*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Stefanna,
Multam pt aprecieri, intr-adevar ma uit la poze si seamana foarte bine, cu exceptia lungimii (abundentei) parului, si a buzelor care la Sophia sunt mai subtiri. Tin minte ca la Alexandra asta m-a uimit de cind s-a nascut, ca era o mica Angelina Jolie :)
Unde va mutati? In acelasi oras?
Hai ca imediat trec saptaminile, si o sa-ti tii si tu bubulinul in brate :)

Da, am ramas fara lapte. Nu ma mir, pt ca am mincat foarte prost (si asta cind apucam sa maninc). Plus oboseala... se pare ca eu nu prea fac fatza oboselii, ca si la Alexandra am ramas fara lapte cind avea ea 2 luni jumate. Acum, Sophia a inceput (cam de o saptamina) sa doarma mai mult (adoarme pe la 11:30pm si se trezeste pe la 5-6 dimineata), si e ceva mai bine. A implinit 6 saptamini ieri, si nu-mi vine sa cred ce repede au trecut atitea saptamini.

Pina acum 2 saptamini, pe Sophia o culcam in pat cu mine, in camera ei (acolo aveam un pat pe care-l adusesem special). De cind am inceput sa o pun sa doarma in patul ei, singura, a inceput sa doarma mai mult. Probabil din cauza ca, imediat ce o auzeam ca scoate un sunet, faceam prostia sa-i pun imediat biberonul in gura. Ma gindeam ca asa o si hranesc, si evit si trezirea ei, plus ca nu voiam sa inceapa sa plinga si sa trezeasca toata casa. Inutil sa spun ca uneori nu ii era foame, deci ma trezeam degeaba. Acum, ca eu dorm inapoi in dormitorul mare, o aud prin baby monitor numai cind plinge (l-am dat eu mai incet), si nu ma mai trezesc la orice mica scrematura a Sophiei Asa dorm si eu mai mult, si ea, ca nu mai sunt linga ea, sa-i bag biberonul in gura la cel mai mic sunet.

mihaser,
distractie placuta acolo. eu nici nu mai tin minte cind am dansat ultima oara "in public". ca acasa dansez, cu Alexandra :)

ciuf,
deci tot raul inspre bine, hm? poate ca e mai bine asa, sa te poti dedica mai mult familiei. plus ca tu oricum aveai scoala, care iti ia destul de mult timp (cel putin cind trebuie sa inveti).
La Multi Ani lui Luca, dragul de el. 6 ani, wow... cresc copiii asa de repede, ca uneori ma intristez, gindindu-ma ca vor veni zile cind nu-i vom mai putea stringe-n brate cind avem noi chef... vor incepe sa faca nazuri si sa spuna ca ii sufocam, cu dragostea noastra.

am un fost coleg, care sta in Montreal si spune ca fata lui, in virsta de 14 ani, se jeneaza cind vine cu prietene acasa, sau cind unul din parinti raspunde la telefon, pentru ca, normal, ambii parinti vorbesc franceza cu accent romanesc. si m-a pus pe ginduri, serios, ca la asa ceva nu ma gindeam. ma astept la tot felul de nazuri, in perioada pubertatii/adolescentei, dar la treaba asta, ca vorbesti o limba cu accent romanesc, si ca ei se jeneaza sa te-auda prietenii, nu ma asteptam.

va pup, mai intru cind mai pot

Andreea Georgiana,
ce mai faci? ca tu esti urmatoarea care trebuie sa nasca. hai ca deja am emotii pentru tine :) ai intrat sau acum intri in saptamina 37 (luna a 9-a), deci poti naste oricind. aoleu, esti asa de aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

p.s.: ieri am vazut si eu, in sfirsit, filmul "Twilight". pina sa-l vad, nu-ntelegeam nebunia cu filmul asta, dar acum vad altfel obsesia cu filmul asta, si cu cartea. este foarte romantic, de fapt. acum astept sa apara urmarea, "New Moon" (pe 20 noiembrie, am auzit). vreau sa-l vad si pe-ala :) nu-mi vine sa cred ca mi-a placut filmul asta, am crezut ca numai adolescentele care lesina dupa Robert Pattinson sunt cele care se uita la asa ceva :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Aida,no ....ca am mai citit ceva nou,eu care credeam ca le stiu pe toate.Deci adolescentii se pot jena de accentul parintilor.Indraznesc sa intreb copilareste...intrebarea favorita a lui Rudy din ultimele cateva luni...."da de ce??Imigrantii...sunt cumva second class cetateni....sau de ce?Sper ....sa nu ma incerce dumnezeu cu dintr-astea........caci nu ma vad fiind indulgenta si senina.....cum imi place mie sa cred ca sunt in 98% dintre situatii.

Am ajuns azi la mall...si nu scapai...fara sa facem poze cu mos Craciun...desi nu era in program

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Da, AIDA, si mie mi.e groaza de asta. si de faptul ca n-o sa mai vrea sa vorbeasca romaneste. si asa a inceput sa vorbeasca mai prost de cand merge la gradi full time (9-3) si de cand sunt eu singura cu care vorbeste romaneste. las ca in decembrie poate mergem in ro.

ce e cu ANDREEA, stie cineva? sper ca e OK!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna fetelor,

Scriu pe fuga, asa cum fac aproape totul in ultima perioada. Bine ca mai pot sa fug :)
Am avut niste zile mai aiurea, cumnatul meu a facut un infarct acum 2 saptamani (39 de ani!!!) si am avut o gramada de griji si ganduri. Aviz fumatorilor! El a trebuit sa treaca prin asta ca sa-si dea seama de ce ii baraiam noi intr-una sa se lase...
De cateva zile stau acasa, fac ordine in dulapuri si incerc sa termin totul in timp util. Saptamana trecuta m-am speriat observand ca burtica mea nu mai creste si, evident, am dat buzna la dr. Intr-adevar, nu mai am prea mult lichid iar bebita nu mai ia spectaculos in greutate, asa cum a fost pitica "mare" care s-a impanat bine in ultima luna. Ma rog, eu eram la fel de impanata, mult peste normal :)
Acum am luat 10 kg si, oricat de mult as manca nu mai pun nimic, nici pe burtica nici in rest. Miercuri am urmatoarea eco si vom vedea cat a mai luat intr-o saptamana. Dimineata am o burtica minuscula, nu-mi pot explica asta. Bebita misca absolut incontinuu si este foarte vioaie si uneori am senzatia ca face fitness (si de asta nu se ingrasa:)). Ba mai mult, dupa ceea ce simt, cred ca are si niste gantere la ea, cu care s-a hotarat sa dea la parte toate organele mele interne, ficatul deranjand-o cel mai aprig :)
Astazi am intalnire cu anestezistul pentru stabilirea ultimelor detalii.
D-ra T. creste, doar ca in ultima vreme a devenit extrem de capricioasa, vrea mereu altceva sau pe altcineva in preajma, nu mananca mai deloc, miorlaie din orice, a invatat de la gradi sa zica "bleah" cand vede farfuria de mancare si sa aleaga, evident, doar carnita. Ma dispera pur si simplu. Mananca doar carne (mai nou si schnitzel), sandvisuri toast cu cascaval, paine prajita cu branza de vaci si alte cateva feluri de mancare (putine)si mai nimic altceva. Cand ii desfac o banana ii vine sa vomite, asa ca am lasat-o in pace. Dr. imi spune sa-i dau numai ceea ce vrea si sa o las in apele ei, ii va trece. Lapte insa bea dupa fiecare masa, cca 1-1,5 l/zi. Oricum cica ar fi cea mai ciudata varsta asta intre 3 si 4 ani. In rest este spirt, ca de obicei, nimic nu-i scapa, are pt. orice o replica potrivita si inca isi iubeste surioara si povesteste despre ea.

Aida, imi amintesc pozele cu burtica ta si constat ca a mea este jumatate ): Pupa fetele foarte frumoase!!! Sa stii ca si asta mica avea la eco niste buze imense sa sper sa nu se fi inselat ecograful...

Ciuf, sa-ti traiasca puii dulci, pupa-l tare pe Luk Muk cel mare si "responsabil"! Tot raul e spre bine, stai linistita, poate aveai nevoie de cateva luni doar pentru familie si propria-ti persoana.

Mihaser, chiar vrei sa devii manechin??? Hai cu poze!

Tania, la ce gradi ai dus-o pe Bia? E ok?

Catrinel, imi pare rau ca ai suferit si bine ca ai scapat de un mare stres! Ce face Onuta, ce mai zice?

Delia, am vazut si pozele voastre si...sunteti foarte mari! Si la fel de ...asemanatori , asa cum le sade bine mamelor si baieteilor!

Dianad, sunteti inca pe baricade sau v-au inchis si pe voi? Adica liceul... . Alex e bine, sanatos?

Noe, imi pare rau de ceea ce ti se intampla dar, asa cum spuneam si mai devreme, tot raul e spre bine si D-zeu are mereu planuri mai bune pentru noi. Cred cu tarie asta! Oricum, sunt ferm convinsa ca ai luat cea mai buna decizie pentru tine si Bia.

Aalina,Irina sunteti in regula?

Poli, cum e noul job? Te-ai acomodat usor? Nick cu cine sta?

Alinaalex, tu cum te simti, bebita cum "se comporta" in burtica si ce mai spune Marc despre asta?

Stefanna, astept vesti despre noua voastra viata, sper mult mai frumoasa!!!

Andreea, mamica de printesa dulce (28.03.2006) si 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ANDREEA, ma bucur ca mai dai si tu un semn de viata, sa stim ca esti ok. Wow, mai ai atat de putin, maine-poimaine facem galerie la bebita, esti urmatoarea pe lista de nasteri
imi pare rau pt. cumnatul tau, cum se mai simte acum?
asa si sotul meu, fumeaza un pachet pe zi, toata ziua se "infumureaza", nici nu mai stiu ce sa -i mai zic sa-l conving sa mai reduca macar din ele. Si eu sunt fumatoare, dar niciodata n-am depasit cateva tigari pe zi.

De azi sunt si eu acasa, desi am zis ca mai stau la servici pana in decembrie, deocamdata mi-am luat concediu de odihna (mai aveam destule zile ramase si ar fi pacat de ele), ca s-ar putea , dupa ultimele zvonuri, sa ne trimita in concediu fara plata 4 zile luna asta si 4 zile luna viitoare, stiti voi, zilele alea de concediu fara plata a bugetarilor de care tot vb guvernantii in ultimul timp. Asa ca mai bine stau acasa. Oricum nu mai am mult.
Eu sunt bine, chiar plina de energie, si, ca si tine ANDREEA, imi fac cu ocazia asta ordine in casa, dulapuri, etc. Oricum deja abia ma mai imparteam intre servici, copil, casa.
Ma si mir cum am rezistat atata, spre deosebire de sarcina cu Marc, cand am avut vreme sa ma odihnesc mult mai mult.
Si eu am pus numai 10 kg pana acum, dar nici nu ma pot lauda ca mananc cine stie ce, parca nici nu incape, mai mult ciugulesc. In schimb mananc multe fructe.
Bebita e hiperactiva, zi si noapte se invarte, suceste, rare-s momentele in care sta linistita. Am fost la eco sapt. trecuta, lichid era mai putin, dar cica ar fi normal. Dar la mine parca burtica e mai mare decat la prima sarcina, mai ales seara pare mai mare, probabil si pt. nu am pus deloc kile pe mine, decat pe burta.
Marc e si el plin de energie, abia ii mai fac fata , e plin de pretentii, si el a invatat sa faca "bleah" daca nu-i place ceva (evident, de la gradi),nu mananca nici un fel de supa, asta cel putin acasa, ca la gradi mai gusta macar, asta ma deranjeaza, dar in rest n-avem probleme cu mancarea, mannca aprox. orice, in special fructe, legume, carnita si bineinteles, lapte la greu - cam 1,5 l pe zi. Si parca s-a mai ingrasat, s-a mai implinit un pic.

Fug ca mai am niste treaba si revin un pic mai tarziu.
V-am pupat

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 34+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ok, noi acasa, oana cu febra. la ea la gradi e un caz de gripa porcina, asa ca acum cu febra ei, e si ea suspecta. daca mai are febra pana miercuri, ii face un test. nu se fac mai devreme, ca pot iesi negative. eu am otita si-s pe antibiotic.
sa ne tinenti pumnii sa fie bine. sa treaca gripa cu bine, daca e, si dupa aia am un stress in minus

andreea, alina, ma bucur ca ati scris. aveti grija de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am revenit si eu pe baricade dintr-un voiaj fulger pana acasa...La intalnire a fost super...a ramas stabilit sa ne mai vedem si anul viitor! Am primit si poze...trebuie sa selectez cateva sa pun pe net!

Urla Eli pe langa mine...Mi-a stricat un laptop mai vechi si la asta nu are acces...Si moare!

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CATRINEL, multa sanatate si tie si lui Oana, va tinem pumnii sa fie bine!

MIHA, asteptam pozele de la intalnirea cu colegii
wow, ce fain, ai fost singura! cum s-a descurcat sotul fara tine cu kinderimea?

STEFANNA, dar unde va mutati? ce mai face burtica?

AIDA, uite ce trece timpul! chiar fetele tale seamana f. mult. Am vazut ultimele poze pe care le-ai trimis si sunt tare dulci

CIUF, imi pare rau ca ai ramas fara job, mai ales ca-ti placea ceea ce faci, dar, vorba ta, macar ai mai mult timp sa stai cu copiii.
LA MULTI ANI fericiti LUCA, la implinirea celor 6 anisori!

NOE, imi pare tare rau ca treceti prin asta, sper sa se rezolve si sa fie cum e mai bine pt. Bia

MICAALSA, voi ce mai faceti? ce fac fetele? merge Iulia la gradi?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 34+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Catrinel, sanatate multa si...sper sa nu va pocneasca "porcina"! Oricum eu sunt sceptica referitor la existenta ei...

Mihaser, poze, da? Bine ca te-ai distrat si ai evedat si tu un pic.

Alina, tu aveai burtica mare de multa vreme :) A mea este foarte mica mai ales dimineata si nu-mi amintesc sa fi fost asa la sarcina anterioara. Seara este imensa, desi nu ma omor cu prea multa mancare, preferand muuuulte fructe si...seminte de floarea soarelui :).

Ieri am avut intalnire cu anestezistul si neonatologul si mi s-au facut si un set de analize + cardiotocografie. Pitica este foarte bine, s-a miscat intr-una si am apasat butonul non-stop Nu s-au semnalat contractii, asa ca se pare ca mai asteptam un pic. Maine am ecografie si control. Sunt in 36 +, deci cu o saptamana mai devreme decat calculasem eu. Deh, batranetea! Oricum, mi-a mai venit inima la loc.

Mai stiti ceva de Catrinuta???

Pup si...mai trec pe aici, ca tot sunt acasa.

Andreea, mamica de printesa dulce (28.03.2006) si 36+ cu

Mergi la inceput