Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 20
olishka spune:
Asa este Ilinca...si eu cateodata ma gandesc unde au disparut toate fetele si ma intreb daca tot asa printr-o suparare nu au mai vrut sa intre. Am intrat zilele astea pe odisee si mi-am dat seama ca nu au mai intrat demult fete care inainte erau active. Mamici imi este dor de voi 
Si de mamicile noi imi este tare drag, mai ales cand stiu ca unele citesc demult timp si nu au avut curaj sa intre, caci asa am facut si eu. Si ma bucur de fiecare data cand isi mai face curaj cate-o mamica si ne scrie.
Ganditi-va cat timp o sa mai petrecem de-acum incolo impreuna, caci acesta este abia inceputul
Daca mai tinem suparari in noi, intr-un an, doi o sa ramana 5 fete pe forum si eu chiar nu vreau sa se intample asta 
Olga, mamica lui David iepurasul 

pisigri spune:
Postez si aici poate -poate...
Kea,
In primul rind imi cer scuze ca te-am jignit. A fost involuntar. "Noi cele care contam" eram noi cele de la odiseea ASTA pt ca au aparut morcovi si la odiseea Siminei_kin. Si pentru ca eu mai activez si pe alte subforumuri.Nu s-a discutat nimic in nici un plen, nu stiu sa existe vreunul; mi-ar parea rau sa aflu asta. Si da, am sesizat ironia. Si nu, pina azi nu am schimbat nici un mesaj privat cu gigelica, nu ne stim nr de tel, nu palavragim pe YM, nu ne facem cadouri etc
Bagatul morcovului la loc mi s-a parut o expresie benigna, opusul lui "scot morcovul sa o incurajez" sau "hai sa scoatem un morcov pentru..".
Este alegerea fiecaruia daca si cit de des activeaza aici; personal mi-ar parea rau ca tu sau oricine altcineva sa plece MAI ALES ca urmare a unei erori de exprimare, sau ca urmare a interpretarii gresite a ceva ce poate nu a fost formulat stralucit, dar cu siguranta nu a vrut sa jigneasca pe nimeni.
Inca o data imi pare rau ca a iesit asa, si ca asta ai inteles tu din ce am scris eu. Scuze!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Stiam ca nu era cazul sa ma bag, m-a mincat limba si am facut o nefacuta
O fi normal sau nu, imi iau jucariile si eu. Casa e vai de capul ei, barbatu gateste, azi mi s-a spus ca "asta e un copil de care nu se ocupa nimeni", vorbesc timpenii si las loc la interpretari...e cazul sa iau o pauza. Era cazul mai demult, dar...
Va pup pe toate, va doresc numai bine, si ne revedem cindva!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Postez si aici poate -poate... Kea, In primul rind imi cer scuze ca te-am jignit. A fost involuntar. "Noi cele care contam" eram noi cele de la odiseea ASTA pt ca au aparut morcovi si la odiseea Siminei_kin. Si pentru ca eu mai activez si pe alte subforumuri.Nu s-a discutat nimic in nici un plen, nu stiu sa existe vreunul; mi-ar parea rau sa aflu asta. Si da, am sesizat ironia. Si nu, pina azi nu am schimbat nici un mesaj privat cu gigelica, nu ne stim nr de tel, nu palavragim pe YM, nu ne facem cadouri etc Bagatul morcovului la loc mi s-a parut o expresie benigna, opusul lui "scot morcovul sa o incurajez" sau "hai sa scoatem un morcov pentru..". Este alegerea fiecaruia daca si cit de des activeaza aici; personal mi-ar parea rau ca tu sau oricine altcineva sa plece MAI ALES ca urmare a unei erori de exprimare, sau ca urmare a interpretarii gresite a ceva ce poate nu a fost formulat stralucit, dar cu siguranta nu a vrut sa jigneasca pe nimeni. Inca o data imi pare rau ca a iesit asa, si ca asta ai inteles tu din ce am scris eu. Scuze! If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri ma bucur ca ai intrat si ai lamurit ce ai vrut sa zici prin "noi cele care contam"
Asa este, ar fi pacat din cauza unei formulari inteleasa gresit sa te retragi.
Kea si fetele care se stiu si nu ne mai vor

olishka spune:
| citat din mesajul lui pisigri Stiam ca nu era cazul sa ma bag, m-a mincat limba si am facut o nefacuta ![]() O fi normal sau nu, imi iau jucariile si eu. Casa e vai de capul ei, barbatu gateste, azi mi s-a spus ca "asta e un copil de care nu se ocupa nimeni", vorbesc timpenii si las loc la interpretari...e cazul sa iau o pauza. Era cazul mai demult, dar... Va pup pe toate, va doresc numai bine, si ne revedem cindva! If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Bine ai venit, Maya! Simina ![]() Saby-La multi ani! Denisa ![]() Ce stiu eu: fructele crude sunt mai greu digerabile decat cele coapte, asa ca avem mai multe sanse sa apara dureri de burtica dupa ce un bebe a mancat un fruct crud. Prin coacere(fierbere) anumiti potentiali alergeni sunt diminuati sau chiar suprimati. Oricum, se recomanda sa se introduca un fruct crud dupa ce copilul l-a incercat mai intai copt. Mie de alergii mi-e o frica teribila, asa ca eu inainte de 10_11 luni nu o sa-i dau fructe crude, asa cum nici carne sau peste nu o sa-i dau inainte de 8_9 luni(asta au sustinut in cor si pediatru fam si ped de la cresa) ca suntem familie cu "potential"...Daca e sa faca alergie la ceva ca "asa e scris in codul ei genetic" o sa faca si daca va manca la 30 de ani alim resp, dar nu vreau sa-mi reprosez ca m-am grabit eu sa-i dau ceva si de asta a avut reactii aiurea ca are tot timpul din lume sa le incerce pe toate Mie mi-a spus pediatra de la cresa ca ar fi bine sa evit fructele si cerealele seara ca pot da dureri de burtica noaptea si masa de seara sa fie legume+lapte...Incercati cu legume seara si poate nu mai plang piticii noaptea e doar o parere Fetelor-Felicitari pt "atitudine" si "verticalitate"!....din experienta de la clubul scutecelor mai "mare", sinceritatea nu face decat bine comunitatii. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
corect!

Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
novus spune:

Fetelor, nu mai pleaca nici una, auziti ??!!!
Acum ca s-a lamurit care suntem cele care contam
si e clar cine a creat morcovul
haideti sa terminam cu rautacismele si va rog eu Kea si Pisigri nu plecati si mai stati cu noi !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Ptiu! Aloooo, s-aude? Cum adica, stricam shandramaua? Mai fetili - astea 4 care se retrasera -, pai pentru cate un malentendu pedepsiti toata gashca? Adica 100 de gagici nu o sa mai vada filmuletze cu Pitonashul mancacios si bulanashe de Pisilinca fiindca pe mamici le-o suparat (cate) una bucata forumista? Kea, io marturisesc ca am facut o mini-pasiune ascunsa pt Keutzu keliutzu, mi-l fluturi pe la nas si mi-l iei?
Haideti, mai, suntem oameni mari, nu putem sa ne luam jucariile si sa plecam chiar asa. Mai ales daca am si investit ceva bucatele de suflet in comunitatea asta, fie ea si virtuala. Si cred ca fiecare a investit ceva-ceva aici, altfel nu ar fi pierdut atata vreme online.
Nu sterg pe nimeni, astept sa va mai ganditi. La ce pierdeti si ce castigati.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Pt mine toamna inseamna in primul rand ca a trecut ziua mea si vine frigul! Eu sufar sincer de frig... Ar mai fi pe 29 septembrie ziua de nastere a nasilor nostri, care "m-au infiat" de cand au murit parintii mei; 4 octombrie aniversarea casatoriei lor si 6 octombrie 2009, ziua in care a murit nashul... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
OFF IMI PARE RAU CONDLEANTE, DEACEEA ERAI TRISTA

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
novus spune:
si Gigelica si Provista scoateti si voi nasu' la raport,doar nu credeti ca puteti disparea asa dupa scandalul morcovilor
!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)

fericita de