Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!
Raspunsuri - Pagina 12
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopotNu stiu de ce am impresia ca nu e bine ce avem noi. Daca experimenteaza cat mai multe fete asta, nu e musai ca e normal. Daca as putea sa merg la spital in momentele alea sa ma monitorizeze si sa imi zica ce se intampla cu bebe, adica sa-mi zica ei ca bebe e bine..atunci poate as sta mai linistita. |
31+
Chiara Ada
vias spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Buna seara! Am revenit de la eco unde l-am intalnit pe bebelash! E totul in regula, si dl. doctor mi-a dat asigurari ca nu voi naste prematur, pentru ca devenisem stresata! Sunt in 35 sapt si 2 zile, bebeloiul are deja 2492grame, si din cate mi-a zis mediul totul e in regula! I-am ascultat si bataile inimioarei, i-a facut si o electrocardiograma micutului, timp in care acesta s-a miscat de 7 ori! De asemenea a trebuit sa ma urc si pe bicicleta Mi s-a spus sa stau cumintica pana se intoarce din concediu...urmatoarea intalnire va fi in 27 octombrie...Doamne Ajuta sa fie totul bine pana atunci! Joi trebuie sa ma duc la medicul de familie! Vad ca Despre Simina nu mai avem vesti....Sa speram ca totul e bine! Va las...merg sa ma odihnesc! Vorbim de dimineata! ![]() ![]() Lavi, 35+ mami de Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
pe 27 sunt la Tg Mures...ne vedem...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
dana n. spune:
Andrecluj ,many_bani, dankutza, roxyaly
multumiri!
Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco.
------------------------
35+
David
Albume foto
vias spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 ROXYLAY chiar ca ti-a crescut burtica... ![]() Da LORELIX ce-o mai fi facand? Lidia ![]() |
Lorelix e bine..am vb cu ea azi ...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
krelia spune:
subscriu si eu la senzatia de burtica tare care trage...care tine...fara a fi insa contractata....si la dureri de coaste....
oare sa mai scoatem niste [majorete][majorete][majorete] pentru simina?![]()
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Miramar spune:
Dankuta, Lavinia felicitari si voua.
Dankuta ii cuplam cum nu ![]()
Betty 78 cu Magda Petrache nasc - mie mi-a iesit DPN-ul acum pe 7 nov. so m-a programat la cezariana pe 4 ca sa nu riscam. Altfel 40 spt. in cap ar fi fost pe 19 nov. Mai vedem pana una alta cum evolueaza pana atunci.
Apropos de unde sa procur perna de alaptat? Nu ca as fi cautat pana acum, dar nici nu mi-a sarit in ochi.
33+ 
dana n. spune:
| citat din mesajul lui krelia subscriu si eu la senzatia de burtica tare care trage...care tine...fara a fi insa contractata....si la dureri de coaste.... oare sa mai scoatem niste [majorete][majorete][majorete] pentru simina? krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
La mine "trage" rau de tot. Pielea de sub sani, de unde pleaca burtica, nu o mai simt deloc. Parca sunt anesteziata acolo.
E asa o senzatie nasoala...------------------------
35+
DavidAlbume foto
Miramar spune:
| citat din mesajul lui dana n. Salutare! Am aparut si noi. Deci astazi am fost la eco. Totul este bine. Baiatul meu cantareste 2726 grame. Simina: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------ 35+ DavidAlbume foto |
Felicitari Dana!
33+
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ramonika, ziceai ca ati schimbat tamplarie, te refereai la usi de interior sau geamuri? ca si noi o sa trebuiasca sa schimbam si usi si geamuri, eram curioasa cat mai costa o usa de interior.. Lasa ca cred ca e frumos tare acum apartamentul..merita tot efortul depus de sotior si socru![]() |
am schimbat glazvantul la balcon si usa si geamul de la dormitor (care da in balcon) si astea au costat 2400 lei (cu tot cu plasa de insecte la balcon si un geam rabatabil.
e destul de frumos, mai avem de pus la punct una-alta, insa in timp...

Lasa ca cred ca e frumos tare acum apartamentul..merita tot efortul depus de sotior si socru