*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*
Raspunsuri - Pagina 20
mihaser spune:
wow pe 22 dec face vecinica mea Alesia 1 an!
scoatem si 

!
Cri are Thomas:
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Cars-and-Trains/Toy-Trains-and-Playsets/Take-Along-Thomas-Working-Hard-Set%280072654%29
E in extaz! De 2 ore se joaca...Cred ca o sa doarma cu el in seara asta!
Irina71 spune:
Serj, sunteti o familie superba
Iti urez si tie Sarbatori fericite ! 

Pupici 
micaalsa, am vazut si pozele voastre ... Teo mi se pare asa maaare !
si Iulia o zgatie fermecatoare ca de obicei. Ah ... muuulta rabdare cu iesitul dintisorilor .... imi amintesc ca eu eram vanata pe umar si pe barbie .... ma musca de cate ori il luam in brate 
Andreeeeeaaa, push, push !
Aoleu ce emotii m-au luat, mai fetelor, nu ati primit nici un SMS pana acum ? Noe, Tania, Catrinutza ... sau altcineva .... ???
Facem galerie maxima : 

Serj spune:

Andreea!!!! sa vina vestile bune!!!!
Fetelor, va multumesc ca ne-ati apreciat, as vrea sa va admir si pozele voarte, cele din contul comun, dar eu nu stiu parola...
Anreea, noi nu venim de sarbatori acasa, pt ca imi place sa afcem Craciunul acasa nu in deplasari, iar acum iarna cu 3 copii la drum nu este usor; cred ca vom veni iar la vara.
Mihaela, si copilasii tai seamana atat de mult unul cu altul! Tu esti slaba, eu... ma imbrac ca sa par slaba...
din pacate am o burtica care nu reusesc sa o dau jos....
Ciuf, nu pot sa i dau creioane sau acuarele sau altele... inca mai baga in gurita, si apoi deja mia scris Ambra pe pereti (de la care nu ma asteptam) mai lipseste Aurora, care face tot ce vede la cei mai mari...
Irina, ce ma bucur ca ai scris!voi sunteti bine? ce face Andrei?
cum este in casa noua? poate la vara, daca venim, sa reusim sa ne vedem...
Micaalsa!! ce a trecut timpul! deja 5 luni? inca nu am avzut pozele cu voi, scriu repede acum cat e putina liniste si sunt ocupati copiii...dar ma duc sa vad si pozele voastre.
Tania, ma bucur sa vad si de la tine mesaj. Ce face Bia? greu mai ajungem sa vorbim....
Alinaalex, doamne ce puitn a mai ramas si la tine!!!! nastere usoara, rapida si fetita mancacioasa. V-ati decis la nume, pana la urma? Marco spune ceva de venirea iminenta? sau ica nu realizeaza cel asteapta? ![]()
Aida, tu ai ajutor? cum te descurci?
Delia, multumesc de aprecieri. cum a fost la serbare? astept pozici
pupici la toate si wk placut
Delia21 spune:
Micaalsa,ai niste fete minunate
,poti fi mandra de ele
...si sa ti-l dea Doamne-Doamne si pe al 3-lea bebe ...daca ti-l doresti asa de tare.
Andreea,cred cala ora asta...ti-ai vazut deja minunea de bebita
.Astept si eu vestile cele faine
Alina,NASTERE USOARA si pui sanatos si norocos si tie!!!Pana la urma cum se va numi bebelusa?Sau ne spui dupa ce o vezi?