Copii nostri speciali...*9*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

buna fatelor,

Indraznesc si eu pe aici, nu prea am curaj , dar am zis poate.... poate...... ma primiti si pe mine alaturi de voi,,
sa ne simtim bine impreuna.

Am aflat un pic din necazurile voastre, nu am reusit sa va cunosc inca, nici voi nu ma stiti pe mine, dar impreuna sper sa trecem mai usor peste necazuri.
Am sa va scriu si eu povestea mea in caz ca vreti sa ma primiti alaturi de voi, acum sper sa-mi raspundeti.

Multumesc anticipat, si pana atunci pe copii si pe mamele lor luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

salutari fetele
Andru intr-adevar acasa e cel mai bine,ce bine ca ati reusit sa faceti recuperare de data asta...e o realizare mare faptul ca raspunde la comenzi ma bucur

Babooo1979 bine ai venit si spune povestea voastra si eu sunt noua la subiectul acesta,fetele sunt super dragute

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna fetele !
Andru ma bucur ca v-ati intors acasa si in plus cu vesti asa bune !
Baboo , bine ai venit si asteptam cu nerabdare povestea ta !
Vreau sa va spun ca am o stare de spirit tare proasta . . Ieri , la serviciu m-am certat cu toata lumea . Uneori mi se par asa de superficiale . In colectivul nostru sunt 2 doamne in varsta - actuala directoare si fosta directoare - care de 17 ani sunt cam ca soarecele si pisica . Nu mai poti vorbi cu nimeni ca au impresia ca le barfesti cand pe una cand pe alta . Mai dureros este faptul ca nici noi astea mai tinere nu prea ne inghitim .
Am senzatia ca uneori singura lor ocupatie este sa barfeasca " ce urata este aia " , "cat s-a facut aia " , aia este o proasta " - numai si numai superficialitate . Culmea este ca ar trebui sa fim niste oameni educati , cica avem cam toti o facultate , pacat ca nu facem si facultatea vietii si nu vedem ce este cu adevarat important in viata .
" Ma uit " la voi si imi dau seama ca voi sunteti oameni adevarati care apreciaza ceea ce este important in viata .
Acum un an am strans niste bani pentru o fetita care a fost operata de tumora la cap mi-e rusine sa va spun ca au dat cate 10 lei cand dau pe haine sau bijuterii milioane .
Mi-e sila sa mai ma duc la serviciu .
Mi-am varsat si eu focul la voi
Mada , voi ce mai faceti ? Mai da si tu un semn de viata .
Adriana, Kari , Dodo , Babette , Mihaela , Mari si toate celelalte fete va pup si week- end placut .

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

babooo1979-bine ai venit in gasca noastra,in mica noastra familie unde ne sustinem si ne ridicam moralul,ne varsam offul si ne simtim bine;
sper sa ajungi sa ne cunosti cat de cat,si noi pe tine si sa te simti bine alaturi de noi,suntem tare finute toate,eu vb in numele tuturor ca doar le stiu pe toate si imi permit sa spun despre ele ca sunt fete de nota 10,nu-i asa fetelor?

bine ai venit!

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

babooo1979-bine ai venit in gasca noastra,in mica noastra familie unde ne sustinem si ne ridicam moralul,ne varsam offul si ne simtim bine;
sper sa ajungi sa ne cunosti cat de cat,si noi pe tine si sa te simti bine alaturi de noi,suntem tare finute toate,eu vb in numele tuturor ca doar le stiu pe toate si imi permit sa spun despre ele ca sunt fete de nota 10,nu-i asa fetelor?

bine ai venit!

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

andru, . fete de nota 10 zici? cea mai tare faza pe ziua de azi!

babooo, bine ai venit! poti sa ne povestesti orice, te vom asculta si dac adoresti un sfat....oricand cu placere!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

Multumiri pt primire!

Am sa spun pe scurt, pt ca este uimitor cat de asemanatoare sunt povestile noastre!
Deci.... tot 30 de ani,...tot cu necazuri....
Baietelul meu a venit pe lume prin cezariana. Ce s-a intamplat exact nimeni nu stie. Initial mi s-a comunicat ca am un baiat frumos si sanatos, iar dupa doua zile mi s-a spus ca a facut hemoragie cerebrala.
Diagnosticul lui este encefalomalagie multichistica si epilepsie si are ca consecinte aceleasi probleme. Are 2 ani si patru luni si inca nu merge, nu vorbeste, nu intelege tot ce i se spune, nu reactioneaza totdeauna la comenzi si are dezvoltarea psihica a unui copil de 5-6 luni iar motrica de 8-9 luni.Problemele lui s-au extins si la ochisori, poarta ochelari de la 1 an si patru luni.
Incerc si eu sa fac tot ce pot pt David, caci asa il cheama, am inceput tratamentul la 8 luni si paralel i-am dat si medicatia corespunzatoare. Am fost cu el la Sibiu, (a facut voita), la 1 mai Oradea si mult in Timisoara. Acum sunt la Zalau si ca oricare abia astept sa ajung acasa.
Aici am reusit sa-l vad prima oara incercand s-o ia in patru labe.
Tot aici l-am cunoscut si pe Vlad.
Asa am citit de voi si ma bucur ca m-ati primit alaturi.
Am sa citesc povestile voastre si am sa revin si eu cu amanunte.
Acum nu pot sta foarte mult, aici nu am calculator, am reusit sa "imprumut" pentru putin timp unul.
De acasa voi putea iesi mai mult pe net, sa fiu alaturi de voi.
Va doresc sanatate copiilor vostri, si voua putere sa luptati pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

neata fetele

cu frisca
imi merge netul atat de jalnic incat era sa va servesc cu iepurasi in loc de cafea ca jucau imaginile..
noi suntem destul de aiurea
mi se pare ca ioana iar e in regres datorita faptului ca nu se odihneste suficient si nu e in mediul ei. ne-am internat sa facem terapie ceea ce mi-a confirmat, a doua oara ca nu e pentru ea
si acum alerg intre spital si acasa ca ai mei baieti au zis ca se descurca fara mine dar au ajuns la concluzia ca nu e asa si sunt intr-o continua alergare si bine ca e cu masina ca nu stiu cum as arata....
mai avem o sapt de chin
pupici si sa auzim numai lucruri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O duminica frumoasa si numai bine!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

'neatza!

O duminica placuta la toata lumea!
Noi tot la Zalau !
Uite, beau cafeaua de la Nico. Buuuuna! O sa mai iau o tura, pt mai tarziu.
Vladut inca rezista eroic, mai cade in crizele lui, o zi e mai bine,o zi e mai rau....
Speram in mai bine. Sunt putin derutata, am citit pe forum despre vizita unei mamici la d-ra Craiu si nu prea mi-a placut. Si eu vreau sa merg la d-sa pt o parere, oare va avea timp sa-l consulte ca lumea pe Vlad? Sau mai bine ma adresez in afara?
Timpul trece, incercari fara rezultate au fost destule, m-am cam saturat doar de pareri fara ceva concret.
Stiu ca e un diagnostic dificil, dar nici nu vreau sa-l transform pe Vlad in cobai.
Am sa merg din nou la dl Molnar cand am sa plec de aici. Stiu ca desi nu toti cred in bioenergoterapie, lui i-a fost bine.
In rest......
Cu timpul se pare ca stam cam prost toate.
Chiar daca am iesit mai rar pe forum, nu trece o zi fara sa citesc ce scrieti si fara sa ma gandesc la voi.

Andru, bine ai revenit, Andrei tot vesel?

Adriana, acu ca toate rezervele de iarna sunt gata, sper ca ai terminat si cu curtea, si poti sa mai rasufli si tu putin
Sanatate puilor tai.

wnimra, ce face luptatorul tau?
Cum e la centru? Tu, cum esti?

Mihaela, pt voi.Urmareste mesajele private, am sa-ti dau unul.

nikena, nu te-am mai vazut, sper ca sunteti bine.
Cand ai timp, mai zi-ne o vorba despre voi

asteryaro, cum mai merge cu terapia lui Razvan? Sper sa fie bine, sa scapati de probleme.

Dodo,multumesc de urare, ai ramas pe metereze.

Mdanicoleta, imi pare rau, Ioana trebuie sa faca tratament cat mai mult, alege alta varianta daca asta nu o ajuta. Nu te lasa! Incearca altfel dar nu renunta, e micuta si are multe sanse.

crismac, incearca sa ignori ce e in jurul tau, nu merita sa te superi pt lucruri atat de minore. Ai tu destule probleme, nu are rost, crede-ma!

evelinele, cu tine tot discut pe mes, stiu ca esti prinsa cu tratamentul, mai stiu si ca incet dar sigur avem si ceva progrese.
Succes in continuare!

Paula, nu ne-ai mai spus nimic de Alexa.Cum mai este? Dar "vorbaretul", tot asa, "tot din casa?"

Iona, curaj, mergi mai departe!
Noi trebuie sa luptam oricat de greu sau grav este. Iti tin pumnii.

babooo, felicitari pt patru labe!
bine ai venit!

kariguld, ca intotdeauna draguta, alaturi de noi. Multumim pt gandurile tale frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

mari paun, scuze!

Felicitari pt Ema. Imi doresc mult si eu primele clipe ale scolii. Deocamdata sunt taaaaare departe. Curaj si rabdare.

Mergi la inceput