Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Lavinia, rgagapie bafta multa.
Monis felicitari !

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!
nu ma dati disparuta..acilea sunt...cam amortita....am motait in pat....m-am foit de pe la 6 dim...apoi am bagat o tura de citit.....apoi papica....apoi inc-o ora de somnel....apoi iar papica....apoi barfa la tel....si intr-un final zic...hai sa vad vestile

vad ca Maya vrea si mai multe agitate ....asa ca, hai sa i le oferim:
hai Mayuca
hai Mayuca
hai Mayuca

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
RamoC - si tu esti cu morcovul? hai ca stai bine, ai depasit cat de cat perioada periculoasa, mai ales ca ai fost cumintica. sa-ti vina cheful.

Cam asa ceva. Aseara am avut burta pietroi din nou, dar fara sa ma doara. Insa sta asa pietroi si cate 3 ore, fara sa isi revina. Daca nu ma doare, oare bebe e bine inacest timp, ca nu il simt miscand deloc? La 2jumate azi noapte am luat un nospa forte ai am reusit si eu sa adorm. Cand m-am trezit in pauzele de pipi era tot tare si azi dimi la 11 cand m-am dat jos din pat era inca tare. Dupa ce am papat si am luat pastilutele si-a revenit si burta si bebe misca de atunci...dar nah, am si eu piticii mei.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

si eu am fost azi la gineco, chiar acum m-am intors. proba de col se ia pentru a vedea daca este prezent Streptococul B, care trebuie tratat inainte de a naste... nu e nimic dureros la mijloc - se ia proba pe un betisor (citisem ca era o fata speriata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

hai Simina!

na, ca era cat pe ce sa ratez nascarea in direct
Doamne cate s-au mai intamplat!
Felicitari RamonaD si miany!!

Si multumesc fetelor care au avut o vorba buna pt mine

28+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamonaC, si eu patesc ca tine sa imi ramana burtica tare mai mult timp..pe urma mi se pare ca nu o simt pe matzuca...si iar pitici ci paranoia Hai..mult a fost putin mai e, vorba Ramonikai...chiar ca perioada dificila a trecut

Monis, bine ca ai reusit sa ajung si la facultate, doar ce spuneai ca abia te urnesti! Si...ce cummparaturi ai mai facut pt bb?Asa de curiozitee

Krelia, sa iti fie de bine somnoreala..si eu am bagat 2 ore calup acu la amiaza...ce bine a mai fost..

Ramonika, ziceai ca ati schimbat tamplarie, te refereai la usi de interior sau geamuri? ca si noi o sa trebuiasca sa schimbam si usi si geamuri, eram curioasa cat mai costa o usa de interior.. Lasa ca cred ca e frumos tare acum apartamentul..merita tot efortul depus de sotior si socru

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

RamoC suntem aici sa ne incurajam,nu?Tu esti puternica ,ai dovedit-o de multe ori ,lasa piticii,burtica isi revine ea ca doar nu e prima data.

Flavours deci ai rezultate bune la eco?

Elenic cum te mai simti?Esti mai bine?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic
hai Simina! na, ca era cat pe ce sa ratez nascarea in direct Doamne cate s-au mai intamplat! Felicitari RamonaD si miany!!Si multumesc fetelor care au avut o vorba buna pt mine
Cum te simti? Zi-ne si despre tine ceva. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

dap totul bine... doar ca doctorul imi mai face o programare pentru spital si pe 5 in afara de cea de pe 9 deja existenta... just in case.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Fetelor nu-mi vine a crede ce citesc pe aici............
faceti deja galerie?????
Simina e ......aproape de mom X???

at sa scoatem si noi majoretele

HAI SIMINA !!!!!!

cea mai fericita cu 34+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput