PRIETENE FARA TITLU (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

www.dropshots.com/asteryaro4#date/2009-10-09/11:42:01" target="_blank">MY LITTLE ONE MAN SHOW

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai ca desi mi-a mancat nervii Diana si azi,la ora asta ma stric de ras: e vorba desenul cu familia in viziunea Dianei de Ingrid.Si zi asa mai Ingrid gaurile alea-s chiar buricurile (asta o fi pluralul oare? ) precum zice Astery Uite ca mie nu mi-a trecut prin cap! Dar asta ar insemna ca v-a desenat pe o plaja de nudisti
Dar pe bune e super desenul! In primul rand imi place ca toate personajele zambesc deci e multumita de ea ! Apoi imi place ca la femei a pus par lung ! Si ca au toti gat (cam de girafa el ,dar e super ca exista! Si o chestie negativa Ingrid vezi ca esti cam plinuta la burtica Nu mai zic de faza cu urechile - urechi pe care copiii rar le deseneaza din proprie initiativa - deci e un copil foarte atent.
Revin ca maraie Tudor .

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Moni, da' sa vezi chestie super interesanta, apropos de analiza psiho a desenelor copiilor. Mi-am analizat propriul meu desen "mama, razvan si tata", facut in graba, fara atentie la detalii. O sa fac o poze, si te astept cu comentarii si analiza. Pe mine m-a ametit putin...

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

www.dropshots.com/asteryaro4#date/2009-10-09/17:35:38" target="_blank">AICI
Si dupa tine, promit sa vin cu comentariul meu.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

ASTERY acum am apucat sa ma uit abia la filme ... radeam p-aci de a venit si Ghita repede sa vada la ce ma uit Pai Razvan al tau dupa ce ca danseaza mortal e dezghetat de nu-i adevarat !!!

Am vazut si ce desenasi mai devreme,asta l-ai facut ca sa il arati lui Razvan drept model,nu? Revin.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

ASTERY nu stiu daca se pun la interpretat si desenele adultilor,ca asa i-am facut si eu un model Dianei cu familia mea,un desen mazgalit rapid ca sa aiba o idee.Si al meu e chiar mazgalit fazta de al tau!
Ce vad eu p-acolo:
- mama si copilul desi-s zambareti sunt cam in aer ...
- tata e cam serios,are o mutra cam de dur
- ochii mici = preferi sa nu vezi realitatea!
- ai desenat urechile = esti atenta si ai "urechi fine" (eu de ex nu le-am desenat)
- mama are flori in mana - asta ce inseamna,pentru cine-s ?
- mama are maini exagerat de lungi = teoretic e semn ca mama si-a batut copilul
Tu ce depistasi?
Intre timp il caut si eu iute pe al meu ca nu cred ca l-am aruncat ... cine stie ce mai depistez si la mine

Mergi la inceput

Moni, esti aproapoe.
Eu am zis asa:
-mainile lungi simbolizeaza grija (mama-care-face-tot)
-zambareata
-Razvan si el e zambaret, e vesel si-n realitate
-tata e un dur, adevarat
-doar tata sta "cu picioarele pe pamant", el aduce banii in casa, el e cu relatiile
-Razvan are mainile pe langa corp, deci nu ofera mai nimic
-nu ne-am tinut de mana din prima, este retus
-floarea nu se pune
-Razvan "pluteste" intre noi

Revin mai tarziu, plecam la aer, pa paa

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

ASTERY dar nu e ok asa: daca tu ai desenat,normal se interpreteaza familia ta : tu cu mama si tatal tau (+ fratele) ! Nu tu cu Razvan si cu sotul.De-aia zic ca e aiurea cu interpretatul.Eu cand i-am desenat familia mea Dianei drept exemplu, m-am desenat pe mine cum eram cand eram mica: cu ochelari,pe frate-meu mai mic decat mine,pana si pe bunica-mea ce statea cu noi am desenat-o ...

Mergi la inceput

Moni, ai dreptate. Am avut o zi euforica azi .
revin.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

ASTERY am pus si io mazgaleala mea de model. Dar Diana nu m-a prea imitat,ca ai mei nu se tin de mana,au guri si ochi mici etc.Stilul de desen mazgalit pe fuga cum fac eu, inseamna nervozitate
Oricum la testul ala trebuie pusi sa deseneze familia de mai multe ori in decurs de cateva saptamani.Poate se mai perfectioneza si Diana intre timp,mai ales ca inainte de a desena familia, nu mai desenase omuleti aproape deloc.

Mergi la inceput