FIV247
Raspunsuri - Pagina 4
huski spune:
Daniela, FELICITARI!
Gandeste pozitiv si ai sa vezi ca Beta va creste
Tin pumnii pentru maine!
22+
anka_daria77 spune:
Daniela si nu te mai ingrijora degeaba. Ai grija sa papi bine si sa fi vesela cu tonus ridicat si o sa vezi ce o sa creasca beta. Uite il mai ispitesc si eu nitel
. O sa fie bine pana la urma.
Danapai fata draga dansez cat vrei in felul asta mai si slabesc ca sunt plina de lichide de cand cu hormonalele astea .
anka_daria77 spune:
Tabithaiubita e mai bine asa. Cu atatea dihonii pe acolo pompai degeaba hormoni in tine. Legat de hidrosalpinx-ul ala eu tocmai ce astept sa scot trompele ca sa scap odata pt totdeauna de belea. La mine am pe stanga unu baban si pe dreapta unu mai mic si ca sa fiu sigura ca nu mai face nimeni transfer de embrioni pe infectia aia le scot. Am cotizat odata pe un experiment ca poate sunt 1% fericita ce prinde sarcina cu hidro. si cu curaj mergem mai departe.
Legat de posturile astea de televiziune ce pot spune in goana lor dupa audiente sunt in stare sa zica orice. Eu sunt de parere ca noi cei multi si nereprezentati afectati de boala asta a infertilitatii suntem in lipsa de alte stiri un subiect interesant dupa violuri, accidente rutiere, crime, mahala politicieneasca, incesturi, mame ce isi omoara sau abandoneaza copiii, nunti de nu stiu ce mari regi de tigani........ Asa ca pt a umple programul de stiri merge si o astfel de stire. Plecand de la un temei legal zicem ca se interzice tot ca sa facem niste valuri.
carmelly spune:
Salutare fetelor,
Daniela, bhcg-ul tau e destul de pozitiv si nu are de ce sa fi suparata. Nu face bine bb. Lasa ca o sa creasca el, fii optimista. O sa fie bine.
Fetelor, cum se poate interpreta o lege cupa urechea unui prezentator tv? Sunt stupizi si ar trebui sanctionati, parerea mea. E clar vb de donatorea de celule. In Turcia nu se face donare de sperma sau ovule, sunt interzise prin lege.
Castelana si eu mai am intepaturi in burtica, nu stiu daca e normal, poate si o fi si de la voma. Sanatate.
Tabitha, eu zic rezolva hidrosalpinxul, uite ce facui eu la primul fiv, cand aveam si hidrosalpinx pe trompa dreapta, s-a prins si nu a crescut bhcg-ul decat cu cateva unitati. Si prin ce depresie am trecut... Mi-a legat trompa si acum dea Domnul sa fie bine pana la capat. Parerea mea!
Pupici la toate.
8+ Multumesc Doamne!
ALRAK spune:
Castelana multumesc pentru gandurile bune
pentru tine si pentru BB
Sunt daramata rau de tot, imi pare rau ca recunosc , dar cu voi trebuie sa fiu sincera, chiar daca cu cei din jurul meu incerc sa fiu tare, de fapt nu este asa.
N-am mai scris pentru ca sunt tare pesimista.
De cate ori raman singura, ma apuca plansul si nu pot sa-mi revin.
Sunt la capatul puterilor si nu stiu ce sa mai fac.
Ma rog Bunului Dumnezeu sa-mi dea putere sa merg mai departe
Va pup pe toate
Doamne Ajuta!
Dana_bebe spune:
Alrak stiu prin ce treci dar oare ne ajuta sa fim pesimiste?
Hai capul sus, Dumnezeu vede oamenii buni si are grija de ei!
bytzi spune:
offff....alrak...
fetelor,care imi puteti spune ovitrelle exista de mai multe feluri sau doar de 250 micrograme/0,5ml solutie,e ste bun asta pt declansarea ovulatiei?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
fireyes spune:
bytzi, eu am folosit ovitrelle o data pt declansarea ovulatiei. exista de un singur fel. unele studii zic ca e mai bun decat pregnyl, dar oricum ar fi, face acelasi lucru
daniela, sper sa se dovedeasca ca e totul ok si sa te poti bucura asa cum trebuie de sarcina.
cristal, kitta, pana om reusi sa ne mai vedem de-a binelea mai ales ca se face kitta femeie serioasa si bengoasa, cu hartzoaga la purtator
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bytzi offff....alrak... fetelor,care imi puteti spune ovitrelle exista de mai multe feluri sau doar de 250 micrograme/0,5ml solutie,e ste bun asta pt declansarea ovulatiei? _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite |
buna,
eu tot ovitrelle de 250 am folosit inainte cu 2 zile de punctie....nu cred ca mai exista si in alta varianta
30+ Dragos si Eva