*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Serj,dulci de tot puii!

Andreea,am auzit ca se deschide sezonul de pariuri.Eu pariez pe zilele de 14,16,17 ...ca vine bebitza ta.Nastere usoara si bebita sanatoasa si norocoasa!!!
Miha,am auzit si la sora-mea ca nu vor veni parintii la serbare...dar le va da cate un disc cu inregistrarea serbarii.Deci e mare sperietura pe acolo cu gripa asta.Si noi avem maine serbarea,,,si tare vreau sa vad cum si ce o sa iasa.De azi intr-o saptamana fugim si la NY pentru 10 zile,din care vreo 3 fugim la munte,poate prindem si noi un pic de zapada,fain ar mai fi.Pe 20 mergem la un botez...si acolo ne vedem cu toata gasca de prieteni/cunostinte.Numai sa treaca testele astea,...am si azi unul,...si totul va fi minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinel, iti doresc sanatate multa si sa ii dai in cap bine de tot bacteriei aleia. Sa imi spui s mie ce bacterie ti-a iesit. Ca am examen spatamana viitoare din antibiotice. Te pup si ai grija de tine.
Andreeea, scoatem pampoanele? Si eu cand eram cu Eva avea caputul jos de tot de mi-era ca acum o scap, dar tot nu am nascut de bunavoie. A vrut sa fie provocata, mamzel. Sa ne tii la curent.
Serj, scuze de ieri. Am inchis ca fugeam la scoala.
Pozele ce le-ai pus sunt superbe. Doamne, Cristina, cat esti de binecuvantata cu acesti copii!!! Nu ma mai satur privindu-i. Ambra e atat de frumoasa si fina, Sergio se face un cavaler, are un zambet asa de aparte (are prietena?) ... iar zgatiuta e Cristina intreaga! Se vede ca nu are stare. e omniprezenta.
Poate ne mai scrii din cand in cand. Da-i Aurorei ceva de colorat ca sa mai furi si tu cateva momente. Eva era incantata de acuarele pe la varsta aia.
Alinaalex, pai acum-acum auzim ca a venit micuta pe lume. Care iti este termenul? Scuze daca ai mai scris. Recunosc ca in ultimul timp nu prea mi-a mai stat mintea pe la ce am citit pe aici.
Saptamanile astea doua nu o sa am timp de nimic, decat de invatat. Pana pe 18 voi fi tare ocupata.Tata pleaca pe 17 si imi pare tare rau ca nu am apucat sa stau si cu el mai mult de vorba.
Pe aici au ajuns gerurile. Temperaturi de -20 de grade. Groaznic. Am uitat cum este sa fie frig. De cand suntem aici nu am trait asa friguri.
Noe, sper sa fii bine. Unde te muti? As fi vrut sa dai si tu mai multe detalii despre scoala Biei. Invata engleza? Ce fac baietii Monicai? Ea este bine?
Mihaser, asteptam poze cu costumasul cel alb.
Sambata trebuie sa mergem la doua petreceri. Si nu am chef deloc. La una este de copii, invitata numai Ev, petrecere in fete, iar fratii sarbatoritei vor veni acasa la noi ca sa se joace cu Luca sa nu deranjeze fetele la petrecere. Iar la 4 mergem la o petrecere de adulti. Si acum nu stiu si eu cum sa imi organizez timpul sa fac fata.
Mai revin eu cand oi avea timp.
Nu stiu despre ce discutie era vorba cu Delia, dar ma lamuresc eu cand termin cu scoala.
Sa aveti weekend fain si far frig, iar tu, Andreea, sa ne dai de stire ce se intampla. Daca vine buburuza mica ori ba.
Scuze daca sunt greseli, dar nu mai am timp de corectari.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Delia, dpn-ul meu este pe 12!!!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Andreea,eu ...am crezut ca ai 38 de saptamani...Atunci sa vina bebita mai repede...sa nu te mai lase sa o astepti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ANDREEA, asteptam vesti!
sa stii ca si eu am contractii, inca de la 20 si ceva de saptamani, dar din alea nedureroase, adica se intareste burtica si atat. De ceva vreme am inceput sa am si din alea mai dureroase, si ieri dimineata era cat pe ce sa dau fuga la spital ca nu dormisem vreo 4 ore de dureri de spate si burta, nu erau contactii regulate, doar dureroase, dar totusi un semnal de alarma (nunai bine ce m-am laudat alaltaieri ca nu ma doare nimic! E drept ca am avut si o saptamana mai incarcata si am cam sarit calul cu lucrul prin casa, cumparaturi si alte alea. Si chiar ma gandeam la tine, ca poate iarasi nastem in aceeasi zi .L-am trimis pe Marc la gradi si am zis ca ma intind putin ca nu mai puteam de oboseala, ca ma apucasem noaptea si sa fac bagajul de spital, si pana la urma am adormit, iar cand m-am trezit nu ma mai durea nimic si uita ca de ieri iarasi sunt ok, dar totusi mai precauta, ca de-acuma incolo ma pot astepta la surprize.
Si bebita mea e tare zgubilitica, desi ma mir unde mai are ea loc de atata miscare
Iti urez o nastere cat mai usoara!

CIUF, DPN-ul meu e 30 dec. Mi-ar place tare mult sa nasc de Craciun, acuma ramane de vazut cand o vrea bebita sa vina

SERJ, ai niste copii foarte frumosi, sa-ti traiasca!

CATRINEL, multa-multa sanatate iti doresc! Chiar is curioasa de bacteria aia, de nu iti mai revii. Bine macar ca Oana e ok. Aveti grija de voi!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 37+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaalex
chiar ma gandeam la tine, ca poate iarasi nastem in aceeasi zi

...dar nu o sa mai fie de ziua mea...

Alina schimba titulatura ca o sa ai si fetita smecherutza....pune si tu ceva "baiatu si fata mea e o valoare" vb canticului...

Mama Cristina ce poze...M-ai omorat! Tu esti prea slaba...Rora se vede ca e nastrusnica...ce licaresc ochisorii aia...mai stiu eu pe cineva...

Fetele sanatate, bafta la examene si astept vestile mari!

Noi
http://good-times.webshots.com/photo/2070692360104953505AYAqhs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Prezent!

Dar incep sa am contractii si daca stau potolita deocamdata (stiti voi, tati nu e si suntem inca in 11 ), pe la 22 incep sa fac ture intre parter si mansarda, apoi o baie aproape fierbinte, imi fac un calciu (ca nu l-am luat dimineata) si poate convingem pitica sa apara. Daca nu, maine dimineata la 11 sunt oricum programata la dr, sa vada daca este cazul sa declansam ceva...

Pup,

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Andreea, Doamne ajuta sa fie bine. Tinem pumnii si te asteptam cu vesti. Poate va fi intr-o zi cu Teodora mea . Noi astazi am facut 5 lunite si nu stiu cand a mai trecut timpul asta
Serj, am buchisit pozele voastre, mi-era dor sa va vad. Tare drag mi-e cand vad asa 3 copilasi ... eu tare-mi doresc Cine stie ...

Azi e ultima zi de gradi pentru Iulia si de luni e in vacanta. Ma si astept la harababura totala la mine-n casa, cu amandoua pe-aici Ne descurcam noi cumva, ce sa facem. De-am fi mai ascultatori, ar fi tare bine Dar parca acum, de cand e Teodora, Iulia e mult mai zvapaiata, mai pusa pe prostii, vrea mai multa atentie ... E de inteles dar cateodata simt ca ma depasesc toate.
Teodora are al doilea dintuc si cand am crezut ca luam o pauza la capitolul balit, muscat, urlat ... se pare ca nu, parca e mai rau ca niciodata.

Cateva poze mai recente cu noi puteti vedea incepand de AICI

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

stiti voi de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ANDREEA, cred ca ai nascut deja
oricum, iti tin pumnii!

MIHA
lasa, poate a treia oara (daca va mai fi cazul) iese de ziua ta!
schimb si titulatura, numai ca n-am destule puncte, mai, faci misto de titulatura mea

MICAALSA, ma bucur ca ne-ai scris, am vazut pozele cu Teodora, oau ce mare s-a facut si dulcica foc, seamana bine cu Iulia Doarme noaptea?

Vin si eu cu noutati: am fost ieri la dr. la consult, colul e deschis, deci cat de curand o sa facem cunostinta si noi cu d-ra . Daca nu se intampla nimic intre timp, atunci pe 21 dec. ma interneaza in spital si probabil de Craciun vom fi toti 4 acasa.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 37+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput