PRIETENE FARA TITLU (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA ce fain ca va merge la dans! Desi e departe rau Dar bine ca are cine sa o duca! Cu Razvan si gelozia ce sa mai zic Nu prea ai ce face din pacate.Bine ca nu e si Anuta geloasa! Ca Diana mea cam ,dar asa mai mascat Adica fix cand chitzaie Tudor si trebuie sa il alaptez atunci vrea sa ii fac ei masaj ca o doare piciorul,sau sa o imbrac eu,chestii de-astea.Din fericire nu tot timpul e asa,dar o mai apuca asa odata la cateva zile.
INGRID imi pare rau ca tot asa e Diana cu gradi,dar e ca si cum ar lua-o de la inceput daca a lipsit atat.O sa vezi ca in cateva zile va fi mai ok. Si abia astept sa veniti,sambata e super ok! Veniti de dimineata sa stati mai mult? Poate sa si iesim pe undeva ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Ei pot sa ma laud? http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-10-08/15:36:52
O noua diploma premiul trei la concursul de creativitate . Premii date de doamna Lenuta.Au avut de lipit ceva materiale in forma de flori,desupra unei vaze desenate.O sa si fotografiez evident cand o sa merg cu aparatul la gradi.A dat doamna un premiu intai,doua premii doi si doua premii trei.Si avand in vedere ca nu am cotizat deloc cu cadouri, cred ca dau premiile astea pe merit

O chestie noua: Diana mea e obsedata de vreo saptamana sa isi scrie numele pe desene,evident ca tot mazgalea si am criticat-o,i-am zis ca daca tot se prosteste macar sa isi scrie numele corect!
Si i l-am scris drept model,deci de-atunci tot se chinuie sa il scrie corect si nici nu mai vrea modelul sa il vada,cica stie ea! Stie pe naiba, ca acum am vazut pe un desen ca semnase I D A N A in loc de D I A N A Dar ma declar multumita ca le scrie destul de corect,desi nu le prea are ea cu literele ...

Noi ne echipam si iesim toti pe-afara,ca i-am promis ca o scoatem cu rotilele azi.Sunt 28 de grade afara!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello la ceas de seara, aproape.
Or sa tot curga diplomele, vad ca, s-o tineti tot asa Moni, felicitari Dianei!
Noi acum ne-am trezit.
La spital a fost bine, in sensul ca i-a nimerit vena la incercarea no. 2. Moama, ce ac gros, fratioare ! M-am benoclat la el, dar tot gros a ramas. Razvan a stat cuminte, in fundulet, a certat-o pe infirmiera "nu mai ma strange de manaaaaa", e mortal tipul ce ton are, aia saraca nu intelegea, am tradus eu. Una peste alta, am reusit sa recoltam sange in conditii normale, sa vedem ce iese. Nu i-am mai facu analize din sept. 2007, asa ca se cerea.

Ingrid, ma intrebai despre laringita, si-mi cer scuze ca n-am raspuns pana acum, am tot uitat. Tratamentul in general tine destul: cca 3 zile de cortizon, 5 minim antibiotic intravenos si alte 5 antibiotic suspensie orala, deci... Si sa stii ca, de cate ori a facut, niciodata n-a fost la fel. Au fost combinatii de cu/fara febra, cu/fara tuse productiva (asta apare cam in ziua 2), mereu a fost diferit. Dar debutul este acelasi: tuse "latratoare" cu insuficienta respiratorie acuta, si merge la galop, deci cere interventie rapida. Nu merge numai cu prednison sau nebulizari, eu cel putin n-am curaj sa risc. Sunt astmatica si numai gandul la senzatia aceea de a nu putea inspira/expira ma omoara, deci actionez cat mai rapid. Cu cat mai rapid, cu atat mai bine. Eu am nebulizator, dar... no chance! Razvan se panicheaza urat de tot la vederea mascutei, deci nu s-a putut. Poate cand va mai creste.

Azi avem lectii de la 19.00 si tot azi va face sunetul "L" pe logopedie, plus ca-l invata si pe hartie (jetoane).
\Revin.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine.
ASTERY tot ma mir de bietul Razvan ce cuminte sta la injectii si alte impunsaturi Frate-meu saracu' era asa ... In schimb Dianei odata i-a luat sange pentru analize si-a urlat ca din gura de sarpe plus de zbatut nu mai zic.Si stia din timp unde merge. Cum stati cu litera L? Am vazut filmuletul pus cu suflatul in chibrit.Vai ce mai radea Razvan !!! Pe bune, ce s-ar mai distra si Diana cu asa ceva!

Noi am fost pe-afara cum ziceam.Diana cu rolele ,iar cand s-a plictisit/obosit am poposit pe rand la doua locuri de joaca,apoi la mami la magazin si-acasa.Acasa i-am dat repede papa lui Tudor,apoi am mancat cu Diana niste tortellini cu carne,am echipat-o de seara si ... iar e dusa la mami la bloc de data asta,ca acolo seara se strange gasca de copii.La locul ala de joaca era si Ale cu bunicul si ne-am intalnit si cu o aradeanca de pe forum (cam inactiva pe DC dealtfel) cu copilasii ei. In ultima vreme Dianei i-a picat cu tronc baietelul (un an si 8 luni) si tot dupa el e,il dadaceste etc. Se intalnesc des ca ei chiar in blocul ala stau si toata ziua-s acolo.In plus fetita e la gradi la Diana,dar la grupa mare.Azi a intrebat-o pe surioara lui Ana-Maria (4 ani si 9 luni) ca de ce nu vorbeste cu ea,ca ele sunt surori ... pentru ca amandoua au bebelasi !
Tudor a adormit iar.Si pe-afara a dormit Diana pe langa tortellini a mai bagat si un iaurtel si chiar niste cereale.Aerul si efortul Cand ne-am intors s-a miorlait de numa' ca voia sa ramana cu buni si nu se putea, ca vindea de zor la magazin la ora aia.Si ajunsi sus eu ca sa ii mai distrag atentia, am intrebat-o daca a vazut ce sosete dragute de bebe i-am pus papusii ei bebelus,la care ea: "NU MA INTERESEAZA!" Ca norocul ca s-a calmat destul de repede azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor, eu sunt intr-o pauza de facut bagaje, sper sa le termin sa reusim sa plecam maine seara. Al meu barbat cu teroristii e pe munte la cabana vin abia maine.
V-am pupat............si niste poze.

http://www.flickr.com/photos/11761068@N08/sets/72157622419439483/

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

MIRA spor la treaba ,drum bun si distractie maxima in Spania la Anamaria! Sa faceti poze multe multe !!!
Am vazut si pozele.Foarte frumoasa a iesit camera fetelor si imi place tare mult si casuta aia din pom Am vazut si fetele mergand la gradi,e interesanta chestia aia ce o poarta Daria la gat! Si mi se cam pare ca Selin si-a ales singura hainele,ca iar era cu o rochie cam luunga Mi-am mai clatit iar ochii si cu peisajele alea de munte ce nasol ca noi stam la campie si departe de munti

Mergi la inceput

Neatza, hai ca dau eu cafeaua si azi .
Io mi-am baut deja cafeaua mea, am citit ultimile stiri, si acum ma pregatesc sa ma apuc de treaba.
Am de facut o ciorbita pt. Razvan si mai vad eu ce mai este urgent.
Azi, fiindca este foarte frumos afara, o sa iesim putin, macar in jurul blocului, pana la banca sigur... cam asa ceva.

Mira , DRUM BUN, sa ajungeti cu bine in Ro!

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Moni, ca tot ziceai ca te miri de Razvan ce cuminte este la spital... sa stii ca si eu sunt surprinsa, sincer.
Cea mai mare groaza a mea o am gandindu-ma la stomatolog . Acolo nu mai cred sa mai avem asa noroc. Deocamdata nu are deloc probleme, dar vreodata va trebui sa mearga, nu? Mai vedem pana atunci ce va mai fi.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Mi-am dus fata la gradinita, era cam infundata la nas, dar i-am tras un puf de Pivalone si a inceput sa-i curga. Adevarul e ca doarme noaptea cu geamul intredeschis, deoarece are in priza aparatul de tantari...poate si de la aia. Plus ca am spalat-o pe cap aseara, uite ca se aduna.
Astery, mersi de lamuriri, la vecina mea i-a facut baiatul de vreo 4 ori laringita pana acum si stiu ca dura cam o saptamana cu antibioticul, eram curioasa ca o baba, nu ca ne-am lovit de asa ceva, specialitatea fiica-mii e rosul in gat, doar ca informatie.
Felicitari la Razvan pentru noile consoane, m-am distrat cu sedinta de logopedie. Are un ras molipsitor!
Moni, bravo Dianei pentru diploma, coloreaza minunat, o merita sigur! Voi mai aveti diplome in dotare dealtfel, cred ca la noi nu se dau diplome. Am vazut azi ce au colorat ieri, o rata si langa au facut din boabe de hartie mancare pe care au lipit-o. A colorat fara sa iasa din margini si relativ frumos zic eu, se putea si mai bine (voi stiti ca eu sunt greu de multumit ).
Va redau un dialog, sa vedeti ce mult ii place fiica-mii la gradinita:
Eu: tu mananci acolo?
D: nu, doar stau la masa;
Eu: langa cine stai la masa?
D: langa Luca;
Eu: si Luca mananca?
D: da;
Eu (nervoasa): si tu ce faci in timpul asta?
D: ma gandesc la tine.

DanaE, sa stii ca am ramas impresionata de desenele celor doua. Ti-am mai scris, sunt excelente si chiar Roxana imi place mai mult, tabloul ei de toamna e foarte fain.
Mira, m-ai facut geloasa cu camera fetitelor. Super arata! Cred ca anul viitor i-o schimb si eu. Imi place mobila de lemn, ce este, artar? Iar fetele..sunt mortale, Selin s-a imbracat de gradi? Haha, rochita aia e nostima foc!
Ma duc sa schimb asternuturile, al meu barbat e cam bolnav, cred ca a racit. Sper sa nu fie cazul sa stam acasa. Vezi Moni, de ce ti-am scris sa nu-i zici Dianei nimic?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine,acum beau partea a doua din cesca de cafea,ca ma tot mosmondesc p-aci ... Am intins o tura de haine (spalate ieri) si imediat trebuie sa intind alta.Astea doua ture sunt doar cu haine pentru Tudor ,din ce am selectat zilele trecute . Cele ramase de la Diana evident.Nu-s cine stie ce,dar bune si-alea,mai ales pe-acasa si pe sub alte haine ca tot vine iarna.Numai ca e tare ciudat ... body-uri si salopete pe care Dianei i le puteam da pe ea lejer si la 6 luni sunt aproape bune de Tudor acum.Deci sunt complet derutata,nici n-are rost sa ma mai uit pe indicatiile etichetelor
ASTERY vezi ca incurcasi borcanele ,ca Mira nu in Ro vine , ci pleaca in Spania la Anamaria.Eu cred ca va sta si la dentist asa cuminte Razvan 9cand o fi cazul),mai ales daca te pui tu prima pe scaun si vede cum iti bazaie cu ala ... imitatia,nu? E clar din fire mai linistit,nu stroilimbat ca matza mea!
INGRID hai mai ... sper sa nu fie asa de indisponibil Genu si sa apareti maine.De diplome poate se dau si la voi,dar nu incep ele chiar asa devreme,nu uita ca Diana ta e in grupa mica inca.Pana in noiembrie au tot program de acomodare,din decembrie pregatiri pentru serbare si abia la anul se vor baga mai adanc in activitati si deci poate si diplome sau altfel de premii.Am uitat sa zic ca pe langa diploma aia a primit si ... un pachet de biscuiti drept premiu
Cu mancarea ce sa zic,chiar o crezi ca nu gusta deloc? Ingrijitoarele ce zic? Dimineata ii dai sa manance acasa? Ca eu nu ii mai dau Dianei de anul asta laptele de dimineata, special ca sa manance acolo.
S-a oprit masina,merg sa intind hainele si mai am o tura de bagat de-ale noastre.Chiar asa voi cum le spalati? Ca eu pe-ale Dianei le bag demult impreuna cu ale noastre.Doar ale lui Tudor le pun separat pentru ca nu pun solutie de clatit la ele,dar tot cu detergent normal le spal,asa am facut si la Diana.Dar nu mai tin minte cat tip le-am spalat separat pe-ale ei
Revin ... ca oricum am de lucrat la acte,deci voi fi prin preajma.

Mergi la inceput