Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 15
MangaGirl spune:
ionika doamne da' ce bblina rozalina avem noi acolo.
moni_iulia e mai bine piciorul?
marianna bine ai venit akasa! sunt convinsa ca fetita ta e perfecta!
anomis draguta mea...ma bucur ca esti bine.
sa stii ca de pompa in spital...am patit cam la fel...unii spuneau ca numai din a treia zi se poate folosi. cand mi-au adus-o...s-a apucat si aidan de mufa.
despre colici, uite ce m-a invatat o moasa bulgaroaica in spital...in apa fiarta pt bb de baut sa punem 4-5 picaturi de ulei de masline vneutralizat (incalzit pe baie de apa). cica face minuni.
liliacule am vazut poza facuta de mandra..eu ii prevad un viitor stralucit in arta fotografiei.
miha74 cu intarziere despre alaptatul lui aidan...el nu stia sa se mufeze...si sfarcurile mele se platizau pana casca el gura. acum suntem profi. si m-au invatat si pe mine cum l-as putea pune...eu momentan nu uresesc decat cu perna pe grate si cu mana pe ceafa lui...ii tin capul. functioneaza...dupa aia il iua in brate cand e prins bine. statul pe pat langa el nu mi-a mers. dar degetele di le sugea...de fapt...tot pumnul.
raluk unde vad si eu poze recente cu burtica? ultimele sunt din sp 29 pe webshots.
thea si ralucapaun
iuliapapusa eu in camera ii las 20-21...am observat ca la 23 nu se odihneste prea bine. astia spun aici 18-20...cat despre baie...ne-au facut la spital...si eu numai l-am sters...as vrea sa fie buricutul mai ok.
apropo de buric..e normal sa mai curga ceva asa pe pampers. adik..cum se freaca de scutec? nu e rosu in jur...dar cordonul...,ma rog ce a mai ramas din el...e putin...hmmm.suculent...nici nu stiu cum ar trebui sa arate. faceti va rog o descriere...care va pricepeti?
Mocacila sa-ti traiasca puiutzul.
GATA! AM AJUNS LA ZI! CA SA SARBATORIM CUM SE CUVINE..MA DUC SA PUN P MASINA DE SPALAT CA S-AU UMPLUT COSUL!!
MangaGirl MAMI DE AIDAN, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
pazza spune:
somnik linistit suede..merg si eu sa ma intind ca ma omoara spatele..
pupicei
37+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Doamne da sa continue Aidan tot asa (mor dupa numele asta, e numele unuia din cei mai sexosi barbati pe care i-am vazut la viata mea) 31+ Chiara Ada |
care??? il cunosc????????
varsta bebe
poze
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui MangaGirl |
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Traieste la Munchen, il cunosti? 31+ Chiara Ada |
nu...dar te cred pe cuvant
varsta bebe
poze
suede spune:
Chiar credeai ca o sa dorm?
Al naibii Murphy asta si legile lui...exact cand sa adorm,suna telefonul...mai stau ce mai stau,dau telefoanele pe silet,suna unuk la usa...
M-am last pagubasa...ma pregatesc si eu de intalnirea cu medicul...ma apuc de facut freza
citat din mesajul lui pazza somnik linistit suede..merg si eu sa ma intind ca ma omoara spatele.. pupicei 37+ de Darius Andrei http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT |
37+Mihnea Costin
suede spune:
Chiar credeai ca o sa dorm?
Al naibii Murphy asta si legile lui...exact cand sa adorm,suna telefonul...mai stau ce mai stau,dau telefoanele pe silet,suna unuk la usa...
M-am last pagubasa...ma pregatesc si eu de intalnirea cu medicul...ma apuc de facut freza
citat din mesajul lui pazza somnik linistit suede..merg si eu sa ma intind ca ma omoara spatele.. pupicei 37+ de Darius Andrei http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT |
37+Mihnea Costin
Ellenuta spune:
bunaaaa
ne primiti si pe noi??
azi am ajuns acasa .. fetele dorm, abia am culcat-o pe eva care statea agatata de patutul annei ..
am asa multe sa va povestesc si nu stiu de unde sa incep. oricum, acum nu am timp. poate, diseara dupa ce culc pitocoteca sa ma bag la recuperari ..
pe scurt
cezariana parca mai usoara decat data trecuta. prima zi mai grea, apoi a fost ok.
anna a avut 4400g (nu 4250g asa cum am anuntat) si 52 cm .. e o grasana si e scumpa foc.
e o papacioasa si pare cumitica ptr moment ..
de ieri au inceput sa-mi curga sanii si sa vina laptic, sper sa se sature cu ce am eu .. oricum , am luat si lapte praf pt orice eventualitate .. am scos-o din spoital cu 4310g .. a scazut putin caci e tare mancacioasa ..
si nu mai stiu ce vroiam sa spun ..
daca am timp, intru diseara sa citesc din urma si desigur sa pun pozici .. e diferita rau de eva, e mai brunetica (nu stiu cu cine o semana) si are par mult ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
suede spune:
Bine ati venit acasa Elle!
Chiar ca e o grasunica...ce bine,sper ca si al meu sa fie bine crescut sa am pe cine pune mana.
Asteptam pozici!
citat din mesajul lui Ellenuta bunaaaa ne primiti si pe noi?? azi am ajuns acasa .. fetele dorm, abia am culcat-o pe eva care statea agatata de patutul annei .. am asa multe sa va povestesc si nu stiu de unde sa incep. oricum, acum nu am timp. poate, diseara dupa ce culc pitocoteca sa ma bag la recuperari .. pe scurt cezariana parca mai usoara decat data trecuta. prima zi mai grea, apoi a fost ok. anna a avut 4400g (nu 4250g asa cum am anuntat) si 52 cm .. e o grasana si e scumpa foc. e o papacioasa si pare cumitica ptr moment .. de ieri au inceput sa-mi curga sanii si sa vina laptic, sper sa se sature cu ce am eu .. oricum , am luat si lapte praf pt orice eventualitate .. am scos-o din spoital cu 4310g .. a scazut putin caci e tare mancacioasa .. si nu mai stiu ce vroiam sa spun .. daca am timp, intru diseara sa citesc din urma si desigur sa pun pozici .. e diferita rau de eva, e mai brunetica (nu stiu cu cine o semana) si are par mult .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
37+Mihnea Costin