*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Si eu am fost azi sa inchiriez costum de fulg ptr serbare...nu prea mi-a placut ce aveau...mai bine ca am cumparat costum de Spiderman luna trecuta...
Mai caut fulg...poate gaseasc altceva!

Andreeeeaaaaa! Ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

AIDA am vazut pozele voastre.Sinr superbe, si tu arati minunat, nici nu zici ca ai fost insarcinata numai in urma ca 2 luni.Iar Sophia e copia fidela a Alexandrei. Cati cm are Alex ca mie mi se pare mai lunguta decat Bianca.
ANDREEA ai scos bebita la vedere?
ALINA, la tine Marc face fitze de cand te stie cu bebe la purtaor?
CATRINEL esti mai bine?
Ce liniste e aici... toata lumea e la cumparaturi de Craciun?!
Va pupic si sa aveti un week-end frumos

Stefanna mami de fetita si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hei, a venit la voi mos Nicolae?

la noi vine in noaptea asta, cizmulitele-s in geam, mosul a avut multi copii de vizitat, a pierdut cam multa vreme pe la cumparaturi, dar a luat multe cadouri, in special lui Marc

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 36+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

MIHA, eu ii inchiriasem lui Marc un costumas super de Iepurila (pana la urma trebuia sa fie iepuras), dar a trebuit sa renunt, ca daca serbarea va fi fara parinti, nu le mai trebuie costume, vine mosul, spun poezia si gata

STEFANNA, Marc abia asteapta surioara, ma tot intreaba cand o aducem acasa, ba chiar si-ar dori si un fratior, asa zice el la toata lumea, ca vrea si surioara si fratior Aaa, si vrea sa o cheme Maria pe surioara

ANDREEA, noutati?
incepem galeria?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 36+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Stefanna,
Alexandra este foarte inalta, pt virsta ei. Am masurat-o azi, (in martie avea 1m inaltime), si vad ca are 1m si 11 cm inaltime. Medicul de familie a zis ca e asa de inalta din cauza ca si noi, parintii, suntem inalti (eu am 1.73cm, tati are 1.86cm)

Multam mult pt aprecieri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Eu sunt convinsa ca Andreea a nascut, fetelor. Abia astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Daaaa, si eu cred ca Andreea a nascut.

Poli, am uitat sa-ti spun ca am vazut si pozele voastre si ca aratati senzational ! Felicitari pentru noul job, tu lucrezi cu copiii ? Esti educatoare ?

Aida, wow, 111 cm !! Super. Mi-a mai venit inima la loc, eu nici nu mai am curaj sa-l masor, cred ca o avea 120 cm ... si vreo 24 kg ! Deja ii cumpar haine pt copii de 6 ani ...

Delia, where are you ? Am facut si noi bradutul aseara, caci nu am mai scapat de gura lui Andrei ...
Pozele doveditoare aici : http://family.webshots.com/album/575809918FhfPnC

La noi a venit mos Nicolae cu multe dulciuri, fructe, si cu un dispozitiv electronic ce consta in 2 mini-ecrane, unul cu DVD-player si altul fara, ce se pun in spatele tetierelor la masina, pentru a viziona puiul desene animate in timpul drumurilor lungi ....
M-a amuzat ca toata noaptea s-a foit, s-a sculat sa faca pipi de vreo 2 ori - si de fiecare data ma punea sa aprind becul sa vada pantofii pe hol, o fi venit Mosul ?? Aoleu ca am dormit cu grija ca nu mai apuc sa pun cadourile in pantofi fara sa fiu surprinsa in flagrant ...
La ghioceii nostri cu ce a venit Mosul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Si eu cred ca a nascut Andreea! Sper ca totul e ok.

Irina am vazut pozele cu Andrei in asteptarea Mosului. Ce cadouri super! Si sotul se orientase spre un dvd special ptr copilasi dar zicea ca era cam de 3 ori mai mult la pret decat unul obisnuit.

Am gasit un costumas cat de cat pe placul meu www.kidstyle.ro/costum_fulg_nea_baiat.html" target="_blank">aici...sper sa-l primesc in timp util...daca nu o sa il iau pe cel pe care l-am rezervat.

Cri a comentat anul asta la cadouri...Tirul trebuia sa aiba si telecomanda, iar de la vecina a primit o bluza alba ca sa fie fulg...dar fara pantaloni (a comentat feciorul meu!)
Mult bun simt mai are!

Noi suntem mai maruntei purtam inca 98-104 Cri, iar Eli 80-86
Asa sunt si parintii!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ghiciti cu cine m-am intalnit azi in Mall?
cu Andreea:-)) si cu bb inca in burtica
any time now

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna dimineata tuturor!!
In primul rand vreau sa multumesc pt urarile de ieri!!
Vreau sa urez si eu "La multi ani!!" tuturor celor care si-au serbat ziua de nume sau de nastere in perioada aceasta!

Andreea tinem pumnii si iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe de nota 10!!!

Irina multumesc foarte mult pt complimente! Acum lucrez ca profesoara de engleza la una dintre cele mai bune scoli private de aici..deci,iti dai seama ce pretentii au si ce stres e pe mine.Mai ales ca imi vine sefa in inspectie foarte des.Am si grupe de adulti si acolo sa vezi distractie...dar imi place ce fac si sper sa dureze Vai ce bradut frumos aveti!!!Si noi am facut bradul de saptamana trecuta.Aici se fac bradutii de prin noiembrie.Si eu am facut-o mai mult pt Nick sa se sature de el.Insa de Mos Craciun ii e frica

Miha deci Cri face serbare la gradi...noua nu ne-a zis nimeni nimic de nici o serbare...in general se cam evita serbarile (si la scoala unde lucrez eu),din cauza gripei...dar tare mult mi-as fi dorit sa-l vad si eu pe Nick in costumas....

Alinaalex mai ai putin si tu!!! Tinem pumnii!!

Stefanna hmm urmezi si tu imediat!!Va doresc tot binele fetelor!!

Si pt ca tot vorbeati de inaltime si greutate...noi stam cam asa : 17kg si 98cm...da ,pediatrul mi-a zis sa am grija cata mancare ii dau sa nu se mai ingrase....desi mie nu mi se pare ca e gras si nici nu-l oblig sa pape daca nu vrea.Sper ca la un moment dat sa-si dea drumul si sa se inalte un pic.

Mergi la inceput