Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!
Raspunsuri - Pagina 6
floricik spune:
Lavinia, rgagapie bafta multa. 
Monis felicitari ! 
31+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
krelia spune:
'elo burtix!
nu ma dati disparuta..acilea sunt...cam amortita....am motait in pat....m-am foit de pe la 6 dim...apoi am bagat o tura de citit.....apoi papica....apoi inc-o ora de somnel....apoi iar papica....apoi barfa la tel....si intr-un final zic...hai sa vad vestile ![]()
vad ca Maya vrea si mai multe agitate
....asa ca, hai sa i le oferim:

hai Mayuca

hai Mayuca

hai Mayuca
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika RamoC - si tu esti cu morcovul? hai ca stai bine, ai depasit cat de cat perioada periculoasa, mai ales ca ai fost cumintica. sa-ti vina cheful. |
Cam asa ceva. Aseara am avut burta pietroi din nou, dar fara sa ma doara. Insa sta asa pietroi si cate 3 ore, fara sa isi revina. Daca nu ma doare, oare bebe e bine inacest timp, ca nu il simt miscand deloc? La 2jumate azi noapte am luat un nospa forte ai am reusit si eu sa adorm. Cand m-am trezit in pauzele de pipi era tot tare si azi dimi la 11
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
Flavours spune:
si eu am fost azi la gineco, chiar acum m-am intors. proba de col se ia pentru a vedea daca este prezent Streptococul B, care trebuie tratat inainte de a naste... nu e nimic dureros la mijloc - se ia proba pe un betisor (citisem ca era o fata speriata).
elenic spune:

hai Simina! 

na, ca era cat pe ce sa ratez nascarea in direct 
Doamne cate s-au mai intamplat!
Felicitari RamonaD si miany!!
Si multumesc fetelor care au avut o vorba buna pt mine 
28+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
laurairina13 spune:
RamonaC, si eu patesc ca tine sa imi ramana burtica tare mai mult timp..pe urma mi se pare ca nu o simt pe matzuca...si iar pitici ci paranoia
Hai..mult a fost putin mai e, vorba Ramonikai...chiar ca perioada dificila a trecut
Monis, bine ca ai reusit sa ajung si la facultate, doar ce spuneai ca abia te urnesti! Si...ce cummparaturi ai mai facut pt bb?Asa de curiozitee![]()
Krelia, sa iti fie de bine somnoreala..si eu am bagat 2 ore calup acu la amiaza...ce bine a mai fost..![]()
Ramonika, ziceai ca ati schimbat tamplarie, te refereai la usi de interior sau geamuri? ca si noi o sa trebuiasca sa schimbam si usi si geamuri, eram curioasa cat mai costa o usa de interior..
Lasa ca cred ca e frumos tare acum apartamentul..merita tot efortul depus de sotior si socru
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
shtephy spune:
RamoC suntem aici sa ne incurajam,nu?Tu esti puternica ,ai dovedit-o de multe ori ,lasa piticii,burtica isi revine ea ca doar nu e prima data.
Flavours deci ai rezultate bune la eco?
Elenic cum te mai simti?Esti mai bine?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui elenic![]() hai Simina! ![]() na, ca era cat pe ce sa ratez nascarea in direct Doamne cate s-au mai intamplat! Felicitari RamonaD si miany!!Si multumesc fetelor care au avut o vorba buna pt mine ![]() |
31+
Chiara Ada
Flavours spune:
dap totul bine... doar ca doctorul imi mai face o programare pentru spital si pe 5 in afara de cea de pe 9 deja existenta... just in case.
simona9999 spune:
Fetelor nu-mi vine a crede ce citesc pe aici............
faceti deja galerie?????

Simina e ......aproape de mom X???
at sa scoatem si noi majoretele

HAI SIMINA !!!!!!

cea mai fericita
cu 34+ 
sa fim sanatosi