PRIETENE FARA TITLU (51)
Raspunsuri - Pagina 3
asteryaro spune:
Buna dimineata , hai la cafea, cine doreste.
M-am trezit la 6, i-am facut tratamentul lui Razvan, care a tusit cam toata noaptea... si-am mai motait amandoi pana pe la 8 jumate, cand m-a trimis la bucatarie "sa-i fac lapte lui asta micu'".
Anamaria , intrebai de lectie, a mers excelent aseara, culmea, si a reusit sa-l spuna pe C in cuvantul OAC, pana acum spuena OAT. Deci acum trebuie muuult, si mai mult exercitiu organizat.
Azi cred ca il voi scoate putin, s-a tzacanit de tot saracul copil... oricum, am cate ceva de cumparat, asa ca iesim putin, cu masina.
Denisa, sper din toata inima ca procesul de recuperare sa fie cat mai scurt cu putinta.
Bee, si la noi este traditia cu baita de dupa, pe care o face nasica, bineinteles. Si in apa de baita se pun de toate: miere, lapte, fulg, zahar, sare, piper, metale pretioase (bijuterii), bani... ca sa fie copilul: dulce, alb ca laptele, sa aiba sare si piper, usor ca fulgul, pretios pt. cei din jur... etc. Mie mi-a placut dintotdeauna acest obicei, se face cu familia apropiata drept martori, se glumeste si se fac comentarii dragute .
In dimineata asta mi-a tras niste mangaieri fine Razvan, de m-am topit toata , n-a durat mult , doar cateva secunde, dar asa tare mi-a placut si mi-a dat asa o senzatie de bine, ca parca am uitat de toate relele .
Acum sta pe olita si se joaca cu masinutele, si vorbeste cu ele: "cutarica, de ce ai schimbat cauciucele lui cutarescu?" haha.
Sunt pe aici, mai mesteresc diverse, ca doar n-o sa stau degeaba .
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]
monica70 spune:
Hello,sunt pe baricade cu actele deja ca Tudor doarme.
ASTERY ma bucur ca a mers bine lectia de ieri! Deci esti in forma azi si gata de plimbare cu masina - sper sa va tina cauciucele ei
Care mai da raportul?
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Bee spune:
Buna fetele.
Si noi am baut cafeaua de muuult! Atata cafea pot bea si am nevoie sa beau ca ma tot minunez cat de cuminte e Tavi cu atata cofeina la bord (sau poate tocmai de aia?). Pai cu ceilalti nu puneam gura! Si mititelul asta are cam 2 reprize de somn zdravene peste zi: 2-3 ore. Si seara de pe la 9.30 doarme pana dupa 1 noaptea (poate fi 1, 2 sau chiar 3!!!), apoi suge-doarme pana dimineata.
In rest, Ana ok, fara muci, tuse sau dureri, febra, deci e la gradi. Razvan e cu muci+ tuse urata, iar Tavi e cu muci. Eu sunt cu tuse + stari de lesin, sper sa nu fie pneumonie ca anul trecut (intre timp astept junghiul ca sa ma lamuresc ). Deci varza in grup.
Moni, am pus-o si eu pe a mea sa faca familia. Si noi avem o familie fff extinsa: Ana, Petru si Razvi (cam la aceleasi dimensiuni si orientati in aceeasi directie-cu picioarele in josul foii, apoi vine Radu cu un cap uriash si picioare mici. Restul familiei pluteste pe foaie in toate directiile, in toate partile ramase libere (ce sa-i faci daca Radu cu capul lui mare ocupa mult din foaie), in ordine Ilie (tatal meu), eu, Mama mea, Nuti (mama lui Radu) si Aurica (tatal lui Radu). V-am zis ca avem familie mare! Eu cred ca dupa ea i-a grupat pe baieti in ordine cronologica (de la cel mai mic la cel mai mare), apoi pe fete si la urma pe ultimul bunic, ca si-a adus aminte si e si el in familie. Apoi capetele sunt fff mari la totzi, ochii si nasul puncte ff mici, ochii, nasul, gura sunt grupate in partea de sus a capului. Corp, maini, picioare scurte si subtiri.
Ana Maria, pupacioasa Clara! Ce ati mai tras si voi cu dermatita! Off. Cred ca abia astepti sa vina Mira cu trupa vesela.
Astery, voi tot cu tusea lui "asta micu". Dragutul!
la toate fetele si o zi minunata!
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BRANDUSA ha ha ce m-ai mai distrat cu descrierea desenului! Vezi? Ziceai ca nu stie desena omuleti, ci doar capete Prea ii subestimati !!! Ca interpretare cel mai mare personaj e considerat cel mai important,parca ziceai ca pe Radu l-a facut mai mare?.Si citez "Ochii mari inseamna curiozitate, deschiderea catre nou. Ochii mici denota faptul ca prefera sa nu vada realitatea." Diana mea face ochii enormi,Ana ta fix invers,ca de niste puncte drept ochi ziceai.
Mai pune-o si in alte zile sa deseneze si pe urma baga poze,poate mai gasim si alte interpretari interesante Dar din ce descri mi se pare super ok ... n-a omis pe nimeni in primul rand !!!
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
dana_ene spune:
Dragelor, din cand in cand am mai intrat zilele astea, dar am citit tot pe fuga, din 2 in 5 si n-am apucat sa si scriu, desi mi-am dorit.
Cris, tare rau imi pare de Razvan. Nici nu stiu ce as putea spune mai mult decat atat, ca imi pare tare-tare rau. Oricum, abia astept sa ne revedem dimineata. Am citit, parca, de faptul ca si saptamana viitoare stati acasa?
Va pupa Dana pe amandoi .
Bee, si cand vedem opera Anei?
Ana, super de voi ca va intalniti. Cred ca o sa fie frumos, abia astept sa citesc povestile si sa vad pozele, desigur.
In rest, deocamdata, noi suntem bine cu fetele.
Am mai scris pe blog, http://frunzele.blogspot.com/ (recunosc ca m-a prins "microbul") si am desenat si noi pentru concursul de "talente" ale nazdravanilor: http://www.talentedenazdravani.home.ro/concurs_desfasurare.htm .
In rest, gradi, gradi, gradi.
monica70 spune:
DANA minunat blogul,imi faci pofta Ce conversatii dragute! Cred ca fur si io ideea cu intrebarile alea Iar de desene ce sa zic,vad ca se pricepe super Roxana la desenat fructele!!! Alta idee buna: o sa o pun si eu pe Diana sa vad daca le stie desena! La voi e fain ca Oana fiind mai mare se pricepe bine la desenat si cred ca o stimuleaza si pe Roxana,in plus asa are de unde "fura" si ea idei cred!
Ursoaica spune:
Buna ziua mamicilor!
Acum o iau nitel din urma ... ca cica am citit si eu...
Moni, ce rea ai fost cu Diana, ai bagat-o rau in ceata ... auzi tu sa ii spui ca nu exista niciun Tudor ... De ce o filmezi pe Diana cand este dezbracata? Nu vezi ca se ascunde?
Mamaliga pana la urma am facut-o astfel: 1 litru de apa cu 300g malai cu putina sare; adusa apa la fierbere, pus sarea in ea adaugat malaiul in ploaie amestecat bine si apoi lasat 5 min la fiert si gata. Raisa o mananca goala, m-am certat cu ea sa ii pun carne cu sos: NU, am zis sa ii pun branza cu unt si iaurt: NU, bine cum vrei mamaliga: GOALA ...ok, ne-am pus noi in farfurie cat a fost necesar si restul (jumatate) i-am pus-o in brate sa manance si a mancat mai mult de jumatate.
monica70 spune:
URSULINA ce super ca mananca asa de bine Raisa! Fie si mamaliga goala! De filmat nu mi s-a parut deloc ca se ascunde Diana.Pai cand chiar nu vrea sa fie pozata sau filmata ... te asigur ca nici n-o poti face iar la faza cu Tudor am vrut sa ii vad reactia.In final, am intrebat-o ca ce ar fi facut daca chiar il dadeam cuiva pe Tudor , ar fi plans? Si mi-a raspuns ca nu , ca "o sa facem altul"
Io asa n-am chef de lucru,drept urmare tot bag intreruperi lungi si dese Am fost pana la frate-meu sa aduc incoace o sacosa uriasa cu hainute sa vad ce sa mai aleg pentru Tudor.Pai aseara i-am dat pe el o salopeta marimea 68 cm si ii e fixa-fixa.Deocamdata pana mai doarme aici mai lucrez la acte si pe urma cat va sta in bouncer ma "convorbesc" cu el si sortez alea in acelasi timp.
Pe Diana o scoate mami de la gradinita si o si ia la ei pana diseara,deci voi fi mai lejera cu actele azi.
asteryaro spune:
Buna.
Sa bag repede si eu un raport, ca tot n-ai chef Moni sa lucrezi, ntz ntz ntz.
Azi mi-am gasit pretext ca nu mai aveam unt si l-am imbracat pe Razvan si-am plecat la Penny. Aici este o vreme SUPERBA, as fi stat cu orele afara, dar, din pacate... nu se poate.
La Penny m-am intalnit cu fosta mea diriginta de la clasele 5-8 , mi-a fost si profesoara de romana. Mai, asa melancolii mi-a trezit... o vad extrem de rar, si este destul de in varsta... am salutat-o frumos, apoi, ne-am potrivit sa iesim odata din magazin, astfel ca am luat-o cu masina, si-am dus-o acasa. Era impreuna cu fiule ei, Nicusor, cel mai longeviv barbat cu SD din oras. Are undeva peste 40 de ani, daca fac socoteala, dar are aceeasi figura copilareasca pe care o stiu de cand eram eu copil.
M-a recunoscut mai greu, dar totusi a facut-o! Si numai dupa nume si prenume .
Eheheiii, ce vremuri... am povestit in cele cateva minute cat a durat drumul, chiar nu stiam ce sa-i spun mai intai, s-a minunat de Razvan , mi-a marturisit ca lor (ei si sotului) niciodata nu le-a fost rusine cu baiatul lor, si mi-a spus ca, cu multa dragoste si multa rabdare, vom reusi.
Va rog sa ma credeti ca mi-a dat asa o stare de bine doamna, incat am simtit nevoia sa va impartasesc si voua bucuria mea.
Razvan doarme deja, de la 14.20, si imediat merg si eu langa el, va trebui sa-l rulez la eprete, fiindca s-a culcat pe perna mea, "miroase frumos".
Aaaaa, si azi l-am invatat pe F, yupyyyyyy , care pana acum fusese inlocuit cu P, deci... dau o bere si-o prajitura amatoarelor!
Ne citim mai tarziu.
(1),(2),(3),(4)
(5)
asteryaro spune:
Ia scularea gagici, ce faceti aici, greva ?
Noi ne-am trezit, am dormit si eu vreo ora, si ma simt bne acum.
Maine dimineata mergem sa-i fac analize de sange muuulte, si poate ii recoltez si-o urina, buna idee, ca am recipient steril in frigider.
Ne pregatim de lectii de la 19.00, am pus sa-i fierb niste ficatei, sa-i fac un fel de pate de ficat, ca tot cere si nu-i pot da, din motive de sare . Numai un pic de sare daca prinde face niste cearcane rosii la ochi de ma ingrozesc, asa ca mai bine ne ferim.
Am si la tigaie ficatei, tot pt. el, ca vad ca-i plac.
Acum se uita iar la Jungle Book, n-a mai cerut-o de secole, e in engleza (asa a vrut dumnealui) da' vad ca el comenteaza la greu.
Revin.
(1),(2),(3),(4)
(5)