Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

M-am intors acasa

Analizele au iesit bine... ceva valori la hematologie sunt putin mai mari si unele putin mai mici... dar cu foarte mici diferente. Deci nu ma alrmez

Ramonika, ce faci cuscra la munci? ufff. Faza cu seringa imi da un motiv in plus sa nu mai cumpar pompita. Daca va fi neaparat cazul voi lua pe ce de la Stony Angel. E ieftina si am inteles ca e buna...nu as da prea mult pe ea.

Lurairina, urat cu hartiile in Romania. Sora mea s-a trezit mutata la alt medic de care nu auzise ...a rezolvat cu mutarea... dar a fost jenant fata de doctorita noastra. Ea e f de treaba... si a fost penibil .

Lumi, un gand bun iti trimit sa te faci repede bine

Camy, 3 masini de hainute? pai mama... cand le poarta? ca eu am in plan sa creasca. Sau le speli si pe cele maaari ( adica 3-6 luni)

Monis, bravo ca ai ajuns la facultate. Lucrare ai sa o scrii tu...se face mami.. se face

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

nu am mari... dar am bagat tot si dcutecele de finet, paturicile, lenjeriile lui, hainutele...si de-asta sunt 3 masini...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Am aparut si noi. Deci astazi am fost la eco. Totul este bine. Baiatul meu cantareste 2726 grame.

Simina:

------------------------
35+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

ca era sa pierd momentul, asa ca

HAI SIMINA

29+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

dar acum in schimb sunt rupta de durere de spate....
azi chiar am trebaluit toata ziulica...acum am mai pus si de o placinta...sper din inima ca la noapte sa dorm dusa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna fetele,

Tocmai m-am intors de la eco. Fetita mea e bine si isi mentine DPN de 23 decembrie. Are 1228g. Mi-a spus dr ca se va naste cam la 3kg, pentru ca e cam micuta, dar e normal la ce namila e masa. Un motiv in plus sa incerc natural. Binentels ca dormea dusa. De altfel, ca de obicei. De fiecare data cand ma duc la eco, are asta mica un somn in ea de nu se poate. A tot impuns-o cu sonda, dar degeaba. A miscat un pic si s-a asezat mai bine.
Colul este inchis. IR-uri bune. Data trecuta imi iesise IR pe stanga cam mare, la limita superioara. Acum e ok. Nu ma nici un motiv de ingrijirare si nici sa cred ca nasc prematur. MA mai duc o data la 36 de saptamani si gata, ne pregatim de livrare.

Felicitari ptr. bebita somnoroasa si ptr. rezultatele buna

35 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Salutare!Am aparut si noi. Deci astazi am fost la eco. Totul este bine. Baiatul meu cantareste 2726 grame.
Bravos! 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Ne-am intors de la eco. Raportez - il am pe bb Greuceanu la purtator - are 2830 gr. (+/- 413 gr.) e inainte cu 2 saptm. ca varsta gestationala. Toate bune, colul inchis, placenta gr. maturare I/II.

Am stabilit data nasterii 4 nov. si imi face programarea doctorita la Euroclinic pt. cezariana. Saptamana viitoare pe 15 mergem din nou sa ne recolteze si pt. analize si-mi da si lista de analize de sange pt. anestezie. Ea o sa fie plecata de pe 20 pe 24 oct. (pfuu emotii). Mai merg maine la servici si dupa stau acasa. Cred ca ma mut de pe-un pat pe-o canapea de frica.

Pfuu, acum chiar ca am emotii - se apropie momentul.

Ceva vesti despre SImina?

33+

Ohooooooooo, felicitari ptr. flacau

35 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

imi cer scuze fetelor ca vin cu intrebari de genul asta, dar cum spuneam nu am cumparat nimic aproape... camy_pus, am incercat sa dau PM dar nu reusesc... forumul asta e cam ciudat pt mine... de unde ai luat patutul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

fetelor de Simina mai stiti ceva???
parca intre 6 si 9 era programta, nu????

cea mai fericita cu 34+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Dana n., Ionela felicitari si voua ptr. rezultatele bune. Dar stiu ca azi a fost o zi super incarcata, am obosit de atatea emotii.
Andrecluj, multumim de vstile aduse

35 + Vlad

Mergi la inceput