*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna!

Catrinelu multam!
Lasa-i pe astia cu gripa sa se agite...ca asa a fost si cu aviara...au macelarit bietele pasari degeaba!

Diana am trimis pe contul comun ceva in engleza despre acest medicament. Am luat si eu luna asta 2 sticle ptr noi si mama si una ptr o prietena...Eu le-am luat sa fie...ca si pe Cri il mai doare urechea si daca nu-si mai face Otocalm-ul efectul sa am ceva in casa.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La noi nici nu se va sti cati bolnavi de gripa noua vom avea: luni ministerul sanatatii a hotarat ca testele care confirma gripa asta sa fie facute doar pentru cazurile grave, iar ceilalti sa stea acasa si sa se trateze cu antitermicele clasice in cazul gripei obisnuite. Asa ca stau in medical acasa o saptamana si sper ca nu am gripa noua-medicul de familie nu s-a ingrijorat de simptomele mele- si in plus imi lipsesc si tusea seaca si secretiile nazale apoase. E o viroza si atat si daca nu ar fi fost isteria asta cu porcina- luni elevii de la clasa a 10 m-au intreabat de ce am venit la scoala daca tusesc- nu as fi obtinut atat de usor un medical.Ciuf, cum se simte Eva? Din cate ai scris, am inteles ca la voi nu e isterie, e tratata ca o gripa obisnuita. La voi se fac campanii de vaccinare in masa?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Mihaser, multumesc pentru prospect. Cristian cate otite are la activ? cere des otocalm?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Salut!

Diana Cri nu a facut otita...l-a durut urechea de 2 ori....prima data pe 14 febr si a doua oara cam acum 2 sapt. I-am pus doar o data Otocalm si i-a trecut...ma bucur ca asta se da pe gura pt ca nu suporta sa ii pun in urechi.

Cea mai tare faza cu gripa porcina e ca aia din Winnie the Pooh...ei au masti si pe Piglet o izoleaza cu o pluta

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MIHA,...cum zicea cineva...lumea asta trebuie innebunita cumva ...din cand in cand.

MICAALSA,Aida ce faceti?Pozici recente ca sa va vedem cum cresteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Delia,
Noi suntem bine, doar ca e mai greu cu timpul liber... de-asta nu mai scriu prea des. Sophia a inceput sa gingure si sa ne recunoasca, si sigur ca vrea atentie.
Am trimis acum citeva zile poze pe contul comun :)

Apropos de gripa porcina - aici a sosit vaccinul de vreo 2 saptamini, dar inca nu mi-am facut timp sa merg. Mi se pare aiurea ca nu se fac programari, si n-am curaj sa ma duc cu 2 copii asa de mici si nerabdatori, sa astept cine stie cit pina-mi vine rindul. Asa ca mai stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetele,
noi sintem in plina mutare, insa nu m-am putut abtine sa nu scriu dupa ce am vazut pozele Alexandrei si Sophiei.... parca sint una si aceeasi( doar ca Alex avea ceva mai mult par).AIDA, da nu ai laptic suficient, ca vazui gazuta ca papa de la bibe.... cand ma gandesc la clipele f curande cand voi fi si eu in aceeasi ipostaza.Deja am 23 de saptamani, aproape 24.Nu stiu cand a trecut timpul.Inca o data sa iti traiasca fetitele sint superbe, superbe.
CIUF multa sanatate la Eva.
Gata plec, ca am de impachetat gramada.Pupci de la cord

Stefanna mami de fetita si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare dragele mele,
De ieri am ramas fara job din motive de resurse financiare. Eu lucram pentru o cmpanie non-profit care depindeau de ajutoare de la stat. 5 pozitii au fost eliminate si a mea a fost una din ele. Pe de o parte ar trebui sa ma bucur ca in sfarsit voi avea mai mult timp pentru copilasi, pentru scoala ... Pe de alta parte asa mult imi placea sa fiu acolo, m-am atasat de compania aia, de oamenii care lucrau pentru ea.
Ieri am fost sa imi strang tot calabalacul si ma voi duce luni sa muncesc o zi intreaga sa mai termin ddin ce aveam de facut. Ei mi-au oferit alte pozitii sa aplic, dar am hotarat ca e mai bine sa ma concentrez asupra scolii si familiei. Umblam asa ca un barazaune fara cap.
Luca a facut si el miercuri 6 anisori. Maine avem musafiri si trebuie sa incep pregatirile.
Eva se simte bine acum. A inceput sa mearga iar la gradinita. Aseara a fost asa de bine ca am fost numai eu cu copiii acasa si ne-am jucat, ne-am filmat.
Stefanna, unde va mutati? Cum te simti?
Noe, ce faceti? Hai mai spune-ne de Bia.
Acum sper sa scriu si eu mai des.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Saluti!

Pup si eu pe fuga ghiocei si fratiori/surioare de ghiocei...Sunt pe fuga...mai un pic si imbarcarea spre casa...ptr intalnirea de 10 ani...Ma duc singura, pe mandrul il las cu kinderimea...
Se tine la restaurantul unde i-am rupt turta lui Eli, fara profi...doar noi...majoritatea...sa speram!

Va pup!

PS Mi-am facut analize si au iesit ok...asa ca nu am pb de sanatate...sunt apta de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CIUF,pup pe lucut si i uram din suflet LA MULTI ANI,copilarie frumoasa si norocul sa fie cu el in fiecare clipa!!!Foarte bine ca te gandesti la partea buna...si nu e putin lucru ca vei avea mai mult timp pentru copilasi.Vorbim cand poti.

Miha,distractie placuta si sa vedem pozele!

Mergi la inceput