FIV247
Raspunsuri - Pagina 5
ALINAOPREA spune:
Alrak te inteleg perfect.
Si eu simt la fel.
Ma doare cand cei din jurul meu au impresia ca mi-a trecut...daca a trecut o luna...si daca ma gandesc la alt FIV....gata ....mi-a trecut.
De fapt nu e asa deloc.
De cate ori inchid ochii i-mi vad copilasul.....
Chiar l-am visat intr-o noapte strigandu-ma....mama...
Am impresia ca sunt in pragul nebuniei.
Sper ca Dumnezeu sa se indure de suferinta noastra si sa o curme cat mai curand.
Eu in loc sa te incurajez mai rau te deprim.....dar trebuie sa stii ca suntem multe in aceasta situatie si ca trebuie sa mergem mai departe cu credinta.
Te pup si capul sus.
Alina
daniela74 spune:
Of,mai fete dragi,si cind spun dragi o spun din suflet,nu dau nume pt. ca nu are rost,sinteti toate fara exceptie deosebite ,Va multumesc pt.vorbele bune si pt.faptul ca sinteti alaturi de mine.-o floricica pt.fiecare.
Miine repet beta,sper sa creasca si bebele meu sa ramina cu mine,desi de cind stiu parca au aparut toate simptomele de c.m.Sau poate or fi doar in capul meu de disperata
E o zi grea pt.mine,sper sa treaca repede si miine cu voia Domnului sa fie bine.
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe Alrak stiu prin ce treci dar oare ne ajuta sa fim pesimiste? Hai capul sus, Dumnezeu vede oamenii buni si are grija de ei! |
DANA ai perfecte dreptate, pesimismul nu ajuta la nimic, din contra strica si ceea ce mai este bun.
Trebuie sa mergem mai departe.
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui ALINAOPREA Alrak te inteleg perfect. Si eu simt la fel. Ma doare cand cei din jurul meu au impresia ca mi-a trecut...daca a trecut o luna...si daca ma gandesc la alt FIV....gata ....mi-a trecut. De fapt nu e asa deloc. De cate ori inchid ochii i-mi vad copilasul..... Chiar l-am visat intr-o noapte strigandu-ma....mama... Am impresia ca sunt in pragul nebuniei. Sper ca Dumnezeu sa se indure de suferinta noastra si sa o curme cat mai curand. Eu in loc sa te incurajez mai rau te deprim.....dar trebuie sa stii ca suntem multe in aceasta situatie si ca trebuie sa mergem mai departe cu credinta. Te pup si capul sus. Alina |
Alina sunteti singurele persoane carora pot sa le spun exact ceea ce simt, pentru ca voi sunteti acelea care ma intelegeti si stiti exact prin ce am trecut si prin ce trec.
Asa este, ai perfecta dreptate , trebuie sa mergem mai departe si sa ne rugam neincetat ca Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca si de noi si sa ne dea ceea ce ne dorim atat de mult.
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui daniela74 Of,mai fete dragi,si cind spun dragi o spun din suflet,nu dau nume pt. ca nu are rost,sinteti toate fara exceptie deosebite ,Va multumesc pt.vorbele bune si pt.faptul ca sinteti alaturi de mine.-o floricica pt.fiecare. Miine repet beta,sper sa creasca si bebele meu sa ramina cu mine,desi de cind stiu parca au aparut toate simptomele de c.m.Sau poate or fi doar in capul meu de disperata E o zi grea pt.mine,sper sa treaca repede si miine cu voia Domnului sa fie bine. |
Daniela te rog sa fii optimista, maine o sa vii cu o veste buna pentru ca BB-le este acolo in burtica si creste.
Bucura-te de aceste clipe si gandeste-te ca peste 8 luni si ceva o sa-ti strangi puiutul la piept. Lasa deoparte simptomele de CM, n-o sa te mai intalnesti cu el (CM) decat peste aproape un an.
Tin pumnii stransi pentru maine
Doamne Ajuta!
cora79 spune:
ALRAK-si eu te inteleg perfect,am reinceput serviociul,zambesc in dreapta si in stanga,sunt amabila,dar pe dinauntru sunt o ruina
Prin natura locului meu de munca,zilnic intalnesc copilasi de gradinita,de scoala,si nu iti pot explica ce este in sufletul meu,dar asta este viata merge mai departe si intr-un fel sau altul va iesi soarele si pe strada noastra
DANIELA-fata draga,sa iti iasa din capsor ideea ca nu esti insarcinata si ca nu va creste beta,sa nu te mai vad vorbind pesimist,esti eroina noastra, asa ca trebuie sa ai curaj si optimism,nu te laasam sa ne dezamagesti
samira33 spune:
fetelor.....pe noi ne uneste aceeasi problema
nici nu e nevoie sa ascundem suferinta...nici nu e nevoie sa ne-o spunem....pentru ca o stim prea bine toate...stim cum e cand trebuie sa zambesti in fata tuturor cunoscutilor...cand trebuie sa te prefaci in fata celor dragi ca ai trecut peste,doar ca sa nu-i mai vezi suferind lanaga tine si pentru tine...cand trebuie sa faci fata intrebarilor incomode...etc etc...dar mai stim si ca in noi exista o forta uluitoare care ne ajuta sa mergem mai departe si sa infruntam totul cu demnitate
de multe ori mi-am gasit linistea aici....printre voi...de multe ori-atunci cand eram jos, am luat cate o picatura de optimism, de putere,de incredere de la fiecare dintre voi si mi-am refacut propriile resurse atat de necesare pentru a merge mai departe
asa si trebuie sa fie....sa ne sustinem una pe cealalta....pentru ca ceilalti...doar cred ca stiu ce simtim...realitatea o stim numai noi
pentru fiecare dintre voi