Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!
Raspunsuri - Pagina 8
Miramar spune:
Ne-am intors de la eco. Raportez - il am pe bb Greuceanu la purtator - are 2830 gr. (+/- 413 gr.) e inainte cu 2 saptm. ca varsta gestationala. Toate bune, colul inchis, placenta gr. maturare I/II.
Am stabilit data nasterii 4 nov. si imi face programarea doctorita la Euroclinic pt. cezariana. Saptamana viitoare pe 15 mergem din nou sa ne recolteze si pt. analize si-mi da si lista de analize de sange pt. anestezie. Ea o sa fie plecata de pe 20 pe 24 oct. (pfuu emotii). Mai merg maine la servici si dupa stau acasa. Cred ca ma mut de pe-un pat pe-o canapea de frica.
Pfuu, acum chiar ca am emotii - se apropie momentul.
Ceva vesti despre SImina?
33+ 
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Dankutza bravo,felicitari!E perfect in grafic printesica ta daca isi mentine dpn-ul. Ionelamaria bravo pentru analize bune.Mamica noastra Miany si puiul mic,David ce or mai fi facand?![]() |
31+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
Fetelor,ca o inconstienta ce sunt, daca tot m-am adunat de pe drumuri... ma gandesc sa plec olecuta la cumparaturi de haleala
ca iar e gol frigiderul ( sau sexy cum spuneti voi).
Multumesc pt felicitarile legate de analize... maine le vede si medicul de fam... apoi, poate vineri si gineco. Sotul m-a certat ca plec tot azi si dupa cump... cica ar trebui sa o las pe maine... poate are dreptate,... dar eu tot nu voi naste mai devreme... deci ma car olecuta la plimbare![]()
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
simona9999 spune:
VAI fetelor m-am bagat sa recuperez si eu din urma
cand am citit faza cu ruptu apei la Simina parca m-am vazut pe mine cu apa mea, dar la mine a ost doar o data si gata si nu lichid
bebelina ei e mai avansata, se descurca singura de acum. bebele meu e mai micutz, asa's baietii.....
Doamne ajuta sa nasca usor si repede
Pt fetele co constipatia: eu m-am mai reglat cu taratze in apa pe stomac gol dim. o lingura in juma pah cu apa, pus de seara se bea dimineatza
Felicitari fetelor pt analize bune. Miramar bv, sa fie sanatos Greuceanu, tot asa....
cea mai fericita
cu 34+ 
sa fim sanatosi

ionelamaria spune:
Dankutza, Miramar, felicitari pt noutatile legate de bebe
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Miramar bravo pentru bebe Greuceanu
Andre multumesc
.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
roxyaly spune:
Dankuta bv pentru noutati.
Miramar e mare bb doamne ajuta sa fie tot asa.
32+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
ali762000 spune:
Fetelor multumesc pt primire. Vreau sa va spun ca ma doare jos din ce in ce mai des,pana acuma ma durea numai seara acum vad ca a inceput si ziua, sa nu radeti de mine dar deja mi-am facut bagajul pt spital.
ALI
Andrecluj spune:
Raportez: Miany este bine, la fel si bebe David. Inca este tinut la bebelusi pentru ca mai trebuie sa puna sunculitza, acum are 1960 gr. , dar este sanatos si puternic. Mami are laptic si ii da deja de la sani. Ne transmite sa nu ne agitam cu cumparaturile, ca nu avem nevoie de tot ce am trecut noi pe liste, a zis ca ii trebuie jumatate din ce apucase sa cumpere. Mamica se simte bine, i se umflasera putin picioarele acum si statea sa si le dezumfle. Ii transmite mult noroc Siminei si va pupa pe toate.
31+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
Monis mi-ai dat o idee, ce ar fi sa scriu un "ghid de stat in pat pentru gravide"? Poate as face niste bani buni sau nu? Hai ca ideea nu e rea, daca m-as fi comportat exemplar si mai putin plangacios si alte cele chiar m-as pune pe scris. Oricum, umarul drept mie aproape dislocat de la atata scris din pat, ce mi-o fi sa mai scriu si un ghid, carticica acolo? 

31+
Chiara Ada