*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*
Raspunsuri - Pagina 5
alinaalex spune:
am pus niste poze mai recente in contul comun ![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
30+ cu 
pozele noastre
aida_o spune:
Delia,
apropos de ce spun copiii, Alexandra mea mi-a spus intr-o zi "mami, you are so perfect!"
nu stiu de unde i-a venit sa spuna asta. iar alta data mi-a spus "mami, you are fabulous!" :)))
si evident ca toate cele complimente le rosteste cu un glas mieros de ma topesc :)
Stefanna,
si la noi, spalatul pe cap e moment de mare emotie :) urlete si tot tacimul... am ajuns sa o pun (intinsa pe spate, pe un prosop gros si moale) pe countertopul de la chiuveta... cu o mina ii sustin capul deasupra chiuvetei. stau cu un picior pe buda, iar picioarele ei se sprijina pe acest picior al meu. greu de explicat, dar e chinul naibii, cind trebuie sa o spal pe cap. cit am fost insarcinata, tati sedea pe marginea cazii de baie, iar pe ea o tinea intinsa peste picioarele lui, in timp ce eu o spalam pe cap. chiar, oare cit o sa-i tina crizele astea cu spalatul pe cap? ca Alex nu suporta nici macar o picatura de apa sa-i vina pe fatza, cind o spalam...
Stefanna spune:
AIDA parca ai descris-o pe Bianca.Nu suporta picatura de apa pe fata, nu suporta sa o ploua, sa ii cada vreun fulg pe fata.Anul trecut furam la o fam cu 2 copii, era vara si copii s-au jucat in piscina.Pt ca tatl copiilor a stropit-o cu apa pe fata, refuza sa mai leraga la ei, desi de copii i-a placut f mult.Si de atunci nu ne-am mai vizitat, pt ca bianca nu-l poate ierta... a rog, bine ca stam la suficienta distanta, ca altfel ar fi fost jenant sa oto inventam motive....ca nici fortata nu imi place sa o iau pe nicaieri.
Is chiara de somn, ca bianca nu stiu ce a avut si a dormit agiata si a plans mai toata noapte.. ma ingrozeste ideea ca in curand voi reveni la cest regim cu treziri frecvente..dar avand in vedere ca multi spun ca merita, imi faac curaj![]()
Stefanna mami de fetita si
20+ 
aida_o spune:
Stefanna,
si pe Alex o apucasera trezirile in toi de noapte, fix cum am ramas insarcinata cu Sophia. ba ca vede monstri in camera ei, ba ca a visat urit, sau din motive numai de ea stiute, ca avea nopti cind doar plingea si nu spunea nimic-nimic. Acum nu se mai trezeste... ori sunt eu prea obosita si n-o aud, desi nu cred. Eu ma trezesc la cele mai mici sunete. Iar tati are somn adinc si nu aude nici bomba atomica, deci pe el oricum nu ma pot baza.
micaalsa spune:
aida, ma bucur mult ca sunteti bine, ca bb Sofia e ok si e o papacioasa. Citind ce ai scris referitor la nostalgia ce te ia cand o vezi pe Alex mare si pe Sofia bebe ... exact asa am patit si eu, si inca nu mi-a trecut. Ma uit la Iulia si nu-mi vine sa cred ca a crescut asa repede, as vrea sa dau timpul inapoi. Si mai ales cand imi zice, "mami, si eu am fost bebica mica ca si teodora asa? Si am papat de la tzitzuca
" Si daca la Iulia asteptam tot timpul urmatoarea faza in cresterea ei, acum nu le astept deloc. Niciodata nu am mai zis ca abia astept sa stea teo in fundic sau altele asemenea.
As vrea sa vad si eu pozici cu voi. fetelor, imi mai dati odata id-ul si parola de la contul comun? Ca mi le-a trimis odata Mihaela si vad ca astia sterg mesajele vechi din inbox. Si cu tinerea mea de minte 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
carmenpit77 spune:
In ceea ce priveste trezirile frgvente la noi eu nu pra am avut timp sa l uit ca ali dabia acum a inceput sa doarma toata noaptea dar nu mereu...
Qamar spune:
hello, fetele
remember us?
niste noutati cu Bia/ ca tot suntem in vacanta...
cum sa facem noi sa animam putin subiectul asta?....
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
gabi_fer spune:
hello.... spun si eu
Intradevar trebuie animat subiectul....mai multa activitate
Foarte dragute pozele cu Bia, inteleg ca-i place la BSB, parca acolo meregeti?!.. as dori si eu parola contului comun, sa vad si eu cum au mai crescut ghioceii.
Alex merge la gradi dar nu este cel mai fericit pentru asta, imi place ca vine cu multe lucruri noi, la gradi a descoperit navele spatiale...se pare ca va face o pasiune pentru asta![]()
Pupici!
Qamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi_fer hello.... spun si eu Intradevar trebuie animat subiectul....mai multa activitate Foarte dragute pozele cu Bia, inteleg ca-i place la BSB, parca acolo meregeti?!.. as dori si eu parola contului comun, sa vad si eu cum au mai crescut ghioceii. Alex merge la gradi dar nu este cel mai fericit pentru asta, imi place ca vine cu multe lucruri noi, la gradi a descoperit navele spatiale...se pare ca va face o pasiune pentru asta Pupici! Gabi si Alexandru-Ionut 19.04.2006 "Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..." |
Gabi, e la Scoala Americana din august. ii place f mult. si mie:))
nici eu nu mai stiu parola, cont, nimic....
dar sper sa se mai "trezeasca" subiectul asta ca parca la 4 ani plecam de la Scutece?:)
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Irina71 spune:
Noe, mortala Bia.
Ce par lung are ! Sta sa i-l speli ? 
Gabi, ce mai faci ? Si lui Andrei ii plac navele ... de orice fel.
Tu si Noe aveti PM cu parola si contul comun. 
LA MULTI ANI, mari78 !! 

SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA !