PRIETENE FARA TITLU (51)
Raspunsuri - Pagina 6
asteryaro spune:
www.dropshots.com/asteryaro4#date/2009-10-09/11:42:01" target="_blank">MY LITTLE ONE MAN SHOW 
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com]
[/url]
monica70 spune:
Vai ca desi mi-a mancat nervii Diana si azi,la ora asta ma stric de ras: e vorba desenul cu familia in viziunea Dianei de Ingrid.Si zi asa mai Ingrid gaurile alea-s chiar buricurile (asta o fi pluralul oare? 
) precum zice Astery Uite ca mie nu mi-a trecut prin cap! Dar asta ar insemna ca v-a desenat pe o plaja de nudisti
Dar pe bune e super desenul! In primul rand imi place ca toate personajele zambesc
deci e multumita de ea ! Apoi imi place ca la femei a pus par lung ! Si ca au toti gat (cam de girafa el
,dar e super ca exista! Si o chestie negativa
Ingrid vezi ca esti cam plinuta la burtica
Nu mai zic de faza cu urechile - urechi pe care copiii rar le deseneaza din proprie initiativa - deci e un copil foarte atent.
Revin ca maraie Tudor .
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
asteryaro spune:
Moni, da' sa vezi chestie super interesanta, apropos de analiza psiho a desenelor copiilor. Mi-am analizat propriul meu desen "mama, razvan si tata", facut in graba, fara atentie la detalii. O sa fac o poze, si te astept cu comentarii si analiza. Pe mine m-a ametit putin...
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[/url]
asteryaro spune:
www.dropshots.com/asteryaro4#date/2009-10-09/17:35:38" target="_blank">AICI
Si dupa tine, promit sa vin cu comentariul meu.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[/url]
monica70 spune:
ASTERY acum am apucat sa ma uit abia la filme ... radeam p-aci de a venit si Ghita repede sa vada la ce ma uit
Pai Razvan al tau dupa ce ca danseaza mortal e dezghetat de nu-i adevarat !!!
Am vazut si ce desenasi mai devreme,asta l-ai facut ca sa il arati lui Razvan drept model,nu? Revin.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
ASTERY nu stiu daca se pun la interpretat si desenele adultilor,ca asa i-am facut si eu un model Dianei cu familia mea,un desen mazgalit rapid ca sa aiba o idee.Si al meu e chiar mazgalit fazta de al tau!
Ce vad eu p-acolo:
- mama si copilul desi-s zambareti sunt cam in aer ...
- tata e cam serios,are o mutra cam de dur ![]()
- ochii mici = preferi sa nu vezi realitatea!
- ai desenat urechile = esti atenta si ai "urechi fine"
(eu de ex nu le-am desenat)
- mama are flori in mana - asta ce inseamna,pentru cine-s ?
- mama are maini exagerat de lungi = teoretic e semn ca mama si-a batut copilul
Tu ce depistasi?
Intre timp il caut si eu iute pe al meu ca nu cred ca l-am aruncat ... cine stie ce mai depistez si la mine 
asteryaro spune:
Moni, esti aproapoe.
Eu am zis asa:
-mainile lungi simbolizeaza grija (mama-care-face-tot)
-zambareata
-Razvan si el e zambaret, e vesel si-n realitate
-tata e un dur, adevarat
-doar tata sta "cu picioarele pe pamant", el aduce banii in casa, el e cu relatiile
-Razvan are mainile pe langa corp, deci nu ofera mai nimic
-nu ne-am tinut de mana din prima, este retus
-floarea nu se pune ![]()
-Razvan "pluteste" intre noi
Revin mai tarziu, plecam la aer, pa paa
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[/url]
monica70 spune:
ASTERY dar nu e ok asa: daca tu ai desenat,normal se interpreteaza familia ta : tu cu mama si tatal tau (+ fratele) ! Nu tu cu Razvan si cu sotul.De-aia zic ca e aiurea cu interpretatul.Eu cand i-am desenat familia mea Dianei drept exemplu, m-am desenat pe mine cum eram cand eram mica: cu ochelari,pe frate-meu mai mic decat mine,pana si pe bunica-mea ce statea cu noi am desenat-o ...
asteryaro spune:
Moni, ai dreptate. Am avut o zi euforica azi
.
revin.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[/url]
monica70 spune:
ASTERY am pus si io mazgaleala mea de model. Dar Diana nu m-a prea imitat,ca ai mei nu se tin de mana,au guri si ochi mici etc.Stilul de desen mazgalit pe fuga cum fac eu, inseamna nervozitate ![]()
Oricum la testul ala trebuie pusi sa deseneze familia de mai multe ori in decurs de cateva saptamani.Poate se mai perfectioneza si Diana intre timp,mai ales ca inainte de a desena familia, nu mai desenase omuleti aproape deloc.