Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Flavours, cand am auzit de plescaituri am zis ca nu se poate...; eu le am foarte rar, chiar de cand am inceput prima data sa ii simt miscarile lui BB si mi s-a parut foarte ciudat. Dar tot raman la ideea ca ce se intampla la mai multe fete probabil ca e normal.
Sunt la a doua sarcina si imi pare bine ca simt miscarile lui BB cu tot cu plescaituri sau in ciuda burticii ce sta multa vreme tare pt. ca la prima sarcina aveam contractii atat de puternice si de dese incat aproape ca nu am simtit miscarile bebelinei.

Magda 29+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Acum, nu-i bai ca sunt acasa si baia e aproape, dar cand sunt la scoala, ce ma fac?

absorbant, daca e putin ar trebui sa nu depaseasca capacitatea unui absorbant subtirel.

flavours - si mie mi s-a parut ca aud o plescaitura, insa nu prea am bagat-o in seama, ca nu eram sigura ce se aude. oricum nu e motiv de ingrijorare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

eu am gasit mulaj pe un site de afara si ma gandeam sa comand... in bucuresti la magazinele astea cu preturi triple fata de cat sunt afara nu am gasit asa ceva. ce am vazut eu era cu o bucatica de material moale unde sa pui talpita bebelui si alaturi loc pt poza, toate intr-o rama foto.

azi am comis o fapta odioasa - profitand ca domnul nu este acasa am fugit si am dat iama in niste dulciuri (eu in sarcina am mancat foarte sanatos, fara prea multe dulciuri si prostii prea mari, ca sa nu il fac pe bebe dependent de zahar si fainuri si altele...) asadar am basculat 3 croissante cu ciocolata si 2 eclere cu ness plus niste crackers cu rozmarin....asta pentru ca pofteam (fara legatura cu sarcina... asa poftesc eu de obicei) la ce gatesc vecinii zilnic in ultima vreme - cartofi prajiti (da, evit si prajelile)

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

a si ce vroiam sa spun de fapt e ca m-au doborat m-am molesit si mi-e somn rau de la ele ... fug noapte buna

35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Dankutza deci nu sunt singura cu bebe calare pe vezica.Piticul meu nu e intors asa ca va dati seama cum e cand ma loveste cu piciorusele pe acolo pe jos.minunat..........

Va pup

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Stephynasii bebelusului sunt cumnatii mei care nu au copii desi se chinuie de f multi ani si acest copil este ca si al lor. Vorbeam aseara cu cumnata'miu si era mai emotionat de venirea momentului decat eram eu si sotul meu si repeta intr-una "Cand vine momentul sunati da? Sa nu uitati" Asa ca ma gandesc ca poate printr-o minune le da si lor Doamne Doamne un bebe asa cum a fost la noi cand nici nu mai speram. Pentru ca eu una nu stiu daca mai am curajul sau posibilitatea sa mai fac unul, frati nu am asa ca de la ei ar fi singurul verisor.

35+ Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cred ca sigur gasim (sau gaesesc sotiorii nostri ) pe la librarii...ca si albumele acelea cu "prima baita, prima poza..prima...."

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, aveti idee unde se pot gasi acest set de mulaj pt manute si picioruse prin Bucuresti? Pe voi v-am auzit ca s-a gasit la Babyexpo. Dar eu nu ma gasit. Si, normal, vreau si eu. In ce consta? Daca aveti vreuna acasa se poate sa faceti un foto si pt una ca mine. Saru'mana.

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

buna seara!
inteleg ca tb sa continuam

HAI SIMINA , HAIDE MAYA!!!

sa fie o nastere usoara si un bebe sanatos

fetelor, felicitari pentru rezultatele bune primite astazi

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Va las pt moment, poate revin la schimbul 3, ca mie asa "imi place" de la o vreme...
Noapte buna celor ce se retrag mai devreme!

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

LIdia, sunt bine..
.iti multumesc ca ai intrebat de mine.
stau cuminte inca 3 sapt.
cu drag.

pentru SIMINA si MAYA.

TOATE FETELE.

LORELIX DANIEL 34+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!