Pepenasi de iulie- august 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Capri .Ce bine e acasa :). Vicky si Printzesone |
AM citit ce ai patiti acum cateva zile...pana la urma ai descoperit care a fost cauza???
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
8+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Irda spune:
'Neatza mai pe la pranz asa!
Ana-Maria....scuze de confuzie....sunt asa de Zuzu ca am incurcat mama cu fata
! Pupicei!
Dupa cum anticipam am avut o noapte mirifica in care Don'soara a urlat sistematic din juma in juma de ora ca la un moment dat il intrebam pe al meu daca e cutremur sau doar eu zgaltai asa patul....frisoane...nebunii de genul asta ca deh...e fata generoasa bebe i-a dat si lu' ma-sa virusu
AM bagat-o la nani si cred ca ma bag si eu ca se cam clatina casa in mod dubios
Pup fetele si pepenasii!
mcoca spune:
Cristina, cel mai probabil a fost o criza de hipoglicemie.
BAi de cand cu bolile pe capul nostru si vizitele zilnice la farmacie am constatat ca Mustela a scos o gama fara parabeni si Avent biberoane fara bisfenol 

.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
LA noi ploua 
. Si o sa tot ploua asa 3 zile si 3 nopti
.
So, sunt singura si nelinistita si stau pe net
(VIVA la bona
). Si cum o sa ma sarbatoresc in curand, scotecesc culinaru. Si am ajuns la o concluzie : suntem departe de a avea o bucatarie fina, avem o bucatarie tzaraneasca. Aici e o emisiune unde oamenii de rand gatesc. BAi ce iese din mainile alora, zici ca sunt toti bucatari de 5 stele. IN tot culinaru nu gasesti ceva sa ajunga la genunchiul broastei. Si cand ma gandesc ca ne laudam peste tot cu gastronomia romaneasca. Voi ce parere avetzi?
POate va scot din amortzeala
.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Turtu 

, acu daca e sa aleg intre cea romaneasca si cea elvetziana ...
alegerea e repede facuta :).
No, hai ca plec ca la chema cumatra la o ciorba pur sange moldoveneasca
.
Vicky si Printzesone
moni_or spune:
ILEANNA
si multa sanatate lui Vladut si tie bafta multa pe noul post! Cum merge convietuirea cu soacra? Nu e dispusa sa stea ea cu Vladut ca sa nu-l debarci la bona sau nu vreti voi?
VICKY, multa sanatate, sa ai grija de tine, poate trebuie sa-ti faci niste analize. Legat de gastronomie nu ma bag, ca sunt 0 barat la gatit, deci nu pot sa-mi dau cu parerea inteligent.
Am fost ieri la medic si am vazut inimioara puiutului
, asa ca tare bucuroasa sunt. Maine merg la medicul de fam. si saptamana viitoare la analize.
BOTI, sa-ti traiasca familia si neamul si tot ce vrei tu!
Multam ca m-ai sfatuit sa-i dau ceva pt. refacerea florei intestinale timp de 2 sapt. (si nu o zi-doua, cum ii dadeam eu si daca refuza acceptam refuzul). Cred ca s-a reglat Luca, acum face cam 3 kk pe zi, dar eu zic ca aia sunt justificati, ca si mananca binisor. Oricum fata de 6-7 e minunat. Si ca tot suntem la subiectul asta "parfumat", as vrea sa te intreb ceva mai delicat: ziceai ca va faceti toti din casa examen coproparazitologic. Scuze de intrebare, dar cum va luati voi adultii proba? Faceti pe olita?
Ca eu m-am deprimat total cand am vazut ca printre analize medicul mi-a prescris si analiza scaun, am zis ca ori n-o fac deloc ori trisez si iau o proba de la Luca, ce naiba, in prima sarcina nu mi s-a cerut asa ceva...
Monica, mami de
Luca si
6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
mcoca spune:
Moni, felicitari pentru inimioara!!!
sa mearga totul bine pana la capat si dupa aia.
Vicky si Printzesone