*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Poli, ati petrecut ieri?
la noi a venit Mosu' sambata seara si ieri ne-am intalnit cu Craciun in Mall, insa Bia nu a fost incantata deloc-- sa il vada, cred ca ii e frica de el:-))

v-am spus ca de 1 Decembrie la parada ne-am intalnit absolut intamplator cu Monica (MP) si baietii ei (mari de tot)?? nici daca ne dadeam intalnire nu ne nimeream asa:-))

si pe Andreea e a 2 a oara cand o prindem in Mall Baneasa, data trecuta am povestit un pic de tot si cu d-soara Thea cu codite

in rest, astept (eu:)) ) vacanta Biei, astept sa ne mutam (probabil la inceputul anului viitor) si astept sa treaca perioada asta de Sarbatori; imi place dar ma si deprima groaznic, in acelasi timp...

Delia, citeam la subiectul cu soacre.
PRima reactie a fost: omg, ce scrie Delia aici?dar pe urma mi-am dat seama ca de fapt si eu mi-as dori asa ceva PENTRU MINE, adica genul de barbat pe care vrei tu sa il cresti; nu stiu sincer daca un asemenea barbat ar fi potrivit pentru oricine, insa in mod bizar:-) sunt de acord cu ce ziceai pe acolo. Din pacate eu si viitoarea ex-soacra nu am avut o relatie din simplul motiv ca ne vedem mult prea rar insa nici nu mi-a dat vreodata impresia ca ma place f mult. Si eu chiar mi-am dorit sa ne intelegem, atat cat s-a putut. Asta e...Moving on.
Sper ca nu te-a demoralizat avertismentul si ca vei continua sa scrii, macar aici.

Ma duc sa beau a 2a cafea a zilei, ca sunt awake de 4 ore

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Polixeni

Miha deci Cri face serbare la gradi...noua nu ne-a zis nimeni nimic de nici o serbare...in general se cam evita serbarile (si la scoala unde lucrez eu),din cauza gripei...dar tare mult mi-as fi dorit sa-l vad si eu pe Nick in costumas....

Poli se tine serbarea fara parinti si o sa fie filmata...dar se face cu scenariu, costume, Mos, tot tacamul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Din pacate eu si viitoarea ex-soacra nu am avut o relatie din simplul motiv ca ne vedem mult prea rar

Cam placut la auz cuvantul asta viitoarea ex-soacra...Poate cine stie...Daca nu ar fi inca 2 suflete care sa sufere pe langa mine...

Citat:

Sper ca nu te-a demoralizat avertismentul si ca vei continua sa scrii, macar aici.

Delia demoralizata? Nu cred...e pleonasm!

Va pup pe toate! Astept vesti de la barza Andreei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Noe, nu m-a demoralizat deloc subiectul....doar reactia unora,un pic,dar eu stiu ca oamenii sunt de toate felurile stiam asta de mult.Am vazut cateva cazuri in viata reala(,cunosc bine de ani de zile persoanele)de soacre/nurori in care din pacate...oamenii nu au putut fi rezonabili unii cu alti,macar civilizati si decenti fiind totusi in familie,si sincer mi-a parut rau...si m-am rugat celui de sus sa nu fiu pusa in asemenea situatii.Dar pana atunci mai este ....cred ma duc un pic cam departe in timp....si imi pastrez opiniile sanatoase!E minunat sa iubim dar cand se fac compromisuri mult prea mari,inadmisibile,nu mai e la fel de minunat.Am auzit un caz de iubire...bolnava sa-i zic asa,cand tanara sotie i-a cerut sotului sa o faca pe fosta lui prietena ,care era colega cu ei de universitate,sa dispara.Si au planuit totul,....a sa mentionez ca ambii aveau rezultate exceptionale la invatatura,....si au facut cea mai urata fapta posibila...si dupa cativa ani au fost prinsi binenteles.Stiu ca vorbesc aici de cazuri patologice....dar stiu si eu ca pasiunea orbeste...si e tare fain cand oamenii isi dau seama si refuza sa faca...chiar orice pentru a-si demonstra dragostea.(Imi place un barbat puternic,pe care nu-l bate vantul chiar in toate directiile,deci asta am in viziune cand ma gandsc cum vreau sa-l cresc pe Rudy)La asta se incadreaza si ....cerinte de genul "sa nu-ti vezi parintii,sa nu vorbesti cu ei deloc,dar nici macar la telefon...daca vrei sa fi cu mine".Fug sa-l duc pe Rudy la gradi.Am testele finale cumulative, greute foc saptamana asta si viitoare....sper sa le fac fata cu brio.

La multi ani pentru cei/cele care si-au sarbatorit ziua numelui!!!POLI,pupam pe Nicki al tau!!!
Am facut bradul,am pus poze aici http://good-times.webshots.com/photo/2857435590072337911PWHlxc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mnneee, nu mi-e mai bine, multumesc de intrebare STEFANNA. Se pare ca am agatat o bacterie din spital, de aia tusesc de 5 saptamani. Am facut in sfarsit sapt trecuta analiza de sange sa vad valorile pt infectii, au iesit mari, mi-a dat antibiotic dupa ureche. M-am simtit mai bine, dar nu cine stie ce, m-am dus din nou sa-mi faca anlize sa vada CE bacterie e, sa-mi dea antibiotic tintit, sa treaca odata. Primesc rezultatele miercuri. Imi vine sa ma duc cu o lista cu ce antibiotice se dau pt ce bacterii… nu e doctorita mea, e o inlocuitoare, si mi se pare ca se tot taraie in timp ce eu dau coltzul aici. Oana a fost OK, si intre timp iar a inceput cu muci si un pic de tuse. Ea e la a doua, si eu tot la prima “raceala”
Nu cred ca mai mergem in Ro in decembrie, nu ma simt in stare, o las pe ianuarie…

Pupici!!
O fi nascut ANDREEA?

Unde-I subiectul cu soacre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

No....am venit de la gradinitza....si am ramas perplexa;deci inca pot sa fiu uimita,nu le-am auzit chiar pe toate.Vineri are Rudy serbarea....iar "costumul"...va fi cel de baie,...BONNNN,...si i duc lui Rudy pantalonasii de baie plus tricoasul,...la care educatoarea imi spune ca baietii vor fi la bustul gol,doar pantalonasi....si fetele doar in chilotei de baie.Acuma...eu stiu ca stam in Florida...dar....asta e totusi serbarea de craciun...unde vine si Mos Craciun la sfarsit sa lea cadouri.Sincer am emotii...si nu sunt tocmai indragostita de ideea asta...de "costumare" pentru serbare.Hai sa nu disper....dumnezeu cu mila,....dar daca aveam fetita zau ca as fi protestat pe acolo,...cum fratele meu sa ....nici nu mai spun.Oare imbatranesc sau lumea asta se schimba...cu o viteza....cu care eu nu pot sa tin pasul?Tare curioasa sunt...ce o sa iasa...deja am emotiiCu cat ma gandesc mai mult....cu atat imi displace ideea mai tare.Sunt atat de multe posibilitati de costumari faine si de scenete de craciun pe care copii sa le prezinte si sa invete ceva din ele;E sarbarea de Craciun...nu de sfarsit de an scolar;sunt dezamagita zau.Intre educatoare,cam 3 sferturi sunt femei de peste 40 de ani,...mi-ar fi placut o idee mai conservatoare,plus ca vor veni multi bunici;mai,...eu o sa le zic ceva ,macar sa le intreb daca nu e prea tarziu,...sa schimbe;ma supara atat de tare ideea de-mi vine sa ma dau cu fundu de pamant,chiar nu-mi place.Oare cum de au fost cu taotele de acord cu asa ceva?Serbarea se tine la gradinita,nu pe plaja,.....Nu o sa le spun cat de tare nu imi place...,dar le zic macar cum as fi vazut eu o serbare cu ingerasi,cu magii care vin la Isus sa-l caute,...cu steaua,....chiar se poate face ceva superb....care are legatura cu religia,caci pana la urma rmei asta sarbatorim de Craciun

Catrinel ,uite aici subiectul cu pricina daca vrei sa citesti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145010&whichpage=1
Insanatosire grabnica!!!Ia si ceva pentru intarirea imunitatii ,echinaceea,propolis,lamaie,miere,ceapa usturoi,ceaiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

stati c-am fost optimista, cred ca am incasat si ceva de la oana, peste ce aveam. maine ma duc la doctor iar, ca nu poa' sa-mi mai dea 2 tablete de antibiotic fara sa ma vada!!!

DELIA, iau vit C+Zinc. Mamaaaa, ce scandal la topicul ala, wow!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Catrinel_17

stati c-am fost optimista, cred ca am incasat si ceva de la oana, peste ce aveam. maine ma duc la doctor iar, ca nu poa' sa-mi mai dea 2 tablete de antibiotic fara sa ma vada!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Sanatate!

Uite de ce nu intru eu decat pe maxim 4 topicuri pe DC...aici parca e intrecere...Delia nu stiu despre ce e vorba la topicul ala, dar sunt convinsa ca te-au calcat tare pe picior de ai ripostat...Oare de ce nu se inghesuie lumea si la umanitare cu donatii(mai ales in perioada asta!)...ca la dat sfaturi nu ne intrece nimeni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Stati linistite, n-am nascut ! Nici nu mi-a trecut vreodata prin minte ca as putea sa nasc a doua oara chiar la termen sau, ma rog, dupa saptamana 39, dar se pare ca bebita este foarte incapatanata (desi nu e Berbec :)) si face doar ce vea ea. Deja.
Am fost iar la o cardiotocografie ieri si nu dadea semne ca ar vrea sa iasa. Doar se misca foarte mult, ca de obicei. Ma mir ca mai are loc! Tonusul era usor crescut insa, deci nu ar mai trebui sa-i ia mult sa se hotarasca sa facem cunostinta
Nu prea mai am chef de nimic, m-a parasit si pofta de mancare (ceea ce nu e chiar rau), ma tot legan dintr-un loc intr-altul incercand sa fac cat mai multa miscare. Conduc, merg la piata, vineri m-am plimbat vreo 3 ore prin Bucurestiul vechi in cautare de cercelusi vechi (ca mi se pune cate o pata zilnic :)) si, la sfarsitul unei zile pline de miscare as putea jura ca voi naste. Aiurea!
Am luat 12 kg si sunt mandra de asta, doar ca de vreo cateva zile nu mai pot purta verigheta si m-am cam umflat si la fata. Deh, varsta...
Tati se roaga sa nasc sambata (si duce munca de lamurire cu burtica) ca sa-si termine treburile acestei saptamani, cea mai plina din decembrie. De altfel, are evenimente pe care eu insami le-am programat de cateva luni, fara sa ma gandesc ca nu voi putea fi prezenta. Era perioada in care ramasesem fara neuroni
Printesa T. este destul de capricioasa, motiv pentru care Mos Nicolae nu i-a adus decat o infima parte din cadourile pregatite, asta neansemnand insa ca a inteles ceva. I-am pus in ghetutele pe care si le-a lustruit indelung sambata seara, fructe, dulciuri, nuielusa, un pitic mic si un DVD si o scrisoare de ma Mos. Am fost convinsa (partial, e adevarat!) ca va intelege ceva din ea si se va conforma dar nu a fost asa. A ascultat cu atentie "tot ce i-a scris Mosul" si a concluzionat : "Eu n-am sa mananc fructe si legume si nici nu pot sa fiu mereu cuminte!!!". Si..."arunca scrisoarea!"
Si ea va fi fulg, sper sa reusesc in timp util sa-i fac un costumas si, mai ales sa pot ajunge la serbarea de pe 19.
M-a intrebat alaltaieri seara, in timp ce ne giugiuleam la ea in patut: "Nu-i asa ca este una din ultimele nopti in care suntem doar noi doua?! Dupa aceea surioara va asculta toate secretele noastre?!" Evident ca am plans rau, ca de fiecare data cand sesizez o anumita privire la ea...
In rest, abia astept sa nasc si sa incepem viata in 4 si sper sa nu se aglomereze prea tare casa cu diverse "ajutoare". Mama sta de vreo 2 saptamani "cu arma la picior", doar doar o sun sa vina iar socrul abia asteapta sa plimbe pitica prin parc. Soacra...se abtine, inca nu s-a obisnuit cu ideea de a avea inca o nepoata si inca o ameninta pe T. ca "nu va mai fi nimic ca inainte"
Iar eu nu vreau in preajma decat bona care pleaca la sfarsit de program,isi ia singura de mancare din frigider si ma ajuta cu tot sufletul, fara sa ma incurce. Restul raman tot musafiri.

Aida, ce fete frumoase aveti!!! Seamana mult intre ele, mai pitin la buze. Abia astept sa o vad pe micuta in carne si oase, dupa ce toti ecografistii s-au minunat de buzele ei groase :)
Cand nasc voi trimite mesaje (ca si data trecuta, probabil tot dupa cateva minute) tuturor fetelor ale caror numere le am. Ma bazez pe ele sa va anunte Cum se mai comporta Alex cu Sofia?

Mihaser, si noi purtam inca tot 98-104 si avem...13,800 kg, in timp ce nepotelul a ajuns la 9 la aproape 9 luni!
Si tocmai traversam o perioada in care refuza sa manance mai mereu si nici nu mai stiu ce sa-i pun in farfurie.Evident, carnita ramane la loc de cinste si, mai nou a descoperit clatitele (in compozitia carora pun mult mar ras, sa o mai pacalesc cu ceva vitamine :))

Carmenpit, voi cu ce greutate/inaltime va laudati?

Aalina, ce mai faceti voi, cum se mai simte taticul Anei? Ana este tot silfida precum d-ra mea?

Delia si pe mine m-ar indispune destul de mult o serbare de Craciun cu tinute atat de...sumare si complet neadecvate unui astfel de moment! Parintii nu au nimic de spus? Cat despre soacra...

Polixeni, felicitari pentru noul job! Sunt sigura ca vei face fata cu brio si vei depasi perioada dificila a acomodarii.

Catrinel, biata de tine, n-ai avut un sfarsit de toamna prea dragut! Mai suporti sa inghiti ceva? Cu Oana cine sta atunci cand tu nu te simti bine? Sau faceti schimb de virusi ?
Cu fitze si toane va confruntati?

Alina, te simti bine? Tot foarte activa?
La serbarea nostra sunt primiti si parintii si sper sa fie sanatosi toti. Sau...cu masca pe figura

Noe, pt. ca le mai tii pe fete la curent. Poate data viitoare reusim sa bem o cafea sa vorbim mai multe. Daca nu nasc pana joi, trec pe acolo cu pitica pe la pranz, le lasam sa se zbenguie si stam si noi la taclale. Ce zici?

Irina, iar m-am minunat de Andrei cel cu alura de baiat mare si serios! Voi sunteti inalti? Noi facem bradul intotdeauna pe 24 seara, atunci cand copii dorm, niciodata mai devreme. De altfel, T. stie ca bradul vine tot de la Mos, asa cum si noi am stiut toata copilaria. Este un moment pe care as vrea sa-l pastrez neschimbat.Pozele sunt din casa cea noua? Sper ca ati sfintit-o repejor, sa va mearga bine de tot in ea.

Ciuf, ce mai e cu tine?

Stefanna, imi fac timp si iti scriu, promit!

Intrebare: Mai este vreun ghiocel care doarme cu pampers noaptea? Si pe care-l umple pana la refuz? Deja imi fac probleme, desi dr. mi-a spus sa nu chinui copilul si sa i-l las pana il gasesc uscat dimineata cateva zile la rand. Ma rog, acum este si frig si, e adevarat, nici n-am chef sa ma trezesc din ora-n ora sa o pun pe olita.

Micaalsa, Tania, Adar, Catrinuta, Serj, Nshiro, Dianad ce mai feceti? Si toate celelalte prietene virtuale dragi?

Aha, stiu! Asteptati sa mai apara un fratior/surioara de ghiocel ca sa scoateti capsorul din gaoace.

Va multumesc tuturor pentru galerie, desi fiica-mii nu pare sa-i pese si...am pus poze in contul comun.

Va pup pe toate si poate mai reusesc sa va scriu acompaniata de furtuna din burtica.

Andreea, mamica de fetita frumusica (28. 03.2006) si 39 + cu

Mergi la inceput

Salut!

Ne-a sosit costumul de fulg...e foarte pe gustul meu!..Sper sa-i placa si feciorului.
Acum am alta dilema...Cu ce incalt fulgul?

Andreea ce fain ca mai un pic si o sa vazi papusa mica. Ce sigura ai fost tu ca o sa ai inca o fetita...imi aduc aminte cand imi spuneai sa fac eu baieti, ca faci tu fetite (pe vremea cand credeam ca Eli e Stefan...acum 2 ani!)
Faze de genul hai sa stam noi 2 si lasa pe bebe altcuiva vor mai fi...Cristi si acum nu ii cedeaza locul langa mine in pat daca dormim toti 3...dar e nevoit...ca Eli e viermushica si se baga si in gaura de sarpe. De multe ori o adormim pe ea si apoi el se baga in sufletul meu ca sa ii fie bine...imi arata cu aratatorul unde sa o pun pe Eli ca sa nu ne mai stea in cale...nu scoate un sunet sa nu o trezeasca!
Printesa T nu cred ca va manca fructe si legume...Eu toata copilaria nu am avut altceva la masa decat pulpe de pui si sunca presata. Iti jur...nu mancam nimic altceva...Se ruga mama saraca, ma faceam ca vomit, etc...Acum ca-s ditamai si ma chinui sa-mi bag legume pe gat...Mi-am propus ca in 2010 sa pap ovo-lacto-vegetarian...Avem contract cu o ferma si o sa ne livreze toata vara un cos cu legume bio pe sapt si ar fi pacat sa se strice prin bucatarie.

Ma duc pe contul comun sa vad pozele!

Mergi la inceput