*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mihaser,
nu poti sa-i "imbraci" pantofii in ceva alb, ca sa mearga cu fulgul?

Andreea,
deci n-ai nascut las' ca mult a fost, putin mai e". putin de tot.
Alexandra si acum, la 2 luni dupa, o adora pe Sophia. ii vorbeste numai cu glas mieros, si o mingiie mereu cu mare grija. primul lucru pe care-l face, cind vine de la gradinita, e sa se spele pe miini , dupa care urmeaza pupatul si alintatul Sophiei, care ii raspunde cu un zimbet stirb, cu gura pina la urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aida la asta nu m-am gandit..Ma bucur ca a trecut testul costumul...l-a acceptat!
Am vazut poze cu printesele si iarna de pe la voi. Seamana un pic cu Alex Sofia...Si Eli semana cu Cri atunci cand era bebe...dar acum e schimbata...nu prea mai seamna.
Mai vrea Alex sa mearga la gradi? Cri are zile cand ar prefera sa stea cu Eli!

Andreea am uitat sa-ti spun ca si noi suntem filiformi...avem 14,5 kg...Eli are 9,5 kg...ce grasan e Vladimir!
Sunt foarte frumoase pozele!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Salutare la toate mamicile!
Andreea, am intrat pentru tine, sa-ti urez nastere usoara si refacere rapida. O bebita cuminte si mancacioasa si mai ales sa iti lase timp cu surioara ei mai mare... ca va fi multa nevoie...
Esti o draguta ca de fiecare data cand intrebi de fetele disparute , intrebi si de mine.
Dar eu nu pot tine pasul cu voi, nici cu cititul nu tin pasul... cateodata incep sa scriu, dar nu ajung sa termin, asa ca renunt...
Noi suntem bine, si multumim la toate fetele care nu ne-au uitat
Va dorim sarbatori fericite si noul an sa fie mai bun pentru toata lumea!
Cristina

Mergi la inceput

Sarbatori fericite, draga Serj
M-am gindit eu ca ai foarte putin timp pentru a scrie... Daca eu, cu doi, abia gasesc timp pentru lucruri elementare, nici nu-mi pot imagina cum e sa ai trei copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

SERJ, Sarbatori Fericite si voua! ma bucur ca ne-ai scris si mai asteptam vesti de la voi, macar din cand in cand

ANDREEA, deci nici o noutate inca...
dap, tot activa sunt, ma simt f. bine, neasteptat de bine as putea spune. Adica nu ma doare nimic, deocamdata. Incerc sa pregatesc totul ca nici eu nu mai am mult pana la marea intalnire. Vineri ma duc la dr. sa-mi faca eco si consult.

AIDA, wow, ce zapada aveti acolo! la noi e in jur de 10-12 grade. Poate de sarbatori o sa fie ceva zapada...
phuu, ce a crescut Sophia, ce dulcica-i la baitza!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 37+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Alina,
aoleu, ai intrat in 9 luni! deci de-acum esti "apta" sa nasti, hehe :) curaj, e greu, dar trece :)
asa ca urmeaza Andreea, apoi tu, apoi Stefanna... uau, ce de bebei!

da, avem o gramada de zapada, dupa 48 de ore de viscol, in weekend. azi a nins iar, si de vineri va viscoli iar. atipic, pentru un decembrie, la noi. unde-i incalzirea aia globala, ca la noi nu vine... ?

Serj,
pune si tu poze cu puiii tai, daca vrei si ai timp. sau trimite pe contul comun.

Catrinel,
scapi de una si dai de alta, hm? ca doar ce ai trecut printr-o operatie, iar acum te lupti cu altceva... of of... sanatate multa!

Delia,si eu tot din cauza asta nu mai scriu pe la alte subiecte. bine, ca nici timp nu am, dar nici de scandal nu am chef. a fost un subiect unde, de exemplu, persoana care scria era admonestata doar din cauza unor idei preconcepute in ce priveste SUA, de oameni care n-au fost acolo in viata lor... asa ca scrisesem un mesaj luuung de tot, insa am ezitat mult cind sa dau "send". si am decis ca n-are rost sa-mi iau avertisment aiurea, desi asa as fi zi vreo doua celor care se dau atoatestiutoare...

ma duc, ca de cind ii tot zic Sophiei "vine mami imediat, pui mic", si tot nu ma duc la ea :)))

Mergi la inceput

haha, Sophia isi trasese peste fatza prosopelul cu care o sterg la gura, si cine stie de cind statea cu el asa... ma miram eu la cine gingure asa hotarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Aida, multumesc. Nu ar trebui sa ma plang... acum ca dimineata raman acasa doar cu Aurora, as putea avea mai mult timp... dar sunt ingrozitoare cu programul, nu reusesc niciodata sa ma organizez...
Aurora, cand ma vede la comp, este peste mine... nu ma lasa sa mai fac nimic, incepe sa butoneze ea, asa ca renunt si inchid.
Ambra este foarte incantata de gradi, si cand se trezeste dimineata, stie ca tati, intai il duce pe Sergio la scoala apoi o duce pe ea. Este foarte cuminte ea, dar cand incepe cu miorlaitul... devine strsanta. Si asta in ultima vreme este din ce in ce mai des, mereu se plange ca "Aurora o deranjeaza, Aurora nu stiu ce-i face, etc..." Are momente cand o iubeste pe surioara ei, si este plina de intentii bune, alteori imi spune ca Aurora este urata (pentru ea, urat inseamna rau si frumos= bun), si ca nu o vrea. Spre deosebire de Sergio cand era mai mic si era intrebat daca o da pe AMbra, el tine foarte mult la surorile lui si niciodata nu a vrut s dea niciuna, Ambra ar da-o pe Aurora . Eh... dar sa nu-l atringi pe Sergio...
Iar Aurora, este toata ziua dupa vreo obraznicie. De cand merge, e plina de vanatai; nu trece una ca deja are alta...
Asa ca atunci cand nu este ea dupa mine, ma duc eu sa o caut, ca sigur combina ceva, si asa ajung sa nu gasesc timp pentru altceva.
Alinaalex, si tie iti doresc nastere usoara, ca a mai ramas putin!!!!
Copii sanatosi si cuminti, si bucurati-va de perioada cand sunt foarte mici! ca dupa...
Aurora a fost atat de cuminte, ca ma minunam de ea, iar acum,e argint viu.
Catrinel, iti doresc multa sanatate!
Eh... m-am intins destul cu scrisul, am profitat si de faptul ca m-a lasat putin in pace Aurora. DAr am scris la repezeala si nu stiu cat de coerenta am fost.
Pupici la toata lumea
cateva poze cu noi aici:
http://family.webshots.com/photo/2184028750102882767QqKSYZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Serj Ai o familie foarte frumoasa, Ambra si Sergio seamana foarte bine, Aurora este un pic diferita dar mi-e clar ca fetele sunt niste zgatii. Sergio pare foarte matur si serios. Cand vor creste, fetele se vor impaca perfect, sunt convinsa! Nu veniti acasa de Craciun?

Aida, ce iarna e la voi! Mi-e nu-mi place iarna, recunosc dar ador sarbatorile ei, parfumul de cozonaci si gutui, de brad si toate amintirile care navalesc peste mine cand totul este acompaniat si de zapada, de colinde, de geamuri pictate iscusit etc...
Deja ganguriti???
Arati superb, ochii sunt parca ceva mai albastri!

Mihaser, ai tai mananca fructe sau iti urmeaza exemplul...negativ? Sper ca bulina mica sa pape fructe si legume, pentru ca eu doar asta am dorit in sarcina cu ea. Inca mananc in fiecare seara 4,5 mere, ziua gutui si portocale (sau mandarine) si cate 2 casolete de capsuni. Si am savurat toate fructele din vara asta. Cu greutatea copiilor nu-mi fac probleme, atat timp cat suntem ocoliti de raceli ori alte boli grave. Asta inseamna ca suntem sanatosi.

Alina, ai inceput sa ai contractii de vreun fel? Bebita ta este la fel de zgubilitica precum este a mea?

Catrinel, ce faci, cum te mai simti?

Eu am fost ieri la control si se pare ca exista toate premisele unei nasteri iminente. Nu mai am rabdare!!!! Capsorul este jos si s-a fixat bine de tot, am contractii (inca nu regulate dar sunt) si sper sa nasc astazi (sau sambata, data de 11 nu ma incanta asa de mult, mai ales ca tati va fi consemnat maine toata ziua in interes de serviciu). Astazi am gatit toata ziua ca sa las papica buna pentru d-ra T, nu ca s-ar omora sa pape... . Mai mult pentru linistea mea sufleteasca. A venit de la gradi, fug sa primesc pupici si raportul uzual.

Va pup!

Andreea, mamica de fetita frumusica (28. 03.2006) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Sunt cam …picata… Sunt obosita, mi-e frig, tusesc. Ma rog, dar e mai bine ca sapt trecuta. Oana doarme prost, ma trezeste nopatea de cate 2 ori, tati si el de 2 ori s-a trezit ca-l ia o raceala. Si bineinteles ca cei doi nu s-au sincronizat, asa ca am dormit pe capitole.
Si rezultatele de la analiza aia nu mai vin, ca sa stiu si eu cu ce bacterie dansez pe aici. Sapt viitoare ma duc din nou sa-mi testez valorile de infectie. M-am culcat pe la 9.30 ieri, m-a durut capul groaznic, nici n-am avut chef sa ma uit la battlestar galactica, ceea ce spune multe.
Oana macar e OK.

ANDREEA, wow, azi nasti, cred. 10 decembrie e frumos!!!!!!!!!!!!!! Hai Andreea, hai Andreea!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput