*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*
Raspunsuri - Pagina 15
ANDREEA GEORGIANA spune:
La multi ani tuturor Andreilor! Sa fiti sanatosi cu totii, cuminti si plini de noroc!
Andrei (Doina Cel) 
Andrei (Irina) 
Andrei (Aileana) 
Andreea (Adar
) 
Noi mergem astazi la o noua cardiotocografie si...asteptam. Am contractii de cateva zile, unele dureroase dar inca nu au inceput cele...hotaratoare. Abia asteptam momentul, chiar daca surioara mai mare (desi se bate cu pumnii-n piept ca va face si va drege :)) este din ce in ce mai capricioasa si mai plina de toane, fitze, pretentii ciudate si, exact cum spuneau Stefanna si Aalina, plange din orice, refuza sa stea cu papucii de casa, se taraste pe gresia rece (motiv de muci permanenti :)). Ma enerveaza rau dar imi este si mila de ea, saracuta. Ce-o fi in sufletelul ei?!?
tuturor pentru ganduri si va vizitez mai spre seara.
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA GEORGIANA Abia asteptam momentul, chiar daca surioara mai mare (desi se bate cu pumnii-n piept ca va face si va drege :)) este din ce in ce mai capricioasa si mai plina de toane, fitze, pretentii ciudate si, exact cum spuneau Stefanna si Aalina, plange din orice, refuza sa stea cu papucii de casa, se taraste pe gresia rece (motiv de muci permanenti :)). Ma enerveaza rau dar imi este si mila de ea, saracuta. Ce-o fi in sufletelul ei?!? Oamenii se schimba.De obicei...in rau. |
Off si asta e doar inceputul...
Trebuie sa va pregatiti o ora speciala din zi in care amandoi parintii sa va jucati numai cu Theea...altfel va fi crunt!
Nu vreau sa va speriati...ci doar sa va pregatiti.
Sa ii luati si un cadou din partea surioarei mai mici ptr cand vine acasa de la spital. Chiar conteaza! Sa-i tot repetati ca surioara l-a luat special ptr ea.

Delia21 spune:
O prietena si-a adus acsa fetita anul trecut ...avand si un baietel de aproape 5 ani....si la vreo 2 zile o intraba pe mami lui fratele mai mare:mami but for how long Eva is going to liv with us?,adica mami pentru cat timp va locui Eva la noi?M-a distrat tare de tot intrebarea pustiului.....![]()
aida_o spune:
La Multi Ani pentru toti Andreii si Andreele :)
Confirm ca si la noi in ograda avem una bucata de Alex cu toane, mai ales de cind a aparut Sophia. Noi i-am luat Alexandrei o papusa care arata mult a bebelus, si am avut-o in bagajul de spital. Asa ca, atunci cind a venit Alex in vizita la noi, sa o vada pe Sophia, i-am spus ca papusica e cadou de la Sophia, ca sa aiba si ea bebelusa ei.
Acum, de Craciun, va primi un set de carucior + scoica + olita si altele, tot pentru papusile ei (aici poza). Asta in afara de www.amazon.com/My-Little-Pony-Storybook-Collection/dp/0060744472" target="_blank">o carte cu ponei (My Little Pony) si niste ponei din colectia respectiva, ca e innebunita dupa ei.
alinaalex spune:
LA MULTI ANI romanilor de pretutindeni!
Marc e in oras cu tati la festivitatile de ziua nationala.![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
35+ cu 
pozele noastre
alinaalex spune:
ANDREEA, deci mai ai putin de tot.
Tinem pumnii!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
36+ cu 
pozele noastre
Delia21 spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!!!,Ma incearca asa...un sentiment de amaraciune doar,...la gandul ca la conducere...e o sleahta de personaje care nu pot sa vada mai departe de propria farurie.Din tara aud numai vesti ingrijoratoare...si desi m-am fi dus la vot in turul 2,..dar din pacate chiar nu am pe cine sa votez.Mai bine schimb subiectul....
aida_o spune:
Andreea Georgiana,
cine ne anunta si pe noi, cind nasti?
citeam acum pe CNN (aici www.cnn.com/2009/HEALTH/12/03/h1n1.kids.dangers/index.html" target="_blank">http://www.cnn.com/2009/HEALTH/12/03/h1n1.kids.dangers/index.html) despre o fetita care a fost testata pt H1N1 si testul a iesit negativ, de 2 ori, desi avea clar simptomele, si era in stare grava... nu ma mir, am mai auzit de erori in ce priveste testele astea...
carmenpit77 spune:
buna fetele
astazi ali are lectie deschisa la camin. au fost toti copilasii imbracati in alb, parca erau niste ingerasi
am cautat ieri toata ziua o rochita alba ca nu aveam, dar a mritat efortul
si la noi va fi serbarea d craciun fara parinti, e foarte trist dar e spre binele copilasilor nostrii
Irina71 spune:
Andreea ..... ai nascut deja ?
Da-ne un semn mic.
Asteptam cu nerabdare. 
Hai, bebeeee ! 

Carmen, cum, lectie deschisa ? Nu serbare ? Sa ne povestesti cum a fost. 
Aida, Doamne fereste ! Brrr ... 
ciuf, haide, zau .... lipsesti de mult.
Eu vorbesc ?!
Dar chiar mi-e dor de postarile tale. 
Delia, hmmmmm ... mare dreptate ai cu alegerile astea. Cred ca si eu o sa lipsesc de la votare, mai ales ca se anunta si vreme rea ....
Zici ca ai facut deja bradul ? vrem poze ! 
La noi a plecat bunica si acum suntem doar noi trei, pana pe 18 cand o sa plecam noi la ea.
Petrecem acolo Craciunul. Adica speram, caci vremea e foarte imprevizibila si noi am mai ramas odata inzapeziti prin Baragan, nici nu mai vreau sa-mi amintesc ...