Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Andre, Stephy, de simtit ma simt bine, ca asta n-a fost o prob la mine in sarcina (mai putin dureri de spate, dormit mai prost etc... stiti voi) In rest, incerc sa stau cat mai mult la orizontala si deja m-am saturat , nici la laptop nu prea imi gasesc pozitia Am chemat-o pe mama din nou, ajunge joi, saracuta de ea. La sf lunii o sa vina socrii in locul ei.

Ieri m-au sunat de la cabinet ca trebuie sa iau iar fier ca e scazut si sa merg (maine va fi asta) sa repetam CTG ca ceva n-a fost in regula cu cel facut joia trecuta. Asa ca sunt panicata iar...

Cam asta ar fi cu mine...

28+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic
Andre, Stephy, de simtit ma simt bine, ca asta n-a fost o prob la mine in sarcina (mai putin dureri de spate, dormit mai prost etc... stiti voi) In rest, incerc sa stau cat mai mult la orizontala si deja m-am saturat , nici la laptop nu prea imi gasesc pozitia Am chemat-o pe mama din nou, ajunge joi, saracuta de ea. La sf lunii o sa vina socrii in locul ei.Ieri m-au sunat de la cabinet ca trebuie sa iau iar fier ca e scazut si sa merg (maine va fi asta) sa repetam CTG ca ceva n-a fost in regula cu cel facut joia trecuta. Asa ca sunt panicata iar...Cam asta ar fi cu mine...
Asa e, greu, frustrant, enervant, incomod, etc. Se va termina intr-o zi, ca altceva nu stiu nici mie ce sa-mi spun. Bafta la analize maine, tine-ne la curent. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:

Am dat o tura la facultate si mi-s studenta anul II , inca 4-5 luni si se termina si masterul asta, insa nu mi-e clar cine face dizertatia... poate bebe ... si cumparaturi si acum bag un somn sa fiu in forma pe seara.

MONIS bravo!!! Sa dea DD sa termini masterul cu bine. Big kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Am citit cu sufletul la gura pana acum, de cand m-am trezit (nici la baie n-am ajuns), dar vad ca Maya se mai lasa asteptata.

Simina, nastere usoara! Asteptam vesti bune!

Raluci ca ne tii la curent.

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

M-am intors acasa

Analizele au iesit bine... ceva valori la hematologie sunt putin mai mari si unele putin mai mici... dar cu foarte mici diferente. Deci nu ma alrmez

Ramonika, ce faci cuscra la munci? ufff. Faza cu seringa imi da un motiv in plus sa nu mai cumpar pompita. Daca va fi neaparat cazul voi lua pe ce de la Stony Angel. E ieftina si am inteles ca e buna...nu as da prea mult pe ea.

Lurairina, urat cu hartiile in Romania. Sora mea s-a trezit mutata la alt medic de care nu auzise ...a rezolvat cu mutarea... dar a fost jenant fata de doctorita noastra. Ea e f de treaba... si a fost penibil .

Lumi, un gand bun iti trimit sa te faci repede bine

Camy, 3 masini de hainute? pai mama... cand le poarta? ca eu am in plan sa creasca. Sau le speli si pe cele maaari ( adica 3-6 luni)

Monis, bravo ca ai ajuns la facultate. Lucrare ai sa o scrii tu...se face mami.. se face

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Tocmai m-am intors de la eco. Fetita mea e bine si isi mentine DPN de 23 decembrie. Are 1228g. Mi-a spus dr ca se va naste cam la 3kg, pentru ca e cam micuta, dar e normal la ce namila e masa. Un motiv in plus sa incerc natural. Binentels ca dormea dusa. De altfel, ca de obicei. De fiecare data cand ma duc la eco, are asta mica un somn in ea de nu se poate. A tot impuns-o cu sonda, dar degeaba. A miscat un pic si s-a asezat mai bine.
Colul este inchis. IR-uri bune. Data trecuta imi iesise IR pe stanga cam mare, la limita superioara. Acum e ok. Nu ma nici un motiv de ingrijirare si nici sa cred ca nasc prematur. MA mai duc o data la 36 de saptamani si gata, ne pregatim de livrare.

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Shtephy, Floricik, Laurairina, Lidia, Ionela

RamoC - ne bazam pe tine ca ajungi la termen, hai ca nu mai e mult
Elenic - ma scrie-ne chiar si asa intr-un cot. Te invata Andre cum . Ce bine ca o sa ai ajutoare
Laurairina - azi pt bebe nu am mai luat... ca sunt cu lista spre final... mai trebuie sa iau de la farmacie prostioare... si sac de dormit dar nu stiu de care inca. Mai studiez

Felicitari celor cu vesti bune.
Acum le asteptam si pe cele de la Simina

monis 35
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ionelamaria ma bucur ca analizele sunt ok. Asa e...nu mai ies ele chiar perfecte dar e oarecum normal in sarcina.
Dankutza felicitari pt vestile bune de la eco Ce cuminte e fetitza ta...cum face ea mereu nani Grasana mea e energica rauuu. Nu prea sta locului. Pana la urma ai schimbat medicul ?

M-am cam saturat si eu de stat in pat Daca merg un pic la plimbare se intareste burta si am senzatia ca-l scap pe bebe...Mai bine stau cuminte.

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dankutza - ai PM

monis 35
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dankutza bravo,felicitari!E perfect in grafic printesica ta daca isi mentine dpn-ul.

Ionelamaria bravo pentru analize bune.

Uff ,mai e un pic si vine pe lume micuta Maya.Nu mai am rabdare.

Mamica noastra Miany si puiul mic,David ce or mai fi facand?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput