Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 19
Gianina34 spune:
olishka - felicitari pentru inceputul diversificarii
nu aveam nici cea mai mica emotie ca davidutului nu-i va placea "mancarea" (fie ea si apa chioara
)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Kea spune:
Fetelor, eu ma retrag!
Tare urat mi-a sunat mesajul lui pisigri, cu "noi, cele care contam". Acuma nu stiu daca s-a discutat in plen care conteaza si care nu, sau e inventia lui pisigri, care s-a trecut pe lista din oficiu, dar mie imi displace profund ceea ce vad.
Imi pare tare rau ca retragandu-ma, o sa pierd probabil legatura cu multe dintre voi. V-am citit zilnic cu mare drag, si o sa va simt cu siguranta lipsa.
Daca cineva vrea sa dea candva de mine, poate sa-mi trimita pm, asta stiti deja.
A si sa nu uit! Monnvas, te rog frumos sa ma stergi de pe lista cand ai timp! 
Va imbratisez cu drag pe toate, si va doresc tot binele din lume!
5 luni
olishka spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas![]() Am facut branzica pt asta micu si a mancat-o tac-su!Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Sa stii sa faci cantitati mai mari
Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Tare bine este sa ai copii. Iti inveselesc sufletul ![]() Astazi, David (6 luni fara 1 sapt) a inceput diversificarea Am inceput usor...cu o apa choara, numita si supa ). I-a placut asa de mult!!! Eram sigura ca nu o sa am probleme cu el. Partea haioasa a fost ca i-am dat supa asta cu lingurita (la recomandarea dr, caci daca nu am mai folosi biberon, si sa sarim peste aceasta etapa). Tipu, obisnuit sa-i curga constant lichidul in gurita, facea o maraiala pana ajungeam iar cu supa la gura lui. Trebuia sa ma misc repede...A fost taare haios Dupa mine as alapta si pana la 1 an caci tare comod mai este ) Dar daca trebuie, trebuie Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Felicitari pt prima ''supa''
multi

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui sirimie Am o intrebare, cum faceti voi cu mincarea Eu ii fac zilnic piureul de legume dimineata, il pun la frigider pentru ca plecam in parc si incalzesc la microunde. Ar tine daca as face piureul seara? Face cineva seara pentru a doua zi? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
da eu il fac seara pt a doua zi pt caeu merg la birou pana la 14 cand mergem la plimbare cu mamicile
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Kea Fetelor, eu ma retrag! Tare urat mi-a sunat mesajul lui pisigri, cu "noi, cele care contam". Acuma nu stiu daca s-a discutat in plen care conteaza si care nu, sau e inventia lui pisigri, care s-a trecut pe lista din oficiu, dar mie imi displace profund ceea ce vad. Imi pare tare rau ca retragandu-ma, o sa pierd probabil legatura cu multe dintre voi. V-am citit zilnic cu mare drag, si o sa va simt cu siguranta lipsa. ![]() Daca cineva vrea sa dea candva de mine, poate sa-mi trimita pm, asta stiti deja. A si sa nu uit! Monnvas, te rog frumos sa ma stergi de pe lista cand ai timp! ![]() Va imbratisez cu drag pe toate, si va doresc tot binele din lume! ![]() Keutu cheliutu 5 luni |

Kea mama pai ce-ti veni ????
FETELOR CE AVETI ????
Ce e cu rautacismele astea ? intr-adevar era cam liniste pe forum dar nu il animam asa

Pisigri, ce-ti veni cu ''cele care contam'' ?? pai toate contam la fel de mult, nu?
Eu nu ma pricep la cuvinte asa bine talcuite ca si ARIS si ANCA NICOLAE dar va zic ca nu imi place atmosfera asta !!!!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Kea Fetelor, eu ma retrag! Tare urat mi-a sunat mesajul lui pisigri, cu "noi, cele care contam". Acuma nu stiu daca s-a discutat in plen care conteaza si care nu, sau e inventia lui pisigri, care s-a trecut pe lista din oficiu, dar mie imi displace profund ceea ce vad. Imi pare tare rau ca retragandu-ma, o sa pierd probabil legatura cu multe dintre voi. V-am citit zilnic cu mare drag, si o sa va simt cu siguranta lipsa. ![]() Daca cineva vrea sa dea candva de mine, poate sa-mi trimita pm, asta stiti deja. A si sa nu uit! Monnvas, te rog frumos sa ma stergi de pe lista cand ai timp! ![]() Va imbratisez cu drag pe toate, si va doresc tot binele din lume! ![]() Keutu cheliutu 5 luni |
imi pare rau. nu te retrage
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
olishka spune:
Ai mai fetelor, cati ani aveti?
Kea nu poti pur si simplu sa-ti iei "jucariile" si sa pleci. Nu este normal. Nu pot sa cred ca te comporti asa. Si stiu ca nu vrei sa te retragi si nici nu cred ca cineva vrea asta. Atunci de ce sa faci asa ceva?
Eu una nu ma retrag. Puteti sa-mi spuneti ce vreti ca eu aici raman.
Eu zic sa termin cu supararile si sa revenim la atmosfera frumoasa de dinainte

Olga, mamica lui David iepurasul

Ilinca_M. spune:
Doamne, da' ce-o fi la clubul nostru, e ceva-n aer?! Imi vine sa cred ca eu am deochiat totul, ca acum cateva zile am postat aici un mesaj legat de cat de oribila mi s-a parut atmosfera la alt club, ca citisem niste jigniri nasoale si ma bucuram ca la noi NU e asa...si pac! se strica shandramaua si la noi. Nu inteleg ce-i cu rabufnirile astea...eu nu remarcasem ce-a zis pisigri cu "noi cele care contam" dar acum privind retrospectiv vad ce nasol suna, intr-adevar...dar ce-o fi vrut sa spuna cu asta? Pisigri, ce a fost cu expresia asta? E vreun razboi subteran si eu habar n-am? De ce nu se vorbeste pe fatza?
Kea, te rog sa nu iei decizii radicale pana nu se lamuresc lucrurile! Cum sa iesi din listutza noastra comuna?
Tufete, is tare suparata si intrigata, nu inteleg ce se intampla. Si vad ca multe fete n-au aparut demult, o fi din cauza celor intamplate? Dyana, Chatonel, Gaza, CatiV, millie, adyris, petrean,magdyi, rivali, adee, dodo-pui, nicky...si multe altele care erau active. Ca sa nu mai zic ce dor mi-e de unele fete care n-au mai trecut pe aici de un secol (decat eventual sporadic): galushca, plici-plici, maria-k, georgiana cu Brisuca, nikoleeta, raaluca, inapreda etc. etc.
Is suparata rau
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
novus spune:
Chiar asa mai fetelor , haideti sa fim unite si fara orgolii inutile aici pe forum !!!
Ar fi pacat sa stricam asa o gasca frumoasa pt niste vorbe-n vant !!
Kea, chiar nu ai de ce sa te retragi,o sa-si revina fetele
!!cred ca sigur nu au gasit cuvintele potrivite pt ceea ce vroiau ele de fapt sa spuna si uite ce balamuc a iesit 
dar cum bine zicea Aris
comunicarea on line e alta dect cea face to face si mai da rateuri cateodata !!
deci nu pleca pt ca ne esti draga !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)