*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEA GEORGIANA spune:
Acum 10 minute ma plangeam Alinei (aalina :)) ca nu pot sa intru pe DC si imediat mi s-a deschis pagina dorita. Cred ca au avut mari probleme.
Nu mai apuc sa fac nimic, cu atat mai mult sa casc gura pe aici, desi mi-e dor de cateva ore in care sa pot sa haladui pe unde vreau, fie si pe alei virtuale :)
Am avut o perioada foarte, foarte incarcata, nici cea de acum nu este tocmai lejera si, colac peste pupaza, s-a instalat toamna bine de tot. Si m-a napadit melancolia...
Aida, draga mea, daca nu primeam un e-mail de la tine nici nu stiam de bb Sofia. Este atat de dulce si de mica! Pe mine ma apuca plansul ori de cate ori ma uit la Theuta si citesc in ochisorii ei o anume stare, nu o pot descrie, ceva intre tristete si nedumerire. Acum fac ordine in cutiile cu hainutele ei mici si plang non-stop, pentru ca fiecare hainuta imi aminteste de ceva anume si realizez ca nu se vor mai intoarce niciodata vremurile in care Thea va fi bb. Probabil le voi retrai intr-o oarecare masura, altfel.
Nici pitica mea nu mai are ochii albastri, sunt verzi de-a binelea. Am vazut schimbarea si la Alex.
Acum esti refacuta complet? Sofia doarme noaptea? Si mie imi place mult acest nume, mai ales ca pe strabunica mea o chema asa (era grecoaica) dar sunt 3 fetite purtatoare ale acestui nume in cercul nostru, iar in Romania este la moda acum (macar la voi sa fie unica :)).
Stefanna, stiu ce este in sufletul meu, asa simteam si eu in perioada in care balanta dr. inclina spre baietel si nu-mi venea sa cred ca sunt trista. Sunt insa convinsa ca l-as fi iubit la fel ca pe pitica.Suntem niste mame prea bune ca sa facem diferente intre copiii nostri :)
Poze cu burtica nu ne arati si noua?
Irina, sper ca v-a trecut raceala. Si in Bucuresti bantuie o forma ciudata (sau chiar mai multe!) de gripa si, culmea, desi am intrat in contact cu persoane bolnave, nu s-a lipit nimic de mine.
Delia, abia astept sa adaugi si tu o burtica la semnatura!
Am vazut poze cu Maia (adar) mare, aproape d-ra ! Voi ce mai faceti, fetelor?
Ciuf, eram fascinata in copilarie de dintisorii cazatori si abia asteptam sa mi se clatine unul, nu-l mai iertam pana nu il admiram in palma. Acum sunt oripilata de idee
Catrinuta, voi ce mai faceti. V-ati schimbat si nr. de tel?
Serj si de la noi. La multi, multi ani si multa dragoste iti doresc! Si sanatate combinata cu rabdare si putere pentru a-ti putea creste trio-ul minunat!
Catrinel, nu e lauda, este o intamplare minunata care merita mentionata oricand se poate :)
Ce face Onuta, ce perle mai scoate? BB2, nimic?
Alinaalex, cum va simtiti voi? Burtica roz ce face? Ai inceput vanatoarea de zestre :)? Banuiesc ca tati este fericit, nu-i asa? Si Mark?
Eu m-am ingrasat vreo 8 kg, incap inca in toti jeansii vechi, doar ca nu-i mai inchei. In schimb mi se pare ca m-am umflat la fata. Verigheta o port lejer (la sarcina anterioara am scos-o pe la 4 luni :)) Sunt destul de sprintena si am o burtica total diferita de cea anterioara. Daca la sarcina anterioara stiam la orice ora in cate luni/sapt/zile sunt, acum trebuie sa consult agenda. Cred cu tarie ca nu m-am ingrasat gratie Euthirox-ului. Ma rog si lipsei din meniu a prajiturilor/fornetti-urilor si a altor tampenii :)
Si poate faptul ca nu am luat vitamine pana acum 3 zile are o anume importanta...
In rest, conduc, alerg, am facut printre picaturi sirop de catina, zacusca si muraturi, magiunuri si alte chestii pt. iarna si pic seara franta. Am mutat puiuta in patul ei mare si am facut niste schimbari in camera ei, care acum isi asteapta si locatara nr. 2.
Incerc sa trimit niste poze noi in contul comun. Si...sa mai citesc din urma.
Va pup pe toate, cu puiuti cu tot, cu burtici si fara
Andreea, mamica de fetita dulce (28.03.2006) si cu 32 +
carmenpit77 spune:
Buna fetelor
In primul rand felicitari Aida pt bebelina sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de ea.
Am citit cu mare interes povestea nasterii Sophiei si vorbele ei m-au incurajat inca odata sa ma apuc de bb2.
mihaser spune:
Salut!
Mama Andreea pai eu am mai multa celulita decat tine cu toata sala mea!
Ce fain e la mare...of sa vina iar o vara ca nu vreau friggggg....brrrr!
Ma duc sa scot un chec din cuptor!
ciuf spune:
Salutare
In sfarsit, am reusit sa vad pozele din contul comun. Saru'mana mult Cripinici pentru parola.
Ramasesem in urma cu pozele Andreei care sunt foarte frumoase. Thea e o scumpa, o cocheta si iubitoare de verisor. Vladimir s-a facut asa de mare. Parca ieri te felicitam pentru venirea lui.
Tu, Andreea, arati tare bine. Nu te-ai ingrasat. Cred ca de la spate nici nu pari ca ai fi insarcinata.
Mi-e drag de coditele si obrajorii Theei. Eva nu mai are obrajorii asa bucalati (e si pretentioasa la mancare) si aseara i-am tuns pletele. Ca oricum avea un par tare urat, parca era dezlanat, nu avea nici o forma. Chiar daca il pieptanam ziceai ca doar ce s-a ridicat din pat. Eh, si acum e tunsa baieteste. Am bagat masina in parul ei si i-am tras o tunsoare care o avantajeaza, zic eu.
Pe Luca l-a tuns sotul. Aseara sa ne fi vazut cum fiecare isi tundea cate un copil. Stateau amandoi in fata oglinzii, in chilotei, si noi ii tundeam. Le-am pastrat parul in pungulite sa vada si ei ce par blond aveau cand erau mici. Cred ca incepe sa li se inchida la culoare deja.
Luca si-a pierdut primul dintisor si a venit Zana dintisorului de i-a adus o jucarie in schimbul dintisorului. Numai ca noi am rugat-o frumos pe zana sa nu ia dintisorul de pe pervaz ca vrem sa il pastram. Si acum Luca in ficare zi deschide sertarul unde stie ca e borcanelul cu dintisorul. Si sta si il analizeaza de nu se mai satura de el. Il pune la loc, iar il ia.
Eva a avut ieri la gradinita zi de fotografiat. Sotul a si uitat de asta, ca ar fi trebuit sa o aranjam si noi pe Eva. A imbracat-o in pantaloni, un tricou si parul ala ciufulit.
Cand sotul s-a dus acasa sa ia carnetul de cecuri sa plateasca sedinta foto s-a intalnit cu Eva pe hol care s-a uitat la el de parca era un strain. Mai bien zis s-a facut ca nu il vede. Cred ca Mamzel ne va manca zilele. E unsa cu toate alifiile, prinde rapid replicile, te ataca de cum te prinde, nu e cale de iertare. Nu e asa de dragastoasa ca Luca. Cu el ma pomenesc ca vine si ma pupa, imi zice ca sunt frumoasa, ca sunt buna, vrea sa doarma cu mine, sa mergem impreuna in parcuri.
Planuim sa cumparam biletele pentru la primavara sa trimitem copiii in Ro. probabil ca vor pleca cu mama si ma voi duce eu in august sa ii iau. Eu mi-as fi dorit tare mult sa ajungem si prin Olanda, dar sa vedem cum stam cu finantele ca sa cumperi 4 bilete de avion pe timpul verii te usuca.
Poate reusesc sa va mai scriu cate ceva maine. Oi reusi sa pun cateva poze cu Eva tunsa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aida_o spune:
Stefanna,
Durerea aceea am simtit-o dupa ce a trecut efectul epiduralei, deci la citeva ore dupa ce imi extrasesera placenta. Mi-au si zis ca o sa am ceva "discomfort" (desi asta e un cuvint blind). Nu stiu nici eu de ce nu mi-au facut mai devreme epidurala aia. Ca si-asa, dupa epidurala incepe sa ti se relaxeze corpul si te si dilati mai repede (la mine a fost asa si la Alex si la Sophia). Ce ziceam ca am simtit, desi mi-au facut epidurala, e fost durerea aceea de ficat. Pe care si acum o simt, uneori... Am fost joi sa-mi faca niste analize ale singelui (care ar arata daca functiile ficatului sunt ok), si voi afla rezultatul cind ma duc cu Sophia la controlul de 1 luna, pe 2 noiembrie.
Invatatura de minte o sa-mi fie faptul ca am schimbat spitalul unde am nascut, ca am vrut sa fiu mai aproape de casa. Cel in care am nascut-o pe Alexandra era mai modern, si aveau alta politica, in ce priveste administrarea epiduralei. Mi-am tot zis "data viitoare nu mai vin aici", dupa care realizam ca fac declaratii asa de importante asa de usor, de parca miine ma duc iar sa nasc acolo, haha, trintesc inca un copil asa, intr-o luna, doua Vreau 3 copii, dar inca nu stiu daca il voi mai face si pe-al 3-lea sau nu... Mai vedem peste vreo 2-3 ani.
Sa stii ca si eu eram putin speriata, la gindul ca e posibil sa am baiat. Si nu pt ca nu-mi plac baietii, ci pur si simplu era teama de necunoscut ("o sa stiu sa am grija de un baiat?", "am deja experienta, ca mama de fetita, ce ma fac eu cu un baiat?"). Chestii de-astea, teama ca o sa fiu pe dinafara. Dar stiu ca, si daca faceam baiat, ma descurcam. Asa ca te inteleg perfect. Nu-ti fa tu griji, Dumnezeu iti da ce e bun pt tine si pt familia ta, si tot ce conteaza e sa fie sanatos.
Andreea Georgiana,
Aoleu, ca putin mai ai si tu :) Si trece timpul repede, fii pregatita :) Sophia inca nu doarme toata noaptea (oricum, pina nu implineste 3 saptamini, nici nu am voie s-o las sa doarma mai mult de 3 ore pina la urmatoarea masa). Nu ca ar astepta ea 3 ore... si-asa maninca la 1.5 - 2 ore. Are o pofta de mincare de m-a speriat, de-asta nici nu mai fac fatza daca-i dau doar sa suga.
Ce-i mai greu, e cind o apuca pofta sa se uite pe pereti, asa, pe la 2-3-4 dimineata, cite vreo 2 ore. Si nu cumva sa sting lumina, cind e treaza.
carmenpit,
pai succes la bebe 2, atunci :)
Eu sunt refacuta complet acum, am scapat si de retentia de apa... A fost mult mai usor decit dupa nasterea Alexandrei. De data asta am putut sta in fund din prima zi, si eram destul de vioaie dupa primele 24 de ore. Cred ca are mare importanta si "antrenamentul" de-acum, ca sunt obisnuita sa alerg dupa Alexandra si nu obosesc asa de usor. Probabil, toleranta la durere si la oboseala, sunt cu totul altele, dupa ce ai deja 1 copil.
ciuf,
vreau si eu s-o vad pe Eva tunsa, scrie aici cind pui poze.
Irina71 spune:
Andreea, arati super ! Si Theea s-a facut o domnisoara frumoasa. Unde ati fost, la ce mare ?
Aida, am vazut si pozele voastre. Esti o mamica fericita, cu asa 2 comori .... Zici ca e mai usor la bebe2, hm ??
ciuf, m-ai facut sa zambesc cand ai povestit ca Eva nu a vrut sa-l bage in seama pe tati cand a venit sa o ia de la gradi ... Deci fata l-a taxat ca nu o pregatiseti si pe ea pt. sedinta foto, poate a privit toata ziua celelalte fetite ce aranjate erau, ce se mandreau, etc. Lasa, cu temperamentul ei precis o sa ajunga mare sefa Si Andrei e afectuos, ca si Luca. Vrea sa ma simta, sa ma atinga mereu. Sa stam obraz langa obraz. Mi-e si teama sa nu se indragosteasca de o fata mai ... dura.
Dar .. cine e cripinici ??? Si cum de stie ea/el parola noastra ?
Offf, ce vreme ingrozitoare, la noi ploua de 3 zile si bate vantul .... Nu mai stiu cum sa-l mai tin pe Andrei in casa ...
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irina71 Dar .. cine e cripinici ??? Si cum de stie ea/el parola noastra ? Irina, mami de Andrei (03.03.2006) www.dropshots.com/Irina71 Poze cu noi |
Chiar who is it?
Carmen mii de scuze ca nu esti pe lista...o sa incerc sa remediez...
Va pupez!
Stefanna spune:
Io mi-s CripiniciAsta e nick-ul de la al meu nume.Si f multi din prietenii mei nu ma mai striga pe nume, ci pur si simplu Cripinici.
Noi sintem bine, marti seara trebuie sa ne vina tati de la Romanica, si parca timpul asta ramas mi se pare infernal de lung.Cele 3 sapt fara el au fost floare la ureche comparand cu asta zi jumate ramasa.
In rest burta creste, dar comparativ cu dimensiunile care le-am avut la bianca, acum nu m-am latzit deloc si am un fel de burtica.La Bianca facusem niste picioare de crezusem ca asa raman veci( si asta de prin luna 4), dar acum intru in toti pantalonii( nu ma mai ajung in talie, insa pe picior stau inca normal).Nu m-am ingrasat prea mult, si nici asa infiltrata cum am fost la Biencuta nu sint.
Irina si Ciuf, Bianca mea e asa cum ii descrieti voi pe baietii vostri.Mor cand o apuca mangaiatul, cand ma striga numai ca sa imi spuna ca ma iubeste, sau cand incearca sa ma convinga ca eu nu trebuie sa mai fac nimic pe lumea asta decat sa fiu mami, pt ca ea ma iubeste si trebuie sa fiu numai si numai mami de Bianca.
ALINAALEX, pe unde esti? Ce face domnisoara din burtica?!Sper sa ramana asa pana la capat.. sincera sa fiu, la cat de mult am visat eu la fetita acuma nu stiu cum as reactiona sa imi spuna alt sex... poate ca doar mi-ar fi frica sa nu imi fac sperrante ca iese roz si sa iasa bleu.Sau cine stie, p[oate chiar m-am indragostit de ideea de a fi mami de baiat.
Hei, DELIA si tu ai disparut? Pe unde umblati, cu ce va mai laudati?
MIHASER am vazut si eu ultimile poze trimise.Pup la asa galuscute mumoase.
Ma duc sa imi baiesc puiul... mai exista ghiocei care urla la spalatul pe cap?!( si nu e figura de stil).Dupa cum tipa imi vine sa o spal numai o data pe an... si unde mai pui ca are si plete de care este indragostita si nici nu accepta ideea de a i le taia.... asa ca am portie de chin pe fiecare saptamana.
Pupic la gasca si o saptamana buna tuturor.
Stefanna mami de fetita si 20+
alinaalex spune:
AIDA, am citit cu mare emotie povestea nasterii Sophiei...si te admir ca il mai vrei si pe bb3 un pic mai incolo. Pe mine ma apuca deja groaza cand ma gandesc la nastere, ca voi naste natural din nou, chit ca la Marc a fost floare la ureche si sarcina si nasterea, adica nu stiu daca m-am chinuit macar juma de ora cu dureri, mai mult a fost frica. Mai mari durei am avut dupa nastere.Eu am nascut fara epidurala, chiar n-a fost cazul, si la fel va fi si de data asta, sper.
Acum ma simt mult mai nasol, ma rog sa apuc cele 40 sapt., macar 38 pt. ca abia ma mai tin pe picioare si nu exagerez cand zic asta, ma duc cu masina peste tot, nici vorba sa ma pot plimba, fac 50 m pe jos si simt ca apasa sarcina jos si ma doare epiziotomia de la nasterea trecuta, sau cel putin asa am senzatia. Desi acum nici macar nu m-am ingrasat ca data trecuta. Vineri ma duc la dr. sa-mi faca eco si consult sa vedem ce zice despre chestia asta. E drept, si burtica e mai mare ca data trecuta.
Chiar, fetele care ati nascut natural prima data, aveti asemenea senzatii?
ANDREEA, si eu tot 8 kg am pus pana acum si ma incap toti pantalonii normali, numai ca nu pot incheia fermoarul Deci clar n-o sa raman cu nici un kil pe mine dupa nastere, ci doar cu burta...
Tati e cel mai fericit, iti dai seama, el si-a dorit mereu o fetita
IRINA, si la noi e o vreme mizerabila, ploua de zile-n sir, abia ieri a fost mai de doamne ajuta, dar tot e frig, prea repede a venit iarna peste noi, Marc mi-e racit saracul, aseara a tusit pana a vomat, atata ca n-a facut temperatura... Urasc toamna si vremea asta! Si mi-e frig tot timpul
Asa e si Marc, numai langa mine ar sta lipit, ma pupa si dragaleste tot timpul, toate le-ar face numai cu mine dar el asa a fost dintotdeauna
STEFANNA, aici sunt, dar n-am apucat sa scriu ca iarasi mi-a fost defecta tastatura
Si Marc face istericale la spalatul pe cap, ohoho, si inca ce isterii! intr-un timp urla la mine sa nu-l mai spal niciodata pe cap, acuma parca s=a mai potolit, chiar imi promite solemn ca n-o sa mai planga
In rest, ma dor dintii , capul (astea de la sinuzita), iar am fost la dentist ca mi=a picat o plomba, asta ca sa fie setul complet si evident in afara de un pansament provizoriu dentistul n-a putut sa-mi faca nimica ca deja-s in trim III de sarcina... asta ca sa nu zic ca m-am simtit ok toata sarcina, ca daca n-am avut parte de greturi, varsaturi, ameteli, sa simt si eu ceva... Si ma simt obosita tot timpul, interesant de altfel, caci primele 3 luni n-am simtit pic de oboseala. Na, nu ma mai plang, ca deja-i destul.
Mica mea e hiperactiva in burtica, zi si noapte se invarte, suceste, loveste, in special in ficat, acolo simt cel mai tare suturile. N-am facut inca nici o cumparatura pt. ea, astept sa intru in prenatal, oricum in mare va avea cam tot ce-i trebuie.
Cam atat deocamdata despre noi.
V-am pupat!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 30+ cu
pozele noastre
Delia21 spune:
Stefana,...noi ne laudam cu faptul ca am stat acasa weekendul asta ....ca sa invat eu cam 12 ore pe zi minim,...la modul serios caci am teste saptamana asta .Am luat doar pauze de iesit in fata casei cu juniorul la o trotineta,uite aici http://good-times.webshots.com/photo/2645765140072337911lNuOoy si de mers la o zi de nastere a unui micut din cartier care-i mare prieten cu al meu Rudy piticot.Pe langa astea...ne mai bucuram de faptul ca a venit toamna si pe la noi.....si avem si noi ocazia sa purtam hainele groase....precum si de intoarcerea matusii mele ca sa ne ajute (sangele apa ....nu se face,stiti voi ).
Ciuf,astep pozicile cu eva tunsuliciIRINA,si Rudy al meu e tare iubaret din fire,imi spune tot timpul ca ma iubeste.Imi spune si "mami you are my super-hero"....si imi creste pipota exponential.Saptamana trecuta....pentru cateva zile mi-a zis a are un nou super-hero...in persoana domnisoarei Eva ,o colega de la gradi ...mai mica cu vreo 2 luni decat el,....si l-am provocat la o discutie,i-am spus ca vreau sa fiu eu din nou super-hero-ul lui,...ca nu vreau sa fiu inlocuita...inca,...la care el mi-a zis ca "you are my super-hero mami,but Eva is my super-hero too",...deci nu m-a dat jos din grad...doar ca trebuie sa impart podiumul cu cineva....atata tot.M-am amuzat teribil binenteles ...de diplomatia odorului,de talentul de a impaca si varza si capra,....in cazul asta capritza fiind eu.Recunosc...cu nespusa siinceritate,...ca am simtit cum imi incolteste un pui mic de gelozie...in inima pe domnisoara Eva,...dar promit sa ma educ si sa nu ma transform intr-o scorpie de soacra,...desi se pare ca ceva stofa ....as avea.Sunt tare surprinsa si eu de asemenea simtaminte,deci va rog....nu ati cu pietre.Fug la studii...si o saptamana plina numai de evenimente bune la toata ghiocimea!