*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,...offf,tin pumnii sa treaca Eva cu bine peste virusul asta!!!!No ca la asa ceva nu ma asteptam,dar las ca trece.Atentie mare si sa nu luati toti ceilalti!Astept pozele...nici o graba ca tot pe aci sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ciuf, sper sa-i treaca repede si sa se refaca printesa
tocmai v-am admirat si eu pozele pe webshotsce norocosi sunteti ca locuiti intr-o zona de munte asa frumoasa...
despre gripa asta-- e mai mult panica asta bagata pe gat de presa, citeam si la generale-- fetitele Oanei_C si a lui Anca_nu_stiu_cat au avut porcina si s-a manifestat ca o gripa normala...
Tin pumnii sa scapati repede de virus si sa nu il luati si voi

de Kim si de Alicia mai stiti ceva? sper ca sunt ok..

eu am tinut ieri Bia acasa, la ei la scoala au inchis middle si high-school si in weekend dezinfecteaza tot, asa ca pana luni sper sa fie mai roz situatia...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noe, asa e. E exagerata rau de tot chestia cu H1N1. Aici daca ma crezi e vazuta exact ca o raceala. Evei nu ii dam Tamiflu. O tratam cu Tylenol si Motrin. Ideea este ca a apucat-o raceala la inc. saptamanii, apoi doua zile i-a fost bine, fara febra, fara nimic,a avut pofta de mancare, si de doua zile a apucat-o cu febra mare. Ieri a dus-o sotul la medic, i-a iesit testul pozitiv de gripa si sfatul medicului a fost sa nu ii dam Tamiflu ci sa o tratam cu antitermice.
Am la scoala colege care au avut copiii bolnavi de asa ceva si i-a tinut exact cat te tine o gripa din aia cu frisoane si dureri musculare. Dar trece.
Pai cand i-am spus mamei s-a panicat saraca de mi-era ca ii creste tensiunea. Nu stiam cum sa o potolesc, ca doar nu e asa tragedie. Dar uite ca in Ro nu stiu ce zvonuri circula pe acolo dar din cate am inteles de la persoane cu care am mai vorbit eu de acasa e vazuta ca ceva foarte periculos. No, aici e gripa si atat.
Delia, hai ca pun poze cu piticii mei. Biata Evuta de cand am tuns-o mi s-a imbolnavit. Bag de seama ca nu a fost o idee stralucita sa o tund iarna . Dar cum la noi iarna asta e asa de blanda am zis ca nu o sa fie bai.
Noe, Bia e mortala in poza in care ii citeste blondinei Charlotte. E asa de dulce, parca e o adevarata domnisorica.
Mai spune-mi si mie despre scoala la care merge ea. Stiu ca ziceai ca esti incantata de ea, dar as fi vrut sa stiu ce program au, ce curriculum au.
Imi pare tare rau ca viata a luat o asa intorsatura. Nu iti doresc decat sa fii puternica sa poti sa treci peste toate. Numitorul comun e cel mai important.

EDIT: Am pus poze aici: http://community.webshots.com/album/575217718rakxrI?start=24

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La multi ani sanatosi celor care poarta numele Sf. Arhangheli Mihail si Gavril! Noi ne pregatim sa reincepem gradinita cu speranta ca de data asta vom bate recordul de o saptamana si 2 zile de mers zi de zi si ca nu vom mai face nicio otita. Au inceput de aseara miorlaielile cu eu nu vreau la gradinita, eu o sa plang acolo si eu o sa plang doar cat o sa fiu la grupa mica. Asa ca i-am spus ca de cand n-a mai foat pe acolo copiii lui au crescut si ca acum vor merge cu totii la grupa mijlocie.In rest dupa o luna si jumatate de pauza ne-am reluat plimbarile de week-end mergand la gradina zoologica de la Targoviste, gradina care ne place mai mult decat cea din Bucuresti. Apropo, ce alte orase din tara au gradini zoologice care merita sa fie vazute?Noe, imi amintesc ca acum un an si ceva ati mai fost pe punctul de a va desparti -lucru care ni se intampla si noua de 2-3 ori pe an si de fiecare data in 2 saptamani situatia se reaseaza- si m-am bucurat vazandu-va tot impreuna. Poate si de data asta va fi la fel. Pana sa am un copil nu intelegeam de ce multe cupluri se despart cand copilul are 2-3 ani. Intre timp am inteles de ce noi devenim mai nervoase- la inceput pentru ca dormim 4 ore pe zi facute din 8 bucati, apoi pentru ca avem de supravegheat un copil aflat in permanenta miscare, apoi fitzele varstei... cei mai multi tati pe care ii cunosc se limiteaza la a face observatii mamei si de aici conflicte intre adulti.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

tuturor celor care se aniverseaza azi!

Ciuf sunt foarte dragute pozele! Multa sanatate Evei!

Delia da e de la o nunta din 24 oct. Am slabit mai sunt din nou ca inainte de a avea kinderimea...Sunt foarte mandra de realizarea mea ca nu mai coboram sub 60...

Diana ma bucur ca va place gradina de la Tgv...E home town-ul meu! Ma duc si eu sambata la intalnirea de 10 ani!

Noe eu sper sa rezolvati problemele. Eu ca v-am cunoscut pot sa va spun sincer ca va sta bine impreuna!
Si noi am trecut prin faze din astea...Ii multumesc lui D-zeu ca am ramas impreuna, desi familie nu mai am decat copiii si parintii mei.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Noe,...eu in privinta consortului m-am consolat,....orice as face nu am cum sa-l schimb.Bine ca nu suntem impreuna decat 5-6 zile maxim pe luna.....caci altfel m-ar imbolnavi de nervi.Are multe calitati,...dar suntem tare fericiti cand nu suntem impreuna.Relatia noastra telefonica...functioneaza minunat,sincer.De-a rasu plansu...,..dar viata merge inainte.Tocmai am un proiect de scris pentru scoli,...si am citit de fiica lui Stalin,4 divorturi,copiii,autoexilari,intoarceri in Russia,...prin multe i-a fost dat sa treaca.Asa-i viata cu de toate pentru unii.Sanatosi sa fim ...si sa avem putere sa trecem peste toate

Ciuf,vai...ce mi-a plans inima dupa zapada.Vreau si eu sa-l iau pe Rudy la sanius.Dulci de tot puiutii costumati
Miha,bravoooo!!!!.Eu cu kilele stau bine,56 la 1.60m(da,..dar daca ma gandesc ca am iesit din spital dupa nasterea lui Rudy cu doar 50 de kile,...asta e imi merge bine,ce sa fac)...dar am o celulita pe picioare...de-mi vine sa ma planific rapid la o liposuctie.O sa incerc dupa sarbatori o cura de proteine plus 1-2 ore de sport zilnic....si daca nu voi vedea rezultate in 2-3 luni,....nu ma mai joc cu nimeni.O saptamana buna la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DIANAD, iti recomand din suflet pt otite Otovowen, homeopatic. Pe oana a salvat-o de vreo 3 ori si nu a primit antibiotic niciodata. Nu stiu cum sa faci rost in Romania de el, dar as putea sa aduc cand vin odata.

CIUF, deci Eva are gripa! Si copii prietenei mele au. Si sotzul ei. Copiii sunt Ok, pe sotz l-a plesnit rau virusul. 40 de grade febra si nu se poate misca din pat. Sanatate multa Evei!! Voi sunteti OK?

Multumesc fetelor, eu ma simt bine, numai cateva zile a fost mai rau. Oana are grija de mine, stie ca nu am voie sa car si mi-a carat ea o cutie cu oua pe scari pana acasa e OK, a mers foarte bine totul logistic si ne-am descurcat fara bunici excelent. Aproape nu mi se mai vad cicatricile de la operatie. Bine ca am scapat de fiere…. Ufff…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Catrinelu medicamentul asta se da in gura?
Am luat si eu ptr zile negre...daca mai vrea cineva poate sa ii ia in decembrie ca merge iar la Munchen.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Catrinel, multumesc pentru ca mi-ai spus de medicamentul homeopat. Sper sa-l putem gasi pe aici, daca nu o sa roage sotul fosti colegi de liceu german, acum stabiliti in Germania, sa-i aduca de sarbatori Otovowen. Multa sanatate .Mihaser, ai luat si tu acest medicament? n-am inteles daca la el te-ai referit.Avem 2 zile de gradi la activ dupa 4 saptamani de pauza si a miorlait mult mai putin decat ma asteptam. Mi-au spus educatoarele ca la pranz mananca repede tot apoi e primul in pat caci stie ca dupa ce se scoala vine repede maimi si-l ia. In rest canta bine si din toti plamanii, spune poezii, se paorta frumos cu copiii. Si slava Domnului, nu e racit de loc, desi eu am luat de la scoala o viroza din cauza careia am o saptamana de medical.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIHASER, se dau 8 picaturi din ora in ora 3-4 zile la rand, apoi la fiecare trei ore (numai ziua). picaturile le pun intr-o lingura de ceai/suc

DIANAD, pe bune ca-i eficient, o sa vezi. vezi ca se termina repede sticlutza, mai bine sa ia 2.

ce mai faceti fetelor? CIUF, cum e Eva?

aici toata lumea e stressata cu gripa asta porcina. si mie imi sta ca sabia deasupra capului.

Mergi la inceput