*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pusei si eu poze:
http://family.webshots.com/album/575217718rakxrI

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare ghiocei!

Am vazut poze cu Bia frumusica, Luca si Eva cocheta!

Ile si Mari! Sa fiti sanatoase si voioase!

Despre noi va pot spune ca ne pregatim de party la gradi cu boo hoo hoo...Acum nu mai are nicio pb la gradi, chiar ii place! Asa bine imi pare ca am rezolvat problema! E cool la grupa mica
Eli e o nazdravana...ne distram toata ziua de mutritzele si prostioarele pe care le face!

Eu ma distrez cu kangoo jumps si tot felul de aerobice...Am reusit sa ajung la 57 de kg si pe aici am ramas...Eu sper si la un 55...Acum am curaj sa sper!

Va pup ca maine ma duc la un nunto-botez-party!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,tare delicata o gasesc pe Eva ta,...si ce dulci sunt ei cum danseaza...sa-i mananci.

Miha,bravo!!!!tot asa sa o ti...si sa ajungi cat de curand la 55 de kile!
Noi fuseram azi la Zoo ...pozici cu piciul meu tare fericit sa hraneasca iezisori si pasarele,girafe aici http://good-times.webshots.com/photo/2914229370072337911jhgcMa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
hop si noi.
Asa e, ar trebui sa mai animam subiectul, ca tare putin se mai scrie la noi. Maine-poimaine ne mutam si de la scutece, wow, ce a trecut timpul...
Noi suntem bine, Marc tuseste putin, dar in rest e ok. Eu, asa si asa, iau antibiotic pt. sinuzita si fac aerosoli, asta dupa ce am ajuns la al 3-lea ORL-ist la urgente, ca nu mai puteam sa dorm noptile de dereri de cap si dinti Cel putin, de cand am inceput tratamentul mi-au mai trecut durerile, ma mai bazaie un pic, dar nu ma mai chinui.
Am fost miercuri la dr. gineco, mi-a facut eco si consult si e tot fetita! deci pot sa incep sa fac cumparaturi roz, cercelusi si alte alea E bine, s-a intors deja cu capul in jos. Si parca sunt si mai activa, am inceput sa ma mai plimb si eu.
Cam astea-s noutatile.
Pupici la ghiocime si fug sa vad poze

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 30+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

buna fetele
Suntem tare, tare suparate Ali a facut laringita.
Cam tusea ea de duminica dar era o tuse seaca, alte simtome nu avea.
Luni am dus-o la gradi unde s-a declansat "tusea magareasca", a vazut-o asistenta lor care a zis ca are rosu in gat si dc fac febra a 2 zi sa nu o mai ducem, si atat. De ce am zis si atat pt ca asera cand am ajuns acasa am plecat la spital, ca mi-am dat seama ca era ceva mai grav decat ce avusese ea pana atunci, si cand am ajuns la lift, liftiera a auzit-o o data tusind si a zis ca are laringita. Sunt putin uimita cum o liftiera cunoaste mai bine simtomele ca un cadru medical?
In fine ne-a pus branula, n-a dat tot ce trebuie si la 11 noaptea am plecat spre casa.
Acum pot sa spun ca e mai binisor. Saracuta nu zice nimic cand ii baga antibioticul pe branula.
va pup ne mai auzim

Mergi la inceput

Salut!

alina arati minunat!

carmen sanatate maxima ptr Ali!

Haideti fetele la povesti! Nu va zgarciti!
Va pup!

Mergi la inceput

Miha...hai ca vin eu la povesti,pentru cateva minute...caci am de invatat,nimic nou sub soare.Din a 3-a saptamana a lui noiembrie...Rudy va merge la o noua gradinita 3 zile pe saptamana si 2 zile la ce veche,asta pana la finele anului,deci pentru vreo 6 saptamani,dupa care va merge...asa cum e normal la una singura,la cea noua.Cea la care e acum e la 2 minute de mers de casa,deci foarte aproape,...dar s-au cam adunat mici nemultumiri in timp,...care au cam umplut paharul.In schimb Rudy e tare legat de colectivul lui,sunt 8 baieti si 2 fetite in clasa lui...si asta ma face sa nu-l schimb brusc de la o gradi la alta...ci treptat,...sa-i dau timp sa se obijnuiasca si cu noul colectiv.Noua gradi este la 3-4 min de mers cu masina,la exact 3 semafoare de noi,deci nu e departe si e mult mai bine dotata,...plus cadrele angajate acolo sunt toate cu alta pregatire... se vorbeste numai in engleza,asa cum am nevoie pentru Rudy.La astalalta,majoritatea celor care se ocupa de copilasi vorbesc engleza rau ...cu un accent de spaniola....de eu una abia le inteleg,asta doar ca sa mentionez in treacat una dintre nemultumirile majore.Dar ...am completat formularul...si cat de curand vom fi unde dorim sa fim.Binenteles ca ...este acolo si o diferenta de pret,..ies cam cu 350 de dolari pe luna mai scump la noua gradinitza....dar asta e,eu una zic ca se merita sa nu ma zgarcesc cand vine vorba de educatia copilului...si mai bine sa tai din fondurile pentru cumparaturi.Deci cu asta imi ocup eu neuronii zilele astea....Mai spune-ne de voi,ce giumbuslucuri mai face Eli papusica mica?

Alina,spor la cumparaturi de culoare roz!!!!
Carmen,insanatosire grabnica puiului tau de om!

Mergi la inceput

Salutare din nou!

Delia pe Eliuta am tuns-o si e simpatica foc...cum ii mai creste parul ii trag un bob! E zapacita rau si baga in ea ca intr-un tomberon...ne distram cu ea si cu mutritzele pe care le face.
Si eu vb azi cu mama ca o sa mearga si Eli la gradi unde e Cri...ii spusesem si unei prietene aseara si ea imi spunea ca o sa ne usuce de bani...dar si primii 7 ani conteaza...Si eu am auzit ca mexicanii sunt teroare in America si eu te inteleg ca trebuie sa muti odorul...probabil ca as fi procedat la fel!

Husband e in prima delegatie de aproape 2 sapt...se tot roaga de mine sa merg si eu cu el in dec...ca innebuneste...dar eu in Germania nu ma duc ptr ca sunt scumpe biletele de avion si e si frig.
Mai bine merg la mama.

Sunt happy ca o sa ma inscriu intr-un program fain si o sa ne distribuie la anu` un nene cos cu legume bio la preturi super!
Am slabit la 56 de kg...mi s-a implinit visul sa fiu sexy mom...M-am apucat si de kangoo jumps si as face si un curs de web design.
Pe 14 Nov ar trebui sa am si intalnirea de 10 ani de la liceu!

Mergi la inceput

Bravo pentru perseverenta in ale sportului!!!Ca sa mai spun ca langa noua gradi ,in aceeasi cladire este si un gim...si in pretul gradinitei intra si abonamentul lunar acolo....asa ca nu mai am scuza sa nu ma opresc macar de 2-3 ori pe saptamana acolo dupa ce il las pe Rudy,...fie si pentru jumate de ora macar.Celulita mea de pe picioare....iar isi face de cap,nu stie ca i-am pus gand rau.Cred ca Eli e tare haioasa si Cristi la fel.Fug la invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

vad ca iarasi e liniste pe aici...

DELIA, ma bucur ca ati gasit o gradi noua si mai faina ca asta, da-i incolo bani in plus vorba ta, mai tai din cumparaturi, dar stii ca e mai bine pt. Rudy.

CARMEN, sanatate maxima pt. Ali!

MIHA, felicitari pt. cele 56 kg! bravo, ai ambitie!

hei, restul unde sunteti?
CATRINEL, iar n-ai mai scris demult!
ANDREEA, STEFANNA, cum va mai simtiti?
AIDA, ce mai face mica Sophia? phu, deja are aproape o lunitza!

Eu ma simt mai bine, chiar am inceput sa ma mai plimb si nu ma mai doare nimica. Chiar sunt mai plina de energie, desi burdihania creste pe zi ce trece Mult a fost, putin a ramas. Era vorba ca merg pana sapt. viitoare la serviciu si dupa aia sa-mi iau concediul de odihna ramas, apoi sa intru in prenatal, dar cred ca mai aman un pic daca ma simt bine si parca as mai merge la serviciu pana in decembrie. Ma mai gandesc pana vineri.

v-am pupat
...si mai scrieti si voi ca de cate ori intru pe forum tot la pag. 2 va gasesc

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 31+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput