Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 14
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Dana Maine vine Anna. E adevarat ca am zis pana acum 2 de astea, "previziuni", "feelinguri", nici nu vroiam sa spun nimic, dar vad ca amandoua s-au adeverit. La tine e cu joi.Acum ce ma rog eu e sa nu fie joia viitoare. Dar va fi maine. Si va fi bine. 31+ Chiara Ada |
esti tare draguta!! sa dea DD sa vina maine!..si de nu o vrea maine..a zis doctorul ca pana maxim joia viitoare ne lasa..asa ca, joi!!
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
Ralukule Intelesai acum si eu...dar sa stii ca asa e si l mine. Cum stau in pat..ma ia cu dureri/furnicaturi/stari aiurea/"contractii"...cum ma foiesc cum imi trec Eu am interpretat ca fii-miu o sa fie mare umblaret!
treaba cu sotul dar am ramas singura pe baricade sa-mi rez problema. Spuneai de spuma si apa...
Am luat oglinda din baie (noroc ca sotul a considerat ca sta bine-asa doar intr-un cui. daca afla o bate-n tinte ), am bagat-o in cada, m-am bunchilit cum am putut eu mai bine si uite-ma, gata de plecat la medic!!!
Danuta da-i incolo pe toti! Si daca vrei sa te linistesti definitiv...respingi apelurile...sau mai crunt...le directionezi spre altcineva
Aici este soare si frumos!! Trimit o bucatica de vreme buna si la voi?? Oare pana ajunge la destinatie...nu o sa fie prea tarziu?
Andre Nu te mai uita in stang si-n dreapta. Stii, se spune ca de ce ti-e frica...de-aia nu scapi!! Asa ca trebuie sa-i transmiti creierasului tau ca de fapt tu poti sa o tii pe bebe Chiara pana la min 38 sapt!! O sa vezi ca o sa functioneze si o sa fie din ce in ce mai relax!
maria asteptam si povestea nasterii lui bebe Aidan! Chiar asa...daca primesti vreo veste de la Luci, te rugam sa ne spui. Macar sa stim ca toate-s bune dar ca sunt extrem de obositi.
mai, ma duc sa ma imbrac...ca la 3 jumate eu tre sa fiu la medic. Este deja si 10..si eu sunt tot in pijamale !!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Dana15esti tare draguta!! sa dea DD sa vina maine!..si de nu o vrea maine..a zis doctorul ca pana maxim joia viitoare ne lasa..asa ca, joi!! |
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui liliac1Andre Nu te mai uita in stang si-n dreapta. Stii, se spune ca de ce ti-e frica...de-aia nu scapi!! Asa ca trebuie sa-i transmiti creierasului tau ca de fapt tu poti sa o tii pe bebe Chiara pana la min 38 sapt!! O sa vezi ca o sa functioneze si o sa fie din ce in ce mai relax! |
pazza spune:
Andre pt mine nu ai un feeling? dar sa fie o data cat mai apropiata ca nu mai pot ma simt cat china si japonia laolalta..
mi-am trimis sotul la serviciu si acum ar trebui sa fac mancare...teoretic
naaaaaaa am timp....
37+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui pazza Andre pt mine nu ai un feeling? dar sa fie o data cat mai apropiata ca nu mai pot ma simt cat china si japonia laolalta..mi-am trimis sotul la serviciu si acum ar trebui sa fac mancare...teoretic naaaaaaa am timp.... |
suede spune:
M-ai facut sa rad...sincer si eu ma simt la fel...noroc ca la noi totul e programat...sau ma rog,programam azi
citat din mesajul lui pazza Andre pt mine nu ai un feeling? dar sa fie o data cat mai apropiata ca nu mai pot ma simt cat china si japonia laolalta.. mi-am trimis sotul la serviciu si acum ar trebui sa fac mancare...teoretic naaaaaaa am timp.... 37+ de Darius Andrei http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT |
37+Mihnea Costin
suede spune:
Bafta la medic!
Tin pumnii!
citat din mesajul lui liliac1 Ralukule Intelesai acum si eu...dar sa stii ca asa e si l mine. Cum stau in pat..ma ia cu dureri/furnicaturi/stari aiurea/"contractii"...cum ma foiesc cum imi trec Eu am interpretat ca fii-miu o sa fie mare umblaret! treaba cu sotul dar am ramas singura pe baricade sa-mi rez problema. Spuneai de spuma si apa... Am luat oglinda din baie (noroc ca sotul a considerat ca sta bine-asa doar intr-un cui. daca afla o bate-n tinte ), am bagat-o in cada, m-am bunchilit cum am putut eu mai bine si uite-ma, gata de plecat la medic!!! Danuta da-i incolo pe toti! Si daca vrei sa te linistesti definitiv...respingi apelurile...sau mai crunt...le directionezi spre altcineva Aici este soare si frumos!! Trimit o bucatica de vreme buna si la voi?? Oare pana ajunge la destinatie...nu o sa fie prea tarziu? Andre Nu te mai uita in stang si-n dreapta. Stii, se spune ca de ce ti-e frica...de-aia nu scapi!! Asa ca trebuie sa-i transmiti creierasului tau ca de fapt tu poti sa o tii pe bebe Chiara pana la min 38 sapt!! O sa vezi ca o sa functioneze si o sa fie din ce in ce mai relax! maria asteptam si povestea nasterii lui bebe Aidan! Chiar asa...daca primesti vreo veste de la Luci, te rugam sa ne spui. Macar sa stim ca toate-s bune dar ca sunt extrem de obositi. mai, ma duc sa ma imbrac...ca la 3 jumate eu tre sa fiu la medic. Este deja si 10..si eu sunt tot in pijamale !! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
37+Mihnea Costin
pazza spune:
andre multumesc mult ..nici tu nu mai ai mult...sper ca esti bine...
pe mine m-a obosit mult bebicul de vreo 2 saptamani incoace ..parca joaca fotbal la mine in burta...ii simt toate miscarile...si sunt multeeeee
suede esti mai norocoasa..eu nu stiu cand are de gand sa vina pe lume...oricum sanatos sa fie ca in rest sunt fata mare...ma descurc
37+ de Darius Andrei
suede spune:
Da,sa zicem..doar pentru ca voi afla cand.
Important este ca totul sa fie bine.
Ma bag la un ...vorbim mai tarziu
andre multumesc mult ..nici tu nu mai ai mult...sper ca esti bine...
pe mine m-a obosit mult bebicul de vreo 2 saptamani incoace ..parca joaca fotbal la mine in burta...ii simt toate miscarile...si sunt multeeeee
suede esti mai norocoasa..eu nu stiu cand are de gand sa vina pe lume...oricum sanatos sa fie ca in rest sunt fata mare...ma descurc
37+ de Darius Andrei
[/quote]
37+Mihnea Costin