Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

kiss u all, simina acum ar trebui sa fie in sala de operatie, ii face cezariana, ultima data am vb cu sotul ei, contractiile erau mai rare si nu mai erau asa dureroase, ajunsese la dilatatie 4 si ceva

nu cred ca mai intru in seara asta sa va zic finalul, maine la prima ora, asadar acum e vremea majoretelor si a rugaciunilor,

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

hai ma Flavours, ca je mi-s fata de comitet...de ce-mi vorbesti asa?
(glumesc, da?)
ah, sa nu crezi ca gauricile le am mereu...ci doar ocazional, cand se mai contracta uterul...

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

krelia sa il intrebi pe doctorul tau daca nu ai diastasis recti abdominis sau diastaza dreptilor abdominali... se intampla frecvent gravidelor si nu te ingrijora ca dupa nastere isi pot reveni muschiuletii la locul lor.

35 sapt

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

mai este vreo fata care sa aiba simptome asemanatoare? cand se misca bebe uneori se aude un plescait, o mica pocnitura venind din zona burticii... nu stiu cum se descriu exact dar seamana cu sunetul scos de bobitele albe din parcuri cand le calcam pe asfalt cand eram mici... (daca facea asta cineva in afara de mine)

si eu de ceva vreme am sesizat un plescait cam cum zici tu

dar ma gand ca probab sunt singura in situatia resp.....

cea mai fericita cu 34+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

krelia e bine atunci... oricum nu era ceva grav chiar daca aveai.

oh ce bine ca mai aude cineva plescaiturile... la mine le-a auzit si prietenul meu, deci nebuna nu eram sigur... dar ce inseamna nu stiu.

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Raluci, multumim de veste!

Sa dea Domnul sa fie bine si Simina si bebe Maya!

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Roxaly si alei mele ii place vezica. Uneori sta calare pe ea, de ma duc la toaleta din 5 in 5 minute si fac doar cativa ml de pipilica. Asa ca mai este cineva cu vezica chinuita.

Eu nu aud pocnete sau alte sunete din burtica, decat matele mele nebune.

Adineauri am stranutat si am scapat un pic de pipi pe mine. Cred ca a sarit copilul in sus si cand s-a dus jos, pic, a iesit un putin pipilica. Voua vi s-a intamplat? Incep sa ma simt ca babele alea care scapa urina. Acum, nu-i bai ca sunt acasa si baia e aproape, dar cand sunt la scoala, ce ma fac?

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Doamne ajuta sa fie bine Simina si micuta Maya.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Simina, Maya ne rugam pentru voi. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Roxaly si alei mele ii place vezica. Uneori sta calare pe ea, de ma duc la toaleta din 5 in 5 minute si fac doar cativa ml de pipilica. Asa ca mai este cineva cu vezica chinuita.

Eu nu aud pocnete sau alte sunete din burtica, decat matele mele nebune.

Adineauri am stranutat si am scapat un pic de pipi pe mine. Cred ca a sarit copilul in sus si cand s-a dus jos, pic, a iesit un putin pipilica. Voua vi s-a intamplat? Incep sa ma simt ca babele alea care scapa urina. Acum, nu-i bai ca sunt acasa si baia e aproape, dar cand sunt la scoala, ce ma fac?

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Si eu merg foarte des la toaleta...ptr cateva picaturi. Mama mea ma sfatuia sa imi pun Pampers.

------------------------
35+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, aveti idee unde se pot gasi acest set de mulaj pt manute si picioruse prin Bucuresti? Pe voi v-am auzit ca s-a gasit la Babyexpo. Dar eu nu ma gasit. Si, normal, vreau si eu. In ce consta? Daca aveti vreuna acasa se poate sa faceti un foto si pt una ca mine. Saru'mana.

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput