si munca si Andrei, daca se imbolnaveste o sa fie greu sa nu poti sa iti iei mereu liber sa stai cu el.Mai stai macar un an , sa faca 3 ani, poate isi revine mai bine si socrii sau parintii il pot ingrijii mai usor.Nu dispera ca ce a fost mai greu a trecut cat de cat, este sanatos, reactioneaza bine la terapie , cu mancatul este cat de cat ok.Poate tu ai nevoie de putina relaxare fara Andrei, sa mai evadezi un pic, la piatza, la o barfa cu o prietena , cu sotul la o plimbare mica.Hai capul sus , tu esti optimismul in persoana.
Azi vb cu o prietena ca asta e ii avem ii crestem si sunt unicat....iar eu i-am zis , nici daca il programam nu iesea asa .Mai faci haz de necaz mai strangi niste voma , ce tu nu vomai cand erai mica ?eu cel putin urlam infiorator din orice , mancam oribil si ffff greu numai amenintata , faceam indigestie mereu de la portocale ca mancam in ultimul hal , record 2 kg odata , am ajuns in spital dupa ce am vomitat toata casa si toti membrii ei , au zis ca am hepatita dar eu eram vai mama mea.Si ma mai mir cu cine seamana afroditul meu, sotul mamca numai cu povestea lui Mugurel iar Alex ne-a pus capac.
iti cant un imn pt super mame si o balada rock
poop la tine Vera
mari_paun ma bucur pt starea ta de bine , avem nevoie pe aici.Daca a cazut guvernul ma molipsesc si eu ....o poop pe fetita ta si va doresc sa aveti aceeasi stare de bine tot timpul sau cel putin cand iti este greu sa iti aduci aminte cat de bine te-ai simtit azi.
Maine fac 9 ani de casnicie ....mama da repede m-am grabit sa ma marit si mai repede au trecut, una peste alta ma bucur ca suntem sanatosi si alex tars-grabis evolueaza.
pupici tuturor si noapte buna
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
citat din mesajul wnimrei"Azi vb cu o prietena ca asta e ii avem ii crestem si sunt unicat....iar eu i-am zis , nici daca il programam nu iesea asa .Mai faci haz de necaz mai strangi niste voma , ce tu nu vomai cand erai mica ?eu cel putin urlam infiorator din orice , mancam oribil si ffff greu numai amenintata , faceam indigestie mereu de la portocale ca mancam in ultimul hal , record 2 kg odata , am ajuns in spital dupa ce am vomitat toata casa si toti membrii ei , au zis ca am hepatita dar eu eram vai mama mea.Si ma mai mir cu cine seamana afroditul meu, sotul mamca numai cu povestea lui Mugurel iar Alex ne-a pus capac."
ce sa mai zic ca deja m- facut sa rad dupa o zi asa proasta pe care am avut-o,pe bune,dar ieri m-a scos din pepeni si fiindca imi sare si pe sot asa ii amenint ,ca ii las acasa si ma intorc la servici,dar nu ma lasa sufletul sa il las acasa de acum,practic cred ca si acolo as fi un pachet de nervi ca m-as gandi numai ce face el acasa fara mine;deee cum as luao tot nu e bn;
sincer cred ca imi trebuie neaparat o plimbare de relaxare cu prietenii,si maine cred ca am sa profit ca e verisoara mea libera si sa dam o tura prin oras,prin magazine,chiar si fara bani,nu stie nimeni ca nu avem,ne uitam,de un suc ,s-o gasi si uite asa mai las din nervi la oras si vin acasa fresh.
macar voi sunteti bine,alex merge bine la centru?
multam mult ptr incurajari,prind bine,azi sper sa fie o zi mai buna si fara patanii din astea.
o zi buna tuturor si multa sanatate puiutilor,ca pe vremea asta,sincer nici cainele nu l-as da afara,in conditiile in care nici macar caine nu mai am,ca mi-a murit acum vreo 2 sapt.
poop toate fetele cu copiii din dotare si mai vb.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
iona2005 spune:
salutari fetele
andru azi sigur va fi mai bine si cu siguranta ai nevoie macar de cateva ore de relaxare
Noi suntem bine in general(ieri s-a ridicat pe coate si genunchi era sa-mi sara imima din piept)cam lenese,fara chef..asteptam sa iasa soarele...eu astept sa vina sotul de la servici sa evadez si eu prin oras
pt.pici si pt.mamici
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
crismac spune:
Buna fetele !
Andru te inteleg ca uneori te saturi dar ...singura solutie este sa te deconectezi putin , sa iti incarci bateriile si sa te intorci pe campul de batalie .
Uneori asa de rau ma satur de scutece la 6 ani ! ( daca as avea un alt copil chiar nu stiu cand ar trebui sa nu mai faca pe el ) . Tip , explic ( doar este destul de mare - ar trebui sa inteleaga putin ) , santajez ... si degeaba . Daca inainte mai facea si la olita de cand a inceput gradinita este un mare scandal de fiecare data cand este vorba de olita . I-am zis ca o sa-l las asa sa miroasa urat si sa nu se mai joace copii cu el dar nici de asta nu prea se sinchiseste . Doctora mi-a spus ca pe la 12 - 13 ani va deveni mai constient dar pana atunci ...
Curaj la lupta si multa sanatate la mamici si pici .
www.gradinacris.blogspot.com
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andru_mami am o stare fff proasta,si sincer ma bate un gand nebun sa renunt la CIC si sa ma reintorc la servici,sincer nu cred ca mai rezist mult acasa cu andrei; azi toata casa,dar toata,pat ,tasu,eu,pe pereti era numai voma;el a trait azi cu un biberon de lapte;sincer nu stiu ce sa mai fac,pe cuvant nu stiu cum sa mai rezist,simt ca am ajuns la capatul rabdarii,doar eu singura sa ma lupt cu el,ca sotul pleraca la servici si mai vine seara,si seara ce sa mai faca el cu andrei,ca ii e somn si gata noaptea. nu stiu de unde au alte mamici atata rabdare,sincer va spun ca le stimez si totodata invidiez,nu sunt genul ala,am incercat din rasputeri de 2 ani de zile,va dati seama,dar parca incepe sa se rupa firul rau de tot; de incercam sa il culc era tot un plans si o revolta numai sa nu doarma; cu mancarea,cand mai avea 2 lingurite de iaurt l-a vomitat;mai tarziu am incercat sa ii dau ciorbita,s-a ales praful si de aia,si fara sa aiba vreun motiv ptr care sa vomite,fara rosu in gat,fara prob de genul asta. pe cuvantul meu,sunt varza la capitolul nervi si rabdare,asta trebuie sa o ai de la d-zeu cred si sincer mie cred ca mi-a pus mult mai putina in sacosica. in fine,m-am descarcat putin aici la voi,sper sa nu ma judecati gresit sau prea aspru,dar nu mai pot sa fac fata,ma straduiesc din tot sufletul,dar..... toata lumea e bine,in rest? copiii sunt ok? poop toata lumea si mai vb maine ca azi nu sunt o companie placuta.cred ca m-am molipsit de la tine mada. |
salutare.
andru, nu trebuie sa te pierzi cu fire. stiu ca iti este greu, dar toti copii au momente de-astea. absolut toti! daca nu vrea sa manance, lasa-l si nu-i mai da. daca a vomitat deja o data, nu-i da mancare imediat, lasa-l vre-o doua ore sa se linisteasca stomacelul, apoi cate putin ceai, o gura doua, fara lapte, mai ales de vaca. laptele de vaca il poti da diluat cu niste ceai. cu mancarea poti incerca, o lingurita, doua, trei maxim. peste o ora, daca nu vomita, alte doua trei lingurite. si lapte tot cate putin, 30, 40 ml. neaparat diluat daca e de vaca (ca e foarte gras).
cumpara-i niste biscuitei, care ii plac (in cazul in care mananca) sau niste stiksuri mai groase si le roade el cate putin. nu-ti face probleme daca nu mananca aproape nimik intr-o zi, are el ceva si nu vrea.....trece, si a doua zi ii dai cate putin mancare.
curaj, toate trec! mai vb.
fetelor, sanatate multa!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
wnimra, La multi ani fericiti pentru aniversarea celor 9 ani de casnicie! sa fiti sanatosi si sa aveti impliniri asa cum va doriti!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
mdanicoleta spune:
buna fetele..si cum zice kari...stilatelor
ieri a avut ioana o zi....cred ca a fost ceva in zona asta a noastra vera ca nu a mancat nimic si ce ii dadeam voma....noroc ca pe jos am intins bucatile de covoras de plastic pe care se joaca ea ca le-a umplut alternativ...si alea le-am spalat imediat. simteam ca o iau pe campii.
eu imi intrerup cic din noiembrie, fortata de criza financiara
wnimra, alex cum mai e? dr neurolog a zis ca ioana nu are tetra cu elemente extrapiramidale ci are sindrom extrapiramidal, care e caracterizat de hipotonie si din cate am inteles e mult mai grav ca o tetra dar mai usor decat o tetra si cu extrapiramidal
pupici la toate fetele
apropo, cand a cazut guvernul pe mine nu ma interesa decat daca sunt banii virati in conturi