PRIETENE FARA TITLU (51)
Raspunsuri - Pagina 4
Bee spune:
Dana, am vazut si blogul si desenele! Incredibil ce frumos deseneaza si Roxana!
Ursulina, deci fica-ta e cu mamaliga. Auzi la ea: goala! Eu le fac mereu (cel putin o data pe saptamana), dar nu am succes intotdeauna. Ai mei sunt niste mofturosi.
Astery, ai tu vreo grija, de vrei sa-i faci toate analizele.
http://www.dropshots.com/dochia
asteryaro spune:
Bee, n-am mai nicio indoiala, dar daca tot m-a intebat d-na doctor... si daca-i gratis... am zis ca vreau.
Ce-o iesi la rezultate e partea a doua. Si intrun spital judetean mari analize pretentioase nu se fac, dar macar cele complementare.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]
monica70 spune:
Io nu m-am sculat ca n-am dormit.Am fost pe-afara ca tot erau 26 de grade Diana a coborat acum iar, cu taica-su de data asta.
Cat a stat sus - vreo 20 de minute - a tras urgent un desen: o casa mare aproape cat foaia cu 9 geamuri (3 pe un rand) si o usa.Si-a colorat-o multicolor ,inclusiv geamurile sunt fiecare de alta culoare.Chestie total noua a facut si un trotuar de la usa in jos.Si inca rosu.Bine ca acoperisul l-a colorat in verde galbui.Zice ca "asa le-o placut lor" Am facut legatura cu ce a zis de dimineata: ca noi ar fi trebuit sa locuim in vila de langa gradinita (unde sta o colega de gradi de-a ei) si ca buni trebuia sa stea in blocul de vis-a-vis .Si eu care voiam sa o pun sa deseneze niscaiva fructe,legume,sau un peisaj de toamna Nu stiu daca reusesc diseara ca i-a cumparat mami azi de la gradinita o carticica cu exercitii si alte chestii faine si o fi calare pe aia precis.
ASTERY si noi am urcat pana la mami si am mancat ficatei de pui cu cartofi piure Acasa am facut ciorba de vacuta.
Felicitari pentru noile litere pronuntate! Mare progres vad: doua litere nou pronuntate in abia 2-3 zile! Cu analizele ce iti veni?
INGRID unde disparusi,sunteti ok?
Mie iar mi-e foameee ... ce naiba sa mai mananc ??? Sa fac si io mamaliga?
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
monica70 spune:
Mmmm ce buna a fost! Pana la urma am facut mamaliga cu telemea si smantana si am mancat toti trei ca spartii. Atat ca Diana a mancat dor mamaliga cu smantana,nu s-a prins de branza telemea.Nu stiu de ce o tot respinge In schimb telemeaua din aia grasa tare ("branza feta") ii place.
Ei ca nu ma lasa sa scriu,m-a pus sa ii desenez si io o casa ... acum sa vedeti ce viloi ii trag
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
Gata casa,acum dumneaei o coloreaza.A trebuit sa o fac mai pe fuga ca ma tot pisa la cap sa termin mai repede sa o poata ea colora.Cica "hai odata ca pana o termini se face dimineata"
Deci voiam sa va mai zic o chestie.Azi a intrebat mami pe educatoarea aia mai in varsta daca mananca sau ba Diana si i-a zis ca mananca ce ii place.(asta de obicei zice ca toti mananca ) Ei si ma pun io si o iau pe Diana la intrebari prin invaluire: "Diana ce mancare nu iti place tie la gradinita?" O tot intreb,ea nimic! Si intr-un final zice: "Ii un secret de-a meu de aia nu vreau sa zic!"
Sunt curioasa cum va colora Diana casa aia si imprejurimile.Deocamdata norii si copacii i-a colorat clasic.In schimb catzelul l-a facut albastru ... incepe distractia
asteryaro spune:
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]
monica70 spune:
monica70 spune:
Ei buna dimineata.Tocmai ma uitam pe site-ul Palatului copiilor din Arad.Vad ca la cercurile artistice au si patru ce au legatura cu desenul/pictura: de desen-pictura,de arta decorativa,atelierul fantezie-ceramica si pictura pe sticla.Doar ca din ce vad eu in putinele fotografii,acolo-s copii mai marisori si in articole se vorbeste despre elevi ...
Pana si club de pian exista! Pare interesant, dar e fain de cei ce locuiesc in centru, ca-s aproape si mai ales daca-s deja elevi pot merge singuri.
ASTERY ce matinala esti.Zici ca tu ai bebe mic.Dar probabil te trezisi pentru tratament si sa mergeti la analize.Cum a fost?
Bee spune:
Moni, sa vezi tu cat facem noi pana la Palatul Copiilor! 30 km, mai exact. Diseara Ana merge la dans. Cu tatal meu, ca eu sunt inca sechestrata langa baietii bolnaviori. Noaptea trecuta iar s-a lasat cu circ generalizat. SI dimineata cu crize acute de gelozie! Eram la masa cu totii si Razvan se chinua sa-mi aduca caruciorul sa-l pun pe "Taii" in carucior. Si evident sa-l iau pe el in brate. Daaaaa, stiu, atentie, atentie, atentie! Dar si asta mic tb sa suga si ma vrea pe mine, doar n-o sa-i dea bunica-sa sa suga. SI RAzvan e de o gelozie teribila: nu vrea "si el si bebe". Vrea:NUMAI EL sa stea cu mine. Pe alalalt sa-l pun, sa-l las, orice. Azi s-a si repezit la mine sa mi-l smulga din brate. Saracutul! Nu stiu ce ma fac.
http://www.dropshots.com/dochia
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Iar n-am vrut sa scriu, motivul e Diana, ma seaca la lingurica dimineata de dimineata, zi dupa zi cu plansul ei. Ma mir ca educatoarele n-au renuntat la post. Nu inceteaza. Si e la program scurt, ca daca ar fi la somn, jale...nu ai doarme nici un copil, garantat.
Ce sa va spun, nu pot sa mananc, stomacul mi-e strans in fiecare zi, mi-e greata cand ma duc s-o iau, o aud din hol: unde-i mama?, asta la ora pranzului, deoarece stie ca vin dupa ea si incepe circul.
Cand termina cu fazele astea, tare as vrea sa stiu...
Moni, poate venim la voi sambata asta. Depinde de Diana, de dispozitia sotului, eu stiu ce mai poate aparea.
Daca esti de acord si n-ai alt program, spune.
DanaE, frumos deseneaza Roxana, ai avut o idee excelenta cu concursul imaginilor de toamna. Felicitari! In rest, sa inteleg ca toate sunt bune? Super.
Astery, te-am intrebat cat tine tratamentul, cred ca ai uitat. Eram curioasa cat de iute se rezolva cu laringita asta pacatoasa. Ai iesit totusi cu el afara? Bre, nu mai stiu ce ati scris, la nervii mei, toate informatiile apar distorsionate.
la baietel si insanatosire grabnica.
Bee, am vazut pozele cu Petru. O dulceata cu ochisori negri. M-am topit. Imi amintesc de baita Dianei, tot asa, flori, miere, aur, argint...ce am mai pus acolo, Dumnezeu stie, dar arata frumos. Ca si la voi.
Deci Razvan in continuare face crize? Nu s-au mai redus? Sanatate si voua, tare greu e sa ai trei copii bolnavi.
Denisa, ai pus ceva poze? Ora de pian cum a fost?
Anamaria, s-a adaptat Clara la gradi? Cred ca numai a mea a ramas codasa, nene, offf. Poate a mancat ceva si i-au iesit bubitele alea, sper ca i-au trecut dupa crema.
Ursu, ce nostima e Raisa, sa manance mamaliga goala, a mea doar sa simta mirosul si o apuca voma. E tare sensibila, nici peste, nici mamaliga...ce nu mai suporta? Mai multe, nu-mi amintesc acum. (lecitina imi lipseste, clar).
Lasa ca revin eu, ma uit acum la pozele noi.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues