Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Am intrat si eu sa ii urez nastere usoara Siminei si Maya sa fie sanatoasa, mancacioasa si norocoasa.
Eu una as dormi non-stop si cand va aud pe voi cu insomniile ma gandesc ca e ceva in neregula cu mine daca stau 5 minute la orizontala in liniste adorm.
Azi am fost si noi la plimbarica si i-am luat lui gogosel un carusel pentru patut si mulaj pentru picirute si manute. Cu mulajul sper sa ne descurcam ca am luat de la librarie unul mai ieftin la 30 de ron ca vazusem eu ceva smecher tare in Mall dar numai pt picirute era 130 de ron si am zis ca e exagerat de scump.
Pentru restul de cumparaturi asteptam sa se nasca si sa vedem ce i-au mai luat zuzii de nasi ca ei is mai nebuni ca noi cu achizitiile(i-au luat deja 8 perechi de papuci ) si nu as vrea sa arunc banii pe fereastra.
In rest joi am programare la dr ca facem 36 de saptamani.

35+ Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Eu nu ma simt bine deloc...ma duc sa ma bag in pat,poate reusesc sa dorm,si sper sa ma simt mai bine maine.

Nastere usoara Siminei,sper sa citesc despre venirea Mayei cand ma trezesc! Le doresc la amandoua sa fie sanatoase!!!!

Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Am intrat si eu sa ii urez nastere usoara Siminei si Maya sa fie sanatoasa, mancacioasa si norocoasa.
Eu una as dormi non-stop si cand va aud pe voi cu insomniile ma gandesc ca e ceva in neregula cu mine daca stau 5 minute la orizontala in liniste adorm.
35+ Dan Mihail

Esti norocoasa ca poti dormi.

------------------------
35+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Laviniablaga ma bucur de vestile bune.bebe e marisor.va pupam si va dorim multa sanatate!!!!!!!!

Lidia da, a crescut burtica.Maine mergem la medic sa vedem bebelul, asa ca maine seara vin si eu cu vesti.Doamne ajuta sa fie toate bune.
Azi a nascut prietena mea un baietel asa ca am avut o zi plina de emotii.
Acum sa mai trimit niste agitate de la Brasov pentru Simina si Maya.

Hai Simina

Hai Maya

va pupam ca mergem la baita si la nani.

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

si eu as dormi mereu, dar cred ca nu e nimic anormal...
mulaj eu am gasit numai pt piciorus... si de manute nu am vazut prin buc.
deci nimeni nu mai aude pocnituri din burta? hmmm

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Am uitat sa va intreb daca si voi simtiti cateodata ca bebe e pe vezica urinara asa simt e jos de tot si ma inteapa pe acolo.Oare e ok?

Cat despre pocnituri prin burtica eu nu am asa ceva.

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dana, eu sub sani am cate o "gaurica"...de-mi intra 2 degete, asa..indoite ..mai ales cand se contracta burticul

bey...io nu ma mai joc...siminooooo..nascusi nfata, sau merg la magazin sa mai iau neshte ?

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

krelia sa il intrebi pe doctorul tau daca nu ai diastasis recti abdominis sau diastaza dreptilor abdominali... se intampla frecvent gravidelor si nu te ingrijora ca dupa nastere isi pot reveni muschiuletii la locul lor.

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lumi, de ce nu mergi tu la dr? Ma ingrijorezi cu raul asta. Si nu-mi place deloc ca esti singura acolo. Ai grija de voi si mai bine freaca doctorii la cap decat sa stai asa. Pupici si sanatate!

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Andreutza mersic mult
Ma bucur ca suge de la san David cel puternic.Bravo lor

Dana_n felicitari pentru voinicelul

Dankutza multumesc de ideea cu Mentholaxul,cred ca ai mai zis tu o data despre el .

Betty sa dea Doamne Doamne sa ramana sanatos Mario.

Lavi bravo draguta!!

Krelia la dureri de coaste sunt inscrisa si eu din pacate.

Dymomo esti o fericita cu somnul.Sa va traiasca nasii si sa-si pastreze obiceiul.

Lumi sanatate !Poate vine totusi mami la tine.

Vad ca nu sunt vesti de la Simina.
Asa ca mai trimitem neste majorete

HAI SIMINA!!!

HAI MAYA!!!

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput