Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

SABY

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

As mai avea si eu ceva de adaugat si ma retrag (pt aceasta seara )

Fetele care intr-adevar o sa se retraga sunt EGOISTE dupa parerea mea. Ganditi-va in primul rand cum ati ajuns pe acest forum. Sigur ati avut o nelamurire, sau o teama, sau v-ati simtit singure la un moment dat si ati avut nevoie de sprijin sau pur si simplu ati vrut sa impartasiti o bucurie. Si sa nu-mi spuneti ca nu ati primit nimic din toate astea, ba chiar mai mult. Ati ras, ati avut emotii, ati incurajat si ati primit muuuulte sfaturi. Acest forum functioneaza darorita fiecareia dintre noi...fiecare vine cu o contributie. De primit am primit multe, haideti sa si oferim. Va rog ganditi-va la asta. Eu am nevoie de fiecare dintre voi, si cel putin macar 1 data am primit cate un raspuns de la fiecare mamica

Pisigri nu cred ca vreuna dintre noi are casa luna, si nu cred ca nemaintrand aici o sa ai mai mult timp de Pisilinca si o sa creasca mai bine Asa ca trebuie sa cauti alte motive mai bune ca sa scapi de noi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

vad ca au aparut primele suparari. nu am citit care a fost marul discordiei, si nici nu am sa o fac din lipsa de timp.

sunt inevitabile supararile: aici nu e casnicie ci mai rau decat o casnicie pt ca suntem numai femei.

e adevarat ca activitatea repetitiva, lipsa de somn, ne fac uneori sa exageram lucrurile. dar sa nu uitam ca totusi suntem niste doamne.

edit: sper ca se vor limpezi lucrurile repede si suparari nu vor mai fi. daca ajungem sa ne suparam asa de repede le vom concura pe cele de la fulguleti (unde am activat o perioada, dar mi s-a acrit de unele personaje)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

sunt inevitabile supararile: aici nu e casnicie ci mai rau decat o casnicie pt ca suntem numai femei.

Ma bag sa fac capitol nou, da' sa nu va certati si in asta ca o sa cred ca e din cauza mea!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

A nascut Simina-Mariana o fata frumoasa foc!!!!!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Oooo felicitari Mariana(Simina) sa te bucuri de bebelina frumoasa!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU!

...in care le asteptam pe GIGELICA20, PROVISTA, KEA si PISIGRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetele mai avansate in diversificare, fructele de ce le dati coapte? e mai bine asa ?
eu nu am dat inca nici un fruct, doar ceva legume fierte si blenduite, dar o sa incep de sapt viitoare si cu fructe si ma documentez

Mami lui Alexandra (03.03.09)

eu ii dau coapte din cauza problemelor care le avem cu aciditatea la stomacel

parerea mea e ca-s mai bune crude ca=si pastreaza toate vitaminele

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Si eu tot din acelasi motiv.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

simirie - mie mi s-a recomandat sa nu incalzesc nimic la microunde si nici sa pastrez mancarea. pt incalzit e mai simplu la si mai sanatos la benmarin sau in incalzitorul cu aburi. despre pastrat, nu stiu ce sa te sfatuiesc. eu ori le fac pe loc ori recurg la borcanele daca nu sunt acasa

despre "ostilitati" nu ash vrea sa mai comentez nimic, nici nu vreau sa le condamn pe cele ce se retrag, nici eu nu ash mai intra daca m-ash simti jignita. adevarul e ca toate facem eforturi f mari sa scriem aici, si de multe ori ne trece prin cap ca am putea sa ne folosim putinul timp liber mai bine si mai productiv, asa ca daca nici admosfera nu mai e asa placuta....na.
am senzatia ca eu am facut valuri dar nici nu am putut sa tac, ca ar insemna sa nu fiu eu si decat sa ma prefac doar ca sa plac cuiva virtual inseamna ca sunt varza rau cu capul si nu mai am pic de respect pt mine

totushi fetelor care v-ati retras: mai ganditi-va. sunt convinsa ca fiecare dintre voi aveti aici si fete care va sunt simpatice, asa cum sunt o gramada de fete care va simpatizeaza pe voi.
unde o sa mai strigati :"a meeers!!!!"sau "a spus mama!" prieteni cred ca o sa se cam sature rapid de entuzismul nostru pentru fiecare partz pe care il trage plodul nostru
asa ca hai mai bine sa aplicam: make love not war

25 martie 2009

Mergi la inceput