Copii nostri speciali...*9*
Raspunsuri - Pagina 4
andru_mami spune:
hellooooooooo!
ce fac fetele?
ce fac copiii?
eu am imbaiat 2 barbati,i-am bagat in pat la somn,urmeaza si ptr mine o tura de baie,si pe urma poate o mica plimbare ca de relaxare.
am calcat si ieri si azi un munte de rufe,terminat prin casa tot,asa ca nu-mi ramane decat sa bag terapie la greu lui andrei,si vojta si TO si cate o tura pe aici pe la voi.
o duminica placuta tuturor si un inceput de saptamana promitator la toata lumea!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
mihaela77O spune:
baboo,bine ai venit la noi...n-o sa ne cunosti mai bine,decat scriind si citindu-ne mereu...primele 10 mesaje apar mai greu,asa ca pune-te pe scris,ca sa-ti citim mesajele in timp real!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
wnimra spune:
buna fetele ....scuze pt lipsa ...dar clar ca nu ma simt in pielea mea
Mai intai ...babooo1979 bine ai venit la noi , te asteptam cu povestea ta si o sa iti fim alaturi mereu.
Poti lasa si niste date cand ai timp.
Mi-a fost dor de voi dar imi gasesc fff greu timp pt mine.M-am saturat sa stau la calc , sa fac treaba , mancare , etc si alex sa stea singur ,incerc sa stau mai mult cu el, in afara de mine nu are pe nimeni toata ziulica , sotul cand vine seara se imparte si el cum poate intre alex si cu ce ma ajuta pe mine.
crismac, vera si babette:
- imi pare rau ca la servici nu te simti ok, este groaznic cand stai langa femei care vorbesc "vorbe" si cauta sa se intepe una pe cealalta.Poti sa te distrezi daca vrei le analizezi pe fiecare in parte si poti descoperii o groaza de lucruri despre ele, daca sunt sau nu fericite , ce le face sa se comporte asa, poti avea surprize si chiar sa te imprietenesti cu unele din ele.
Asa am procedat de cate ori mi-a venit sa le dau cap in cap pe colegele mele sau intr-un grup de prieteni unde uneori ma plictiseam infiorator.....pupIonut
- sunt aprox ok, salturi in recuperare nu am vazut la alex dar mici mici diferente sunt , e normal baiatul creste evolueaza, ii dau ristarun, am 9 cutii si zi de zi o sa bea o fiola , este ultima oara cand mai ia ceva, nu i-am dat tratament ca ...nu am vrut dar acum ma tin cu dintii de medicament si asteptam.La Andrei ceva achizitii? va pooop
- la centru este ok, nu mai zic nimic ca daca zic tot nu rezolv ceva, e ca la stat unde "iti place munca ca magarului fuga", ne numaram banii ca sa incepem logopedie , colac peste pupaza am un dinte care se clatina , acum trebuia sa ma loveasca ...asa ca astept marea cadere si dupa pun altul, ce naiba logopedul poate sa mai astepte....Alex copil zburdalnic si deloc serios in intentii ma scuipa zi de zi ,face ca toate cosmarurile si aseara am zis ca il abandonez, este obraznic , nesuferit si face doar ce vrea el.I-am explicat ca exista si subiect pe forum deschis din cauza lui unde nu o sa mai scriu (pr grave de deglutitie) pt ca sunt SINGURAAA, restul copiilor cu pr au o mare calitate frate...bunul simt si cei 2-3-4...7 ani de acasa si mananca, al meu este fix ca in reclama....batman batman.
Ceva nou ....mananca milkinis , ciocolatele pt copii, curios ca avea o bucata mare in gura si nu s a inecat.
Azi am fost la ziua recoltei, frumos pe scena, au dansat si cantat copii, muuulte femei ametite bine de la vin, mizerie si ponei, noi vroiam la rezervatie ca sa plimbam copilul cu poneiul dar toti erau la ziua recoltei.Alex a facut mai-mai la o oaie si s a uitat nedumerit la o capra mai smekera care avea niste crize de personalitate.
De maine o luam de la cap' si sper sa am o sapt buna ,va doresc tuturor.
mdanicoleta o poop pe ioana si sper sa reusiti sa veniti la dana sa ii faca o evaluare , sper ca Ioana sa fie intr-o pasa mai proasta si sa ii treaca repede, refuz sa ma gandesc la regres.Pupici si spor la vojta.
iona2005 tu ce mai faci?Ce iti mai face printzesa? va pe amandoua
Kari si te asteptam aici de cate ori ai timp , poate si cu cate o poveste
dodo ms de coffe , chiar beau acum una mica de pofta si slaba...cum se mai simt copiii.
Adriana esti ok?
pe restul fetelor va pooop si poate mai intrati pe aici
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
pe unde umblati fetelor?
nu mai dati semn de viata pe aici?
adriana-se simte lipsa ta,nu mai stim nimic de tine si de copii,sunteti bine?
mada-te inteleg perfect sa stii,si eu am cate o pasa proasta,dar cred ca nu e om sa nu aiba,dar noroc ca mai intru pe aici si mai se gaseste cineva sa imi ridice moralul sa nu ma lase sa ma duc de tot la fundul butoiului.
si andrei mai are toane si face fite la mancare,ori isi face sila sa vomite,ori sta cu mancarea in gura si se uita pe pereti si incepe sa ii curga din gura iar pe mine ma ia niste calduri de imi vine sa plec de nebuna,dar asta e ,nici el nu e vinovat,nici eu nu pot sa fac mai mult de atat.
succes mult lui alex sa evolueze cat se poate de bine si sa nu te mai supere.
kari-nu am eu dreptate ca sunteti fete de nota 10?
iona-voi ce faceti,sunteti bine?curaj si mai intra aici sa iti versi offul ca si noi facem la fel,se vede ,nu?
babooo-asteptam povestea ta,e lunga si cu peripetii,sa inteleg,nu?
restul fetelor va pupic dulce si toti copiii,o seara linistita si o saptamana frumoasa.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
iona2005 spune:
Fetele
Vad ca problema cu mancarea o avem cam toatenoi am ajuns din nou sa papam la biberon(ajunsesem sa papam la lingurita si doar pisat cu furculita iar carnita taiata marunt marunt) dupa ce anul trecut am facut prostia sa-i dau Olimpiq stem xcell care i-a taiat pofta de mancare si a slabit vreo 4 kg....acu facem iar la blender pus in sticluta,tetina taiata la capat si nu vrea sa traga..probleme cu vomitatul nu avem ma enervez la culme ca nu vrea sa traga si sta cu papa in gura(dar ce putem face noi ne enervam,noi ne calmam..noroc ca am o rabdare...)ne ia cam 30-40 min la o masa.Are intoleranta la lactoza si partial la gluten(painea si grisul nu-l poate manca).
pt pici si pt mamici
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
babooo1979 spune:
buna seara,
Am spicuit pe fuga cate ceva din ce ati scris voi. Din pacate eu sunt la Zalau si nu am calculatorul la mine ( era prea maaaaare!). Nu pot nici sa abuzez de calculator de imprumut, asa ca voi iesi mai rar pana ajung acasa. Am scris pe pag 3 cate ceva despre mine si baietelul meu David, nu am putut mai mult. M-am bucurat de primirea voastra, multumesc, si sper sa nu va suparati ca voi mai amana putin amanuntele.
Incerc sa ma familiarizez putin cu forumul, sa va citesc pe voi (pe apucate, evident) si printre tratamente, imbracat, dezbracat, medicamente..... sa si retin cate ceva despre fiecare. Poate la inceput o sa va mai incurc , dar cu timpul....
wnimra, am vazut cateva poze.... ce mai, ai un baietel cu multa dorinta de a reusi .
andru, ce vesel e Andrei!
mdanicoleta, cred ca o sa fie taaaare curtata Ioana!
Atat am retinut pana acum, ma voi stradui mai mult!
O noapte buna va doresc, cu vise placute!
O sa merg si eu langa David
wnimra spune:
hello
s a incheiat seara pt mine in sf ....putin timp si dupa fug in pat.
babooo am citit povestea ta ,este cumplit prin ce ai trecut....dar te simt foarte tare si sper din suflet ca David sa recupereze.Il poop pe pitic.
Si nu se supara nimeni, intri cand ai timp , aici nu avem loc de suparari, deja suntem suparate pe soarta , poate intra si vb oricine, nu avem reguli.
Vera stiu ca ma intelegi ...uneori am impresia ca numai eu trec prin cele mai grele clipe, uit ca mai sunt si alti oameni pe planeta, in seara asta a fost groaznic cu mancatul.Imi desenez inimioare in calendar, una bucata inimioara pt o zi de mancat si eu tre' sa fiu calma , fara nervi...la 25 de inimioare am premiu 100 de lei de la sotul meu....poate pare o tampenie dar pt mine este muult , sa umplu calendarul de inimioare.In seara asta i-am dat mar cu biscuiti, ceva usor ca a mancat bine pe la 6 si a facut ca trenul, scuipat , plans , tipat , scrasnit din dinti , icneli ca sa verse si arma din dotare tusitul....am vb cu el incontinuu, de oi, capre, caluti, cum m-a ajutat sa fac gogosi, de jucarii, ca facem baie si o sa inoate,cat de mult il iubesc bla bla...dupa ce am terminat m-a luat plansul, cat ma chinui, cat se chinuie si putea sa fie mai rau , asa ma consolez.
Va doresc tuturor muulta rabdare si nervi de fier
iona2005 cat chin si e tine , nu mai zic de slabit, acum iar la biberon....cand eram la cap asta cu bibe , tot asa nu tragea deloc si ii apasam pe tetina sa ii vina in gura si inghitea din instinct.Ma bucur ca nu varsa , ii dau un pt ca este fetitza finuta, asa o sa recupereze kg.
dupa ce mi-am tras sufletul pe aici si m-am linistit o sa pun un filmulet mic cu alex la baie....la vara cred ca ii bag si un motor mic in freza, o batista prinsa de nas si ii dau drumul pe mare
poop pe toate de la A la Z
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
nu vrea nimeni o calda si gustoaasa ptr o zi morocanoasa?
eu o las aici ca poate dati o tura si luati cate una asa de incalzire,da?
in rest,toata lumea e ok?
am hranit copilul si cred ca ne pregatim de terapie,sa vezi scandal
babooo-imi pare rau ptr voi,stiu prin ce treci,si noi suntem cam in aceeasi problema,dar eu cred ca ,cu ajutorul lui d-zeu se va rezolva,chiar daca nu definitiv,macar partial si tot e ceva.te asteptam aici oricand ai timp,chef si ptr orice problema.
succes lui david la recuperare si poate plecati cu o noua achizitie,mersul in 4 labe.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
kariguld spune:
hallo stilatelor!
pentru toata lumea.
am citit ce a scris fiecare...
wnimra, pupici micului scuipacios! si tie putere! ti-a spus cineva ca esti puternica?
baboooo, sanatate multa. bine ai venit aici!
iona, si tie putere si tarie.
andru, si restul fetelor sa aveti o saptamana cat mai buna!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
iona2005 spune:
neazta
Foarte buna cafeaua kariguld,andru chiar am nevoie...fatuca mea seara dupa ce-i dau medicamentele si papa asta find in jur de ora 20 adoarme iar dimineata mi se trezeste pe la 5 putine zile cand doarme pana la 6...noi am terminat a 2 a tura de gimnastica fara problemesi ma apuc si eu de treburili casei.
wnimra asa ma consolez si eu...putea sa fie si mai rau....
andru spor la treaba(terapie)
babette asteptam vesti bune...in privinta crizelor eu una am inceput sa nu ma mai enervez mai bine ma pun langa ea si ii vorbesc o dragalesc ea incepe sa-mi faca draga draga ma trage de par si in felul asta reusesc de multe ori sa-i distrag atentia si sa se opreasca)
baboo felicitari pt.4 labe
pt.pici si pt.mamici
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race