FIV247
Raspunsuri - Pagina 6
adyluka spune:
Alrak, draga de tine, stiu prin ce treci. Eu am avut o perioada in care plangeam la fiecare ciclu, cred ca mi-au secat lacrimile. Acum imi doresc la fel de mult un copilas ca atunci, dar parca sunt mai tare, sau, poate ca am obosit sa mai sufar.
Sunt sigura ca o sa-ti revii si o sa lupti mai departe.

Daniela, nici nu ma gandesc ca maine nu o sa vii cu o veste buna. In tine ne stau sperantele, trebuie sa faci ceva, la cate suparari sunt aici, trebuie sa ne inveselesti. Tinem pumnii ![]()
pysypisi spune:
Fetelor va dau o veste buna,tocmai au dat la Antena 1,ca sa schimbat legea si se poate face FIV in Romania,doar clinicile trebuie sa se puna in ordine cu niste hartii prin care sa dovedeasca,cate ovule s-au extras,(sa nu cumva sa extraga un anumit nr iar restul sa le vanda)

medut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pysypisi Fetelor va dau o veste buna,tocmai au dat la Antena 1,ca sa schimbat legea si se poate face FIV in Romania,doar clinicile trebuie sa se puna in ordine cu niste hartii prin care sa dovedeasca,cate ovule s-au extras,(sa nu cumva sa extraga un anumit nr iar restul sa le vanda) ![]() ![]() ![]() |
Eu nu mai inteleg nimic. Legile se schimba de la o zi la alta??? Nu trebuie sa apara in Monitorul Oficial? Chiar daca pre binele nostru ca s-a schimbat e totusi infricosator ce repede, maine te miri ce lege mai apare ...
betty78 spune:
Doamne, nu imi vine sa cred ca ministrul sanatatii a emis un asemenea ordin stupid.....e o idiotenie mai mare decat capul lui..... Pai care bani frate, ai statului, ca nici macar analizelele nu ne sunt decontate, d-apai procedura....si apoi daca se fac liste cu prioritati, apare un alt fel de spaga....uff in ce tara de tampiti traim, ca doar noi i-am ales
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
brunadria spune:
salutare fete dragi...
cora , arlak imi pare f rau pt voi , nu va descurajati ,pana la urma toate vom castiga
daniela bravo fetita, sarcina usoara..nu te mai gandi la prostii esti graviduta!!!
bytzi,mai avem un pic si dam startul...eu am sosit in frantia cu forte proaspete,pregatita de atac..
la toate fetele
Delia21 spune:
Alina....credeam ca (doar) eu am luat-o pe aratura.....exact cum spui cum inchid ochii vad un bebe,....si eu am un baiat de 3 ani jumate....Ca sa mai spun ca sunt panicata rau din cauza celor 4 transferuri nereusite.....si mi se strange inima de frica/panica la ideea ca un urmator transfer ar putea rezulta intr-un nou esec.....si tot aman momentul.....si imi ocup orarul cu orice altceva....Candva tot va trebui sa-mi fac curaj...eventual sa refac macar o parte din analize......
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK Castelana multumesc pentru gandurile bune ![]() ![]() pentru tine si pentru BB ![]() ![]() Sunt daramata rau de tot, imi pare rau ca recunosc , dar cu voi trebuie sa fiu sincera, chiar daca cu cei din jurul meu incerc sa fiu tare, de fapt nu este asa. N-am mai scris pentru ca sunt tare pesimista. De cate ori raman singura, ma apuca plansul si nu pot sa-mi revin. Sunt la capatul puterilor si nu stiu ce sa mai fac. Ma rog Bunului Dumnezeu sa-mi dea putere sa merg mai departe ![]() ![]() ![]() Va pup pe toate ![]() ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
Draga mea draga, mi-as dori sa am o forta sa te pot ajuta, pe tine, pe fete, sa te pot ridica si sa poti retrai mai departe, sa vina apoi darul mult asteptat divin, cum ii spun eu.
Nu am experienta fiv-urilor nereusite, am doar ani multi de incercari si inseminari, bombardari hormonale ce ma cam inebunisera, asta pentru ca nu erau probleme la noi si nimic, nimic.
Nu stiu daca exista ceva ce te poate alina pe tine si pe cei din jur, e greu sa treci prin asa o suferinta.
Eu una o am pe mama in minte care si-a pierdut mezinul ei fiu cand el avea 24 de ani si atunci am crezut ca o pierdem si pe ea, dar merge mai departe, cu boli cu tot, ma invata ca Dumnezeu e mare si bun si sa nu ne suparam pe El, ca ne da putere inimaginabila sa trecem peste tot si toate, sa ne stergem lacrima si traim cu tot trecut bun rau pe umeri.
Ultima perioada a fost plina cu rezultate mici... m-am intristat mult, m-am gandit mult la tine, la voi...
te rog, te implor sa ai grija de tine, de sufletul tau, roaga-te, ajuta mult si tu stii asta, linisteste-te si apoi vedem ce drum, strada urmam.
te pup si multa putere iti doresc, sunt aici alaturi de tine!
castelana
alina_ro spune:
buna fetele,
sunt noua la acest topic, insa ca si voi urmeaza sa fac fiv, primul.
insa in urma unui HSG facut recent am descoperit ca am o trompa infundata. din cate am mai citit pe aici vad ca nu se poate face fiv cu ea asa, trebuind legata. inca nu am ajuns cu rezultatul la medic. dar se pare ca un eventual lichid acumulat in ea poate fi toxic pt embrioni. plus ca scad sansele sa se prinda.
voi ce stiti? ati mai auzit de cazuri similare in care sa reuseasca fiv fara legare?
multumesc.
Dana_bebe spune:
alina_ro - ma bine vorbeste cu doctorul tau - o trompa poate fi infundata si fara sa ai hidrosalpinx (acea acumulare de lichid). Hidrosalpinx-ul poate vedea la ecografie.
Bafta!