PRIETENE FARA TITLU (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA cand o pui si pe Emma la desenat familia? Ziceai in drop de sporul Dianei zilnic la desenat.Pai mai nou zilnic are la gradi pe langa desenul / pictura /lipiturile etc. oficiale si 1-2 desene facute in plus.Asta inseamna ca ori termina mai repede treaba si se apuca si de celelalte desene,ori ca isi ia din timpul de joaca si prefera sa deseneze.Trebuie sa o intreb.Ultimele doua desene puse in drop - cele cu casele - sunt de azi si desenate pe fata si verso-ul unei jumati de coli A4.Cred ca fac alea economie de nu i-au mai dat o foaie intreaga Dar fata s-a descurcat si a desenat si pe verso

Presupun ca ati remarcat ca mai nou isi semneaza cu numele mai mult sau mai putin corect incusiv desenele de la gradi.Dar sa nu va imaginati ca si stie literele care ce-s,adica de fapt ea a invatat doar sa copieze numele ... Daca incerc sa i le explic (ca am incercat de catava ori),nu am avut mare succes,ca era prea preocupata de desenat/colorat Ea vroia sa isi scrie numele, pentru ca vedea cum doamnele scriu numele copiilor pe desene ... asta era ideea

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare pe fuga,
V-am citit dar atatea evenimente nasoale peste tot si asa o saptamina incarcata am avut,incat abia stept sa plec in 10 min sa iau copiii,sa ii hranesc si sa ii las pregatitit lui tasu-Alex sa faca ceva lectie si Emma sper ceva adunari,i-am printat niste fise, ca eu plec la concert cu Kylie Minogue si maine dimineata decolam la cabana ca e thanksgiving si luni e liber.Ma simt tare obosita fizic, de aia azi nu am facutmai nimic din ce imi propusesem ca au aparut diverse maruntisuri, si am zis sa raman cuc el 2 chestii majore pt marti cand e posbil sa pot si respira pe aici si poate aduc si poze dc nu uit camera ca mergem cu niste prieteni dragi cu 2 fete la cabaan sa facem curcanul
Am vazut poze faine si opere de arta super, a mea nu prea le are dar o sa o punsa desenze,sper sa aiba si chef ca si-a spart buza de sus si e cu ea dubla de ieri,nu mai conteaza acuma,doar ca dureaza cam 5-6 ziel sa se desunfle,nu s-a taiat,deci nu exist arana,doar ca singele,adic amicul hematom e pe interior si de aia e super umflata, dinti nu au nimic deocamdata.Sanatate la toti bolnaviorii!
Va pup si un weekend relaxant sa aveti!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

DENISA of saracuta Emma,cum a reusit? Deci tu mergi la distractie,bravo tie! Distractie placuta si la concert si dupa aia la cabana!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Eu sunt franta pe ziua de azi atat am avut de lucru . De la ora 7 am fost plecat de acasa , am revenit la pranz , am facut curatenie si la noi acasa , apoi iar pleaca , am revenit juma de ora cat sa merg pana la bibloteca dupa niste dvd. apoi iar la lucru . Ce mai nebunie curata . la 9 fara un sfert am ajuns acasa . Traiasca cafelele si cola ca altfel . Acum mai am maine o ora la lucru si pana marti sunt libera . Taman acum a trebuit sa plece si prietna mea in ro (eu ii fac treaba ei dupa-masa ) ca dimineata sunt full. Si in plus de asta Clara aseara era ciudata avea ceva muci , nici nu am trimis-o azi la scoala sa nu se agraveze si sa imbolnaveasca si pe altii pe acolo . Acum seara vad ca e ragusita . De mancat a mancat inca bine , asa ca nu stiu ce o fii . Sa vedem maine , of sper sa nu le dea ceva si la copii Mirei . Mi-e o ciuda de mor , tocmai acum .
Denisa hapy thanksgiving day !! La noi luni e sarbatorita patroana Spanei (La virgen del PILAR)

Ingrid cum a fost la gradi ?
Nu va mai nominalizez , v-am pupat vad dublu de oboseala . Sper sa mai apuc sa intru .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

ANAMARIA sper sa rezisti in ritmul asta trei saptamani parca ziceai,nu? Numai sa fie ok Clara!
INGRID cum mai e Genu? Ce ghinion,acum sunt ok fetele,trebuia sa se "aranjeze" el ca sa nu puteti veni incoa'

Diana doarme la mami in seara asta.Si maine dimineata mi-o returneaza tati.Ghita o fi toata ziua la socru-meu la cules de struguri asa ca nu stiu ce facem.Imi cam vine sa iau calabalacul (strumfii) si sa mergem si noi in zona.Numai ca e cam riscant,ca e plin de albine si viespi cand se culeg strugurii Mai bine nu ...

Uitam: ASTERY de ce ai fost asa de in extaz azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Neatza, haideti la cafeluteeee .
Moni, ieri dupa reprezentatia artistica a lui Razvan am avut starea aia de bine .
O zi frumoasa tuturor!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gata, i-am scos branula lui Razvan, si deseara incep sa-i dau Klacid suspensie orala. Deci si sapt. viitoare il tin acasa.

Denisa, hai ca trece repede buza Emmei, ai pus gel cu Arnica? Cum a reusit, intreb si eu, acasa sau la gradi?

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Hello pe ziua de azi! Am absentat de la cafea,ca la 10,30 eram deja pe-afara cu Tudor.Am profitat de vremea buna ca se pare ca de maine incep ploile si se si raceste binisor.Abia pe la ora 13 ne-am intors,ca am urcat si vreo jumate de ora la mami de i-am dat laptic lui Tudor si am coborat impreuna cu Diana si cu taica-meu.Am mai stat cu ei la locul de joaca , mai ales ca Tudor fiind iar satul a dormit cumintel.Diana a ramas sa doarma si sa manance la mami.Eu mancare niema ,o sa merg sa bag niste pulpe de pui in cuptor si felul intai bag o supa de conopida rapida.Asta dupa ce il schimb pe Tudor.Si iar am si haine de luat de pe sarma si de intins altele si tot asa ... Cu toate astea sper sa mai apuc sa lucrez si la conta ceva azi.

Mergi la inceput

Buna seara ,vad ca e liniste si pace p-aici.Nici eu nu prea am cine stie ce chef de scris ca mor de somn.Toata dupa-amiaza am fost asa - se vede ca vine ploaia.Din pacate n-am reusit sa dorm ca Tudor dormind pe-afara,n-a mai dormit deloc Abia acum seara pe la 21,30 a adormit.In schimb,Diana s-a trezit dimineata la 10 si a dormit si peste trei ore la amiaza asa ca ... acum deseneaza ! Asta dupa ce a facut si baie,si-a baut bibele cu lapte si i-am citit si povestea de seara! Deci ce sa fac si eu ... hop pe net,ca tot nu pot nici viziona vreun film sau citi o carte ca Diana din minut in minut e cu cu "mamiiii ...!" sa imi arate ce a desenat.Pana si la mami a desenat,ca mi-a aratat azi: gradinita ei.La ora asta tot gradinita o deseneaza,desi eu incerc sa o determin sa deseneze un pom fructifer ca sa interpretez pe cat se poate si testul arborelui Dar n-are chef de pomi fata ...
Sa vedeti azi la hinte.A pana nu uit, apropo de hinte si ai vostri se dau in asa hal de tare pe ele??? Ca Diana ma dispera nu alta! Dupa ce ca-s hinte din alea instabile, cu lantz, se da tare de tot,isi face ea vant.Si colac peste pupaza in timp ce "zboara" isi mai si desprinde cate o mana ca sa se scarpine la nas
Ei ce voiam sa zic! Azi erau acolo doua tigancuse de 4-6 ani singurele si numai tampenii faceau Pai ele faceau concurs de sarituri de sus de pe treptele toboganului mare si aterizau in pietris Si restul copilasilor se uitau de zor la ele.Va dati seama ce idei le dadeau ??? Si ce naiba sa le zici, ca am aflat ca-s tigancusele care cersesc zilnic in statia peco de alaturi ...
Na ca nu mai pot scrie ca trage Diana de mine sa ii desenez eu nu stiu ce.

Mergi la inceput

www.dropshots.com/monica70#date/2009-10-10/22:36:18" target="_blank">
Asta cica-s eu

Mergi la inceput