Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Floricik, shtephy, Andrecluj, ionelamaria, roxyaly, many_bani multumesc pt felicitari. SI voua sa va traiasca si sa va creasca bebeii mari.

Dana.n. felicitari pt bebe.

Miramar felicitari pt Greuceanu. O sa ai un baiat pe cinste, asa .... potrivit pt o fata delicata ca a mea.

Pentru constipatie e bun un medicament facut numai din plante - Mentholax. Am luat unul aseara ca nu se mai putea. De dimineata, am avut scaun normal, nici prea prea, nici prea prea. Cum trebuie sa fie. Practic, te ajuta la urmatorul scaun, dar fara sa faca diaree. Sora-mea a luat pe perioada sarcinii, lua unul la 3 zile. A fost tare constipata, toata sarcina. Incercati si voi. Sa vedeti ce bine este. Se ia numai la nevoie.

Floricik o sa vad ce fac maine referitor la dr. Maine ma duc la curs la Filantropia. Sper sa vina si Romanitza. Daca nu, oricum, va spun ce am aflat pe la curs. Dau raportul complet.
Mi-am luat analiza de la Anticorpi Anti A. AM vazut ca trebuie sa iasa negativ. LA mine a iesit numai un anticorp din 16. Nu ma ingrijorez, ca nu cred ca unul poate sa faca cine stie ce. ADica, asa cred eu. Oricum, pe la sfarsitul lunii ma mai duc sa mi fac una. De data asta la Institul de Hematologie. Sa vedem, aia ce zic.

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

imi cer scuze fetelor ca vin cu intrebari de genul asta, dar cum spuneam nu am cumparat nimic aproape... camy_pus, am incercat sa dau PM dar nu reusesc... forumul asta e cam ciudat pt mine... de unde ai luat patutul?

patutul il face sotul meu ca are firma de mobila...iti place?????
daca vrei sa trimiti PM...acolo sus in bara unde gasesti raspunsul meu scrie PM cu rosu, acolo dai click si poti sa-mi scrii..atat mie cat si al orice fata..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Dana.n felicitari!!!!!

Sa fiti sanatosi si tu si bebe.!!!
Va pupam

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

HAI SIMINA!

RamonaC, si eu am burtica tare uneori cu zilele (cu intreruperi, totusi). Chiar ma gandeam ce o mai fi si asta... o fi de la balonare... dar cand e asa ma si "tine", cum se zice... Dar tot mai simt miscarile lui BB. Probabil se inscrie in normal daca suntem mai multe asa.

pe burtici

HAI SIMINA!

Magda 29+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

betty78 - vad ca teoretic nastem in aceeasi zi la acelasi spital si bebe cu acelasi nume. (tu ai zis ca ai 36 sapt eu stiu ca am 35...dar oricum nu inteleg nimic la faza cu lunile si saptamanile)... cred ca la tine am vazut scaunul de alaptat. de unde? :)

cu cine nasti? Eu cu Nuraltay Emel...ideea este ca daca ai cezariana atunci in mod normal nu te lasa pana in ultima zi, iar eu am dpn pe 9, dar voi naste pe undeva in jur de 4, asta daca ma mai tin salele....cand ai avut ultima menstruatie? Nu stiu daca scaunul l-ai vazut la mine..eu il am pe www.semwa.eu/products/Produse-marca/Hauck/P-259tu-355uri-Leag-259ne/Fotoliu-balansoar-Metal-Glider-Recline-crem.html" target="_blank">asta

deci eu am avut UM pe 02.02.2009 si acum am 35 de saptamani implinite si 1 zi, asta inseamna ca sunt in saptamana 36

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

camy_pus ti-am dat pm

betty_78 - eu am DPN pe 10, prima programare e pe 9 si azi mi-a spus ca imi mai face una pe 5 ca sa nu riscam. eu cu Vladareanu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Betty eu nu am aproape deloc contractii.Poate ajungi la medic sa te linistesti.La cate sapt l-ai nascut pe Mario?Cum se mai simte acum?Mai face tratament?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

inca nu m-am dus la medic, dar parca au mai incetat contractiile, daca am stat cuminte acasa..azi am fugit la manichiura si la birou pentru 4 ore. Pe Mario l-am nascut la 37 de saptamani si 2 zile, adica in saptamana 38, dar cu cezariana, dar oricum aveam dilatatie de 4,5 cm in ziua in care l-am nascut...dar oricum nu stiam.

Pe mario l-am dus la gradi...nu mai vrea sa faca aerosoli si tare sper sa nu mai avem probleme cu el de sanatate.

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

da, ala e scaunul... cand i-am zis prietenului meu ca am vazut un scaun de alaptat f frumos a zis ca nu e musai sa luam... apoi dupa ce l-a vazut... eee parca merge nu numai pt alaptat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Betty, waaauuu!... sapt 36... sper sa prind 36-37 sapt implinite... vreau sa ne duca tati la spital... si tot el sa ne ia

Plec dupa rezultatele analizelor.

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

hehei nici nu stii cat de repede zboara timpul....

cum au fost analizele?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Ne-am intors de la eco. Raportez - il am pe bb Greuceanu la purtator - are 2830 gr. (+/- 413 gr.) e inainte cu 2 saptm. ca varsta gestationala. Toate bune, colul inchis, placenta gr. maturare I/II.

Am stabilit data nasterii 4 nov. si imi face programarea doctorita la Euroclinic pt. cezariana. Saptamana viitoare pe 15 mergem din nou sa ne recolteze si pt. analize si-mi da si lista de analize de sange pt. anestezie. Ea o sa fie plecata de pe 20 pe 24 oct. (pfuu emotii). Mai merg maine la servici si dupa stau acasa. Cred ca ma mut de pe-un pat pe-o canapea de frica.

Pfuu, acum chiar ca am emotii - se apropie momentul.

Ceva vesti despre SImina?

33+

cu cine nasti la Euroclinic?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput