*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*
Raspunsuri - Pagina 7
Catrinel_17 spune:
ALINA, hop si eu. pauza, ca am fost in spital, bye-bye fiere
. acuma-mi da mana sa glumesc dar cateva zile nu m-am distrat. pot totusi sa zic ca a fost mai usor decat cezariana
intru acuma mai des ca am iesit dinspital si sunt inca o saptamana acasa.
pupice!!!!
alinaalex spune:
wow, CATRINEL, multa-multa sanatate!!!
te-au operat laparoscopic?
ziceai tu ca vrei sa scoti fierea, na, macar stii ca ai scapat de o grija!
vezi, ai grija de tine zilele astea, odihneste-te, stii tu 
Oana?
cate zile te-au tinut in spital?
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
31+ cu 
pozele noastre
Delia21 spune:
Catrinel,REFACERE RAPIDA!!!!!Pupam pe Onika
,normal ca nu aveam cum sa o inteleg atunci.Si fu multa lume...toti parintii,bunicii,matusile,...sa nu mai spun ca venira 2 si cu cateii dupa ei
ciuf spune:
Catrinel, refacere cat mai rapida. Mai pui poze cu Onitchka?
Delia, ce dulce e Rudy!!! Fuse fain la voi. Ce faceti maine seara?
Noi cred ca vom merge la Mall ca ieri a nins pe aici si nu vreau sa imi raceasca copiii mergand prin cartier.
Eva va fi vrajitoare si Luca ninja.
Ce s-a intamplat pana la urma cu matusa ina eroport? ca stiu ca scriai la americance ca a intarziat. Am tot uitat sa te intreb de asta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Ciuf,vai nu-mi spune ca a nins
,doamne cat imi doresc sa vada si Rudy o ninsoare
.Noi o mergem la cersit de dulciuri in cartier,vine si domnul tati special pentru asta.Cu matusa...avui ceva emotii si peripetii,a pierdut avionul dinspre Cicago,...aia acolo au reprogramat-o sa vina 24 de ore mai tarziu,..am dat telefon la companie si am facut taraboi,...apoi sunai aeroportul ,politia de acolo ca sa o gaseasca sa mi-o aduca la un telefon sa-i spun ca am de gand sa i schimb venirea ca sa nu stea acolo atatea ore,....binenteles ca a trebuit sa fac un pic de melodrama....ca sa ma bage aia in seama,...in fine,totu-i bine cand se termina cu bine....si pana la urma a stat doar 14 ore in aeroportul ala.Astept pozicile voastre sa vad pruncii deeghizati mascati
.
mihaser spune:
Neata!
Ciuf am vazut si eu pe yahoo ce zapezi sunt pe la voi! 
Delia sunt foarte faine pozele si se vede ca esti super emotionata :)
La noi la gradi a fost party, dar mai bine nu ar fi fost...Cri s-a speriat de masti...A zis ca nu-i place, a plans...
Catrinel felicitari ptr curaj...si vecina mea are o fiere lenesa...nimic nu poate sa manance si nu vrea sa-si faca operatie ca nu mai vrea anestezie.
Alina multumesc! Ce mai face Marc, dar fetita? Cum o sa o cheme? Ati decis?
Va pup! 
Delia21 spune:
A trecut si halloweenul...si spre dezamagirea lui Rudy....trebuie sa asteptam un an intreg pana mergem din nou prin cartier la cersit de dulciuri
.Mie mi-a ajuns caci m-am pus pe toace...si cum nu mai am antrenament....ma alesei cu o mandrete de febra musculara.Daca cineva tot nu s-a saturat de poze cu noi![]()
![]()
...aici http://family.webshots.com/photo/2275433530072337911VUBQMJ sunt pozicile noastre...cu tot familionul costumat de data asta,Rudy e pinguin.
Stefanna spune:
NOE sa ne traiesti si sa fii fericitaLA MULTI ANI

sper sa revin curand, traversam o perioada un pic stresanta.Asteptam un raspuns pt un job si posibila relocare.V-am pupacit pe toate
Stefanna mami de fetita si
22+ 
dianad spune:
La multi ani, Noe!Am mai intrat pe aici, insa cu scrisul mai greu... de fiecare data s-a intamplat ceva care m-a facut sa inchid mesajul inceput si sa-mi spun: lasa ca-l scriu cand am mai multa vreme. Alex a facut 2 otite, a mers la gradi foarte putin din cauza asta. E deja in a patra saptamana de cand sta acasa- acum pentru ca e vacanta doar- si am mari emotii pentru saptamana viitoare, caci data trecuta dupa 3 zile de gradi si un week-end iar avea 39,2+dureri intense la o ureche. Acum, lucru normal din cate am citit, are o otita seroasa dupa otita congestiva initiala, sa speram ca nu se va inscrie in procentul de 10% care are nevoie de 3 luni pentru o vindecare completa.Ce m-a uimit dupa experienta cu orl-istii de spital: rapiditatea cu care se arunca la recomandarea scoaterii polipilor. Ajunge sa faci 2 otite si le esti client in conditiile in care in Romania mor copii la banala operatie de scoatere a polipilor. Alex nu sforaie, respira pe nas, a facut otite doar pentru ca nu stie sa-si sufle nasul decat cu batista bebelusului. Era 11 octombrie si la usa lor erau copii care incepusera gradi pe 14 septembrie, nu avusesera nicio problema pana sa intre in colectivitate si deja aveau programare pentru operatie.A fost de calvar prima otita. Nu a luat antibiotic din prima zi cu dureri , facea febra din 2 in 2 ore si cand temperatura crestea peste 38,2 incepeau si durerile. Zi si noapte. Abia dupa ce a inceput si a doua ureche sa-l doara, am schimbat medicul, a primit antibiotic si am scapat de urlete. Au fost zile de cosmar in care plangea mult de durere si am realizat, inca o data, cat de importanta este sanatatea, mai ales cea a copilului.DianaD & Alexandru

sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o Bia frumoasa!