Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

SIMINA - NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!
HAI SIMINA!!! HAI MAYA!

Am reusit si eu sa mai cumpar ceva pt bebe, mai trebuie doar din farmacii cateva lucruri.

Felicitari tuturor cu vesti bune la eco!

Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

camy_pus ti-am dat pm

betty_78 - eu am DPN pe 10, prima programare e pe 9 si azi mi-a spus ca imi mai face una pe 5 ca sa nu riscam. eu cu Vladareanu.

mai am o prietena care a nascut tot la euroclinic cu Vladareanu si a fost super bine, avea dpn pe 3 sept si a nascut natural exact pe 3...de fiecare data imi spunea ca dosctorul ii spuen ca o sa nasca exact pe 3 si eu o intrebam daca are cumva globul de cristal....iar pe 3 dimineata s-a dus la el la control parca la spital la elias si i-a fcaut un control si i-a spus sa se duca la spital ca naste... si in 3-4 ore nascuse...asa ca stie el ce stie

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:

camy_pus ti-am dat pm

betty_78 - eu am DPN pe 10, prima programare e pe 9 si azi mi-a spus ca imi mai face una pe 5 ca sa nu riscam. eu cu Vladareanu.

si eu ti-am trimis PM...ca am dat replay...ia vezi cum faci sa-ti activezi PM-ul...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionela, Lavinia,pupici de la mine.

Ionela,ai grija sa mergi incet si sa nu cari prea multe cumparaturi.

Am fost si eu la cumparaturi,am luat detergent pt bebe, Pampers Premium Care(pt.2-5kg), servetele umede pt fundulet tot de la Pampers, ser fiziologic si vata.

Ceva vesti de la Simina??? Mai bagam niste agitate!

Go, Simina, go!!!

Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:

da, ala e scaunul... cand i-am zis prietenului meu ca am vazut un scaun de alaptat f frumos a zis ca nu e musai sa luam... apoi dupa ce l-a vazut... eee parca merge nu numai pt alaptat

e f bun, dar i-ati si o perna de alaptat...eu nu mi-am luat prima oara si mi-a fost greu cu tot felul de perne...de data asta imi trimit sotul sa cumpere una

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

RamonaC, si eu am burtica tare uneori cu zilele (cu intreruperi, totusi). Chiar ma gandeam ce o mai fi si asta... o fi de la balonare... dar cand e asa ma si "tine", cum se zice... Dar tot mai simt miscarile lui BB. Probabil se inscrie in normal daca suntem mai multe asa.

Magda 29+ cu
si IARINA 31.01.2006

Nu stiu de ce am impresia ca nu e bine ce avem noi. Daca experimenteaza cat mai multe fete asta, nu e musai ca e normal. Daca as putea sa merg la spital in momentele alea sa ma monitorizeze si sa imi zica ce se intampla cu bebe, adica sa-mi zica ei ca bebe e bine..atunci poate as sta mai linistita.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

camy e activat primit si raspuns

betty, eu o sa fac cezariana... sper sa nu ne suprinda totusi bebe mai devreme ca e foarte vioi. bifez si perna de alaptat! multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

mai este vreo fata care sa aiba simptome asemanatoare? cand se misca bebe uneori se aude un plescait, o mica pocnitura venind din zona burticii... nu stiu cum se descriu exact dar seamana cu sunetul scos de bobitele albe din parcuri cand le calcam pe asfalt cand eram mici... (daca facea asta cineva in afara de mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna seara! Am revenit de la eco unde l-am intalnit pe bebelash!

E totul in regula, si dl. doctor mi-a dat asigurari ca nu voi naste prematur, pentru ca devenisem stresata! Sunt in 35 sapt si 2 zile, bebeloiul are deja 2492grame, si din cate mi-a zis mediul totul e in regula! I-am ascultat si bataile inimioarei, i-a facut si o electrocardiograma micutului, timp in care acesta s-a miscat de 7 ori! De asemenea a trebuit sa ma urc si pe bicicleta ...sa mi se verifice colul...care e inchis...placenta e intre gradul 1 si 2...

Mi s-a spus sa stau cumintica pana se intoarce din concediu...urmatoarea intalnire va fi in 27 octombrie...Doamne Ajuta sa fie totul bine pana atunci! Joi trebuie sa ma duc la medicul de familie!

Vad ca Despre Simina nu mai avem vesti....Sa speram ca totul e bine! Va las...merg sa ma odihnesc! Vorbim de dimineata!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari si tie Lavi . A durut tare pe bicicleta? 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput